Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Amazon Cloud Drive Yeni Cloud mp3 olayina girdi ve bir cok buyuk muzik firmasi tarafindan da onay aldi. Artik Amazon Cloud a sinirsiz mp3 yukleyebiliyoruz ucretsiz de 5gb olan bu sistemde en dusuk uyelikte 20gb alan vermekteydi ama yeni promosyonda hangi uyeligi alirsaniz alin size sinirsiz mp3 alani veriyor... ve o yuklediginiz sinirsiz muzikleri sinirsiz bir sekilde istediginiz sekilde defalarca sinir olmadan dinleyebiliyorsunuz. Bir guzelligide Amerika sinirli olmasi... Bunuda kolay bir sekilde asiyorsunuz uye olduktan sonra sormuyacaktir bile siz amerikada degilsiniz diye. MOG+Amozon Cloud Player ile Bilgisayarim ipad im iphone um gayet Mukemmel oldu tavsiye ederim. Senelik sadece 20$ Hic bisi degil... MOG aylik 9 Dolar veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Spotify + Spotify Last.fm app + Google Music en iyi müzik dinleme yöntemi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Ben elit birisi ve zengin olarak aralarda reklamlar, istemedigim sarkilarin calmasi gibi ve SINIRLI olan seyleri sevmem... Spotify yi arada MOG ta bulamadigim muzikler icin kullaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 premium acc alırsan sınırsız diye bir şey yok parayı veren düdüğü çalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 o kadar da elit ve zengin değilmişsin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Tamam. Spotify da paralı; MOG ile aynı, reklam filan da yok. Arşiv olarak da MOG kadar geniş. MOG kullandım üç ay kadar, bir o kadar da Rdio kullandım. Spotify en iyileri aralarından. Spotify apps özellikle müzik dünleme işini mükemmel yapıyor. Last.fm programcığı Spotify'ın içinden çalışıyor ve dinlediklerine göre Spotify arşivinden albüm tavsiye ediyor. Filtr gibi, Moodagent gibi çok iyi playlist yaratma araçları var. MOG'un üzerine şarkıları sadece telefona değil, offline olarak bilgisayara da sync edebiliyorsun. Her şekilde daha iyi, gapless playback bile sağlıyor. Google Music de daha iyi. Amazon Cloud Drive paralı. Google Music ücretsiz, reklamsız. 20.000'e kadar şarkı upload edebiliyorsun istediğin formatta hem de. Loseless bile alabiliyor. Çok daha avantajlı öyle bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 fakir ve l33t biri olarak Soulseek kullanıyorum müzik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 fizy+internet download manager cekiyorum dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 PC de spotify kullaniyorum, (arkada calsin diye) radyo modu gidiyor ama iyi muzik kalitesi istiyorsam (ses kalitesi olarak) kesinlikle MOG 320Bps ile dagitiyor ve MOG suan dunyanin encok muzik barindiran firmasi. Dinliyorumindirebiliyorum.... Spotify yi PC programini begenmistim alcaktim ama Mobile programini begenmedim. Ayrica mobile olani surekli VPN istiyor. gelelim Amazona suan yukledigim sarki sayisi amazona 58300 civari daha da yukluyorum. hah google iyimi iyi ama mobile olarak oda SICIK... Giderim ayda 1 kere daha az hamburger yerim zevkime bakarim kardesim bukadar basit... Siralama yaparsak aslinda 1. MOG / PC de sadece Ev disindaysam kullaniyorum Genellikle mobile Kullanimda 1 numara nerdeyse tum muzikleri bulabiliyorum 320bps Mp3 Kalitesi ve download edebiliyorum. Ayrica promosyon kodu ile aylik 5 Dolara kullaniyorum. en ucuz en iyi. 2. Spotify /PC de kullaniyorum kesinlikle Casual muzik dinleyicisi icin mukemmel - reklamlar ve ses kalitesi kotu sayilir ucreti Yuksek 3. Amazon Cloud Music Player /PC icin kullanmiyorum ama kullanilabilirligi var Mobile APP si MOG a benziyor. Ayrica 20GB Storage veriyor ve SINIRSIZ mp3 Yukleme isterseniz 10TB Muzik atin... Fiyatida cok makul 20 Dolar YILLIK ... 4. GOOGLE Play /PC ve Mobile Uygulamasi dandik sinirli sayida Mp3 aliyor ama ucretsiz/ ucreti pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 fişe takılan radyom var ne çalıyorsa dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 60k şarkı ile napıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 service abuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bazen dışardan ses geliyor onu dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Spotify da 320 kbps ama parasını verince. Ücretinin neresi yüksek anlamadım, aynı MOG ile. Parasını verince VPN de istemiyor, şu anda kullanıyorum yani, istemiyor. Para vermezsen hem ses kalitesi kötü, hem de reklamlı ama. Android için yeni programı çıkalı da daha bir hafta olmadı, çok iyi program yapmışlar. Gerçi en iyi mobil program Rdio'da var. Arşiv olarak en büyük Spotify, bir sürü de event yapıyorlar, yeni çıkacak iyi grupların albümlerini bir hafta önce vermeye filan başlıyorlar. En son Sigur Ros'un yeni albüm ile yaptılar bunu. Sen burada parasız Spotify hesabı ile paralı MOG hesabını karşılaştırıyorsun, olmaz öyle. Spotify casual, MOG değil şaçma yani. Spotify'ın discovery özellikleri olsun, sosyal özellikleri olsun, playlist paylaşma özellikleri olsun MOG'unkilerin çok ötesinde. Google Music'in de çok iyi Android programı var yani, Android'in en iyi müzik oynatıcılarından. iOS'da ezik bir programı olabilir tabii. 50.000 şarkı nasıl yükledin bilmiyorum ama benim onu yapmam mümkün değil zaten. Evdeki CD'leri ripleyip, 7digital'den satın aldığım albümlerü yükleyince ancak 1000 şarkı filan buluyorum. Spotify varken tutup da 50.000 şarkılık korsan arşiv de yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Spotify yi nasil yaptin odemesini cc yi illa amerikan istiyor ben yapamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 GERGE said: Ayrica benim demek istedigim aslinda MOG la Amazon iyi bir peer oluyor ayni zamanda Spotify ile Amazonda olabilir Google antipatiklik yapmak istemiyorum ama Google hakkaten sux Music olayinda IOS a da dusman hani users acisindan da bakarsak ucretsiz MOG la Ucretsiz Spotify arasindada baya fark var Spotify Cok iyi bu konuda... 320bps verio dedin spotify ben gormemistim bunu hic bildigim iyi oldu. MOG radyosuda guzel oluyor tavsiye ederim tabikki extra appleri yok o konuda spotify yine one geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paypal Amerikan hesabı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Spotify'in tum arsivi 320 degildi bir ara duzelttilerse bilemiyorum ama MOG'la arada bayagi fark hissetmistim ben. Hala da MOG kullaniyorum. Gercekten kalite tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Birkaç aydır düzeltiler. Android appına da 320 yollamaya başladılar artık, iyi oldu. O değilde, Sporify'da bilgisayara offline sync yapılabiliyor, sırf o yüzden Rdio'yu bıraktım, en iyisi oydu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 youtube varken ne gereksiz isler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 buraya yüklenilen mp3 ler korsan mı değil mi belli olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Hayir istedigin sekilde kullaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 GERGE said: spotify'ın programını açabilmek için vpn'den usa yapsam, login olup streame başlasam sonra vpn'i kapatsam çalmaya devam eder mi. free vpn kullanıyorum, o da kotalı haliyle, sırf bunun için vpn almak istemiyorum açıkçası. ya da var mı bildiğiniz, güvenilir kotasız free vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aente said: GERGE said: spotify'ın programını açabilmek için vpn'den usa yapsam, login olup streame başlasam sonra vpn'i kapatsam çalmaya devam eder mi. free vpn kullanıyorum, o da kotalı haliyle, sırf bunun için vpn almak istemiyorum açıkçası. ya da var mı bildiğiniz, güvenilir kotasız free vpn? GERGE sormussun ama ben soyliyim ben ucretsiz olarak kullaniyorum spotify i o sekilde Arada bir bana 2-3 haftada bir oluyor sen amerika disindasin satin al diyor... VPN le girip acip kapatiosun spotify yi duzeliyor. yani her acisinda VPN le acmana gerek kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tamam çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar