hozceri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Eğitim taburundan 16 asker firar etti iddiası Burak GEZEN / ÇANAKKALE (DHA)14 Haziran 2012 ÇANAKKALE’nin Ezine İlçesi’ndeki 3’üncü Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı’nda, vatani görevini yapmak üzere eğitilen askerlerden 16’sı aynı anda, bilinmeyen bir nedenle firar etti. Jandarma ve polis firari askerleri 2 saat süren aramalar sonunda buldu. Ezine 3’üncü Jandarma Tabur Komutanlığı’nda, eğitim gören acemi askerlerden 16’sı bugün saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle birliklerinden firar etti. Jandarma ve polis, üzerlerinde kırmızı-mavi eşofman bulunan firari askerlerin bulunması için alarma geçti. Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, polis ve jandarmanın birlikte yaptığı aramalar sonunda firari askerlerden 5’inin tabura 500 metre uzaklıktaki Erenler Tepesi Mevkii’nde görüldüğünü, askeri aracı fark edince kaçmaya çalışırlarken de yakalandıklarını belirtti. Çevrede yapılan aramalar sonunda toplam 16 firari askerin yakalandığını ifade eden Karabulut, "Askerlerin öğle yemeğinin ardından yapılan sayımda firar ettikleri belirlenmiş. Neden böyle bir girişim olduğunu henüz öğrenemedik. Acemi olan askerlerin 22 Haziran’da yemin törenleri yapılacak" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20761686.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 firarın ceza fenadır, en az 3 ay alır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://www.infobarrel.com/media/image/49186.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kaliteli mesaj resmen aquila. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 post kasıyor işte, 50k olunca kimsenin daha önce görmediği bir madalya varmış firar edenlere gelince aynı gün içerisinde yakalandılar, 2günden sonrası ağır ceza diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Laorx said: firarın ceza fenadır, en az 3 ay alır bunlar. yemin etmemişler bunlar daha, hiç bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 overload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Jandarmanin er egitim taburu 75 gun helede canakkale bence haklilar resmen iskence :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 aquila said: http://www.infobarrel.com/media/image/49186.jpg safhkxjzcön zxmö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 egitim taburuymus ama, yemin etmemis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yeto greyjoy geldi aklıma 4. seferde anca aldıydı kafayı. helm düşmanımı onun eline vermesin amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 esofmanları değiştirselermiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ARDETH !!! SPOYLIR İÇİNE ALSANA YA HAYRET BİŞEY !!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 HAYRET BİŞEY YAA !!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yemin etmemiş askere ceza meza veremezler.keyfi istediği an döner devam eder.. yemin ettiği gün iş bitmiştir.. süründürürler valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yasal bi şey olmaz belki de komtanlar kafayı takarsa iş bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bir kisi, iki kisi firar etse anlarim da, onalti erin birden firar etmesi cok garip bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 belki orciye gittiler kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Genelde 1-2 kisi firar ederdi, 16 kisinin birden kacmasi enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yemin etmedikleri için hiç bişey olmaz öyle nası çıktılarsa sonra geri girerler. ha nolur şu olur birliğin kendi içindeki cezaevleri oluyo bizdekinin adı goncaydı oraya gönderirler bi kaç gün biraz sürtüş yerler olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yemin etmedikleri için birşey olmayacak ama. şu olabilir usta birliğinde: -bu muydu o firar eden askerler? -evet komutanım. -tamam. nöbet ve mıntıka manyağı yapın bunları. iyi senaryo bu bir de belirteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 birbirlerini gaza mı getirmişler lan "olm biri kaçsın valla bende kaçıcam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çok eziyet çektirdiler eğitimde heralde yoksa böyle toplu firar ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 8erden çift kale maç yapıp dönmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ahaha ben de acemiyken milleti gaza getiriyodum kaçın lan ben de kaçıcam diye de kimseyi yememişti :p işin komik yanı kaçsaydı 1 kişi ben de kaçardım asfadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar