Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 sizce hangi telefondur? kısaca sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 nokia 3310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ayfon çünkü o bir ayfon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 niye sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 iphone overrated bence. 5800 var bende, çok hantal bir telefon. boyutlarıyla bir tuğlayı andırması bir yana, kendisi çoook yavaş ve kullanışsız ve zayıf bir telefon. şöyle geniş ekranlı düzgün manga okunacak, ergonomik, ortalama üstü bir music player a ve kulaklık ses çıkışına sahip bir telefon olsa, applicationları üst üste sepelesem de kasmasa hiç. kafama göre theme iydi temasıydı ayarlasam costumize etsem. adam gibi veri depolansa, doğru dürüst pdf açsa. gps i kusursuz olsa, android olsa bir de çay demlese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bir android kullanıcısı olarak: Telefon için kullanacaksanız : random roll yap tipine göre al ben bi fark goreemedim pil ömrü çekiş gücü vs olarak Internette surflemek : iphone Oyun oynamak : iphone Müzik dinlemek : htc sensation xe Film izlemek : samsung galaxy s3 Fotoğraf video çekmek : iphone. / samsung s3 Pdf vs okumak samsun note yada sensation xl Başka ne var yaptığımız sdfds Internet için ve yazı vs hani mesela paticik gibi siteye girip surflemek için fln kesinlikle iphone .yanına yaklasamamis vaziyette android iosun bu konuda bildiğin eziyet Misal şu mesajı editlemek için eziyet çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 surflemek ne demek ya? alıyosun bir s3, firefox'un son versiyonu yüklüyorsun. internette paşalar gibi geziniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 herhangi bir wp7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ayfonumda uoda act yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 androidde samsung galaxy s3 applein zaten 1 tane telefonu var. windows phonelari bilmiyorum kimsede yok sdfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 işte benim en az kullanacagım özelligi telefon özelligi olacak.(çok saçma bir cümle oldu) applicationların paralı olmaması lazım, bol olması lazım. @scorch 2 gündür arada htc one x ile one s kıyaslamaları okuyorum. bu one x(e?) ne oluyor ''e'' @Laorx s3 okudugum yazılardan anladığım kadarıyla, tam olmamış sanki. @reyou wp7 tel os olarak tutunabilecek gibi mi sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hem android hem ios kullanicisi olarak kesinlikle iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 iphone 4s çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 iphone cok lame kaldi bence gecen zaman icinde, bi kere telefonun ekrani kucuk. ikincisi ilk aldiginda kullanmadigin 324234 tane programla geliyo, programlar arasi gecis yaparken sagdan sonra soldan saga navigate ediyosun cok kotu olmus, program icinde ole gecersin ama program categoriler arasinda en azindan android gibi yapsalarmis, asagidan yukariya cok daha iyi.. applicationlari yavas calisiyo, youtube falan test ettim kotu yani.. user experince cok kotu, ben android kullaniyodum wp7 ye gectim, cok fazla memnunum hem hiz hemde sadelik bakimindan millet o kadar atip tutuyo su program iyi bu kotu diye.. baksan adamlar derki OOOoooo androidde teamviewer var cok guzel falan, adam programi yuklediginden beri 1 kere login olmustur dahada acmamistir telefonunu.. insanlar telefonlarini %75 mobil siteleri girmek icin kullaniyo, geri kalani applerden olusuyo, o yuzden browser i iyi olan bi telefon al yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paranın satın alamayacağı şeyler vardır. geri kalan herşey için; iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 çoğunluk iphone diyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 HTC One X. Iphone çok tiri viri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gay'ler seviyomuş iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 senko said: Hem android hem ios kullanicisi olarak kesinlikle iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 reyou said: iphone cok lame kaldi bence gecen zaman icinde, bi kere telefonun ekrani kucuk. ikincisi ilk aldiginda kullanmadigin 324234 tane programla geliyo, programlar arasi gecis yaparken sagdan sonra soldan saga navigate ediyosun cok kotu olmus, program icinde ole gecersin ama program categoriler arasinda en azindan android gibi yapsalarmis, asagidan yukariya cok daha iyi.. applicationlari yavas calisiyo, youtube falan test ettim kotu yani.. user experince cok kotu, ben android kullaniyodum wp7 ye gectim, cok fazla memnunum hem hiz hemde sadelik bakimindan millet o kadar atip tutuyo su program iyi bu kotu diye.. baksan adamlar derki OOOoooo androidde teamviewer var cok guzel falan, adam programi yuklediginden beri 1 kere login olmustur dahada acmamistir telefonunu.. insanlar telefonlarini %75 mobil siteleri girmek icin kullaniyo, geri kalani applerden olusuyo, o yuzden browser i iyi olan bi telefon al yeter. kullanmadığımız uygulama bi gazeteler falan ilk geldiğinde. onda da yabancı gazeteler var. 4s kullanıyorum bir kere bile yavaşlamadı telefon. youtube falan da çok hızlı. program navigasyonu vs zevk meselesi. android de kullandım ama ayfon parasını hak eden bi telefon. kafan rahat, sunu yüklicem daha hızlancak, bunu yükliyim root atayım derdin yok. al tak kartı kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Çoğunluğa değil kendi doğrularına bakmalısın. İsteklerini belirleyip tercihte bulunmakta fayda var. Ben mesela her türlü Galaxy Note ile iPhone'u teknik açıdan yarışa sokarım eminim ki Note yenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 teknik açı tek başına yetmiyor. o teknik özellikleri kullanan işletim sistemi daha da önemli. 4s 512 ram'le hiç kasılmazken hiç bir uygulama/oyunda sgs2'nin 1 gb ramle takıldığını, sorun çıkardığını yazıyor insanlar sayfa sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu iphone da en büyük handikap itunes nanesi. 4s te aştılar mı bilmiyorum ama ben mesela mkv formatında bir anime bölümünü altyazısıyla saniyeler içinde atıp izleyebilmek isterim. iphone da şu gerçekleşiyorsa artık iphone al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 İçerideki resimlerini bile alamıyorsun iTunessuz... Ne salak saçma bir şey bu. Androidi tak usb'den. USB bellek gibi gir at içine ne istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar