bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 said: The risk/reward just ain't worth my time anymore. I really want to like this game but I just can't right now donanımsal olarak çektiğim ızdırabı ve maddi hasarı bir kenara bıraktığımda içinde olduğum durumu çok güzel özetlemiş. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 rmah piç etti oyunun dinemiklerini. millet para yapmak için boyuna exploit kasacak. işin içinde para var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kesin bug olmsutur wizort bugi gibi adamlar magic weaponi nerflemis, ya zaten bu kadar vuruyordu, character sheet de yazan rakam yanlis yaziodu, tooltipde yanlisti gercek degerine getirdik dediler zaten 10 senedir ayni olay, hep "bug fix" adi altinda stealth nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Forumları okudukca sinir harbi yaşıyorum ya adamlar MF gear olayını bile nerflemişler neymiş eğlenceli bulmuyorlarmış lan aptal herif neyin eğlenceli olup olmadığına sen mi karar veriyorsun. Kırılabilir objelerin dropları nerflemek ne demektir. Cidden sinir krizi geçiriyorum bir oyun patchle nasıl sıçılabilir allah belalarını versin umarım batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bu kadar cop item cıkması asırı sacma. ulan 5 stack azmodandan lvl 51 silah dusuyor 120 dps acıyosun 130 dps oluyor? saka olmalı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bliz'in olayı ortada ah bağımlısı yapıyor milleti. üzerimizdeki itemlerin yarısından fazlası ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 act 3'te harbiden var bi boklar, eskiden çanta dolduğuda en azından 80%i level 60+ olurdu, şimdi 20% olsa seviniyorum ki o kadar bile olmayabiliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Abi act 3'de 1.5 saat %160 mf ile farmladım 6 mavi 2 sarı düştü eheheheheehehehehheheheehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 mavı sarıdan değil ya onlar yine düşüyo baya ama hep düşük level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 problem item düşmemesi değil - eskiye nazaran daha çok düşüyor. problem düşen itemların çöp olması, herkes için böyle. lvl 50-58 item aralığında ÇOK fazla item çıkıyor. eskiden böyle değildi, stealth bir ayar yapılmış blizzard hala "LET ME LOOK AT THAT" modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 93 dps sarı dustu DOK SAN UC act3 ten serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 93 ne abi AHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 lan ben dün 5 elite pack kestim 3 er 3 er sarı atıyodu sallamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 3er 3er sarı atıyor zaten, onda sorun yok. magic bile atmadan full rare atıyor ama 200str 100vita lvl63 sword a gidip 250dmg koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Aynen eskiden warden butcher runlarında 3-5 bişi düşüyodu 300k ya giden parçalar şimdi ya vendorun bile çemkire çemkire aldığı rareler düşüyo yada i63 düşüyoki ondada roller aşırı saçma geliyor. Ciddi bir farm yapamadım ama eskiden roller daha iyiydi gibi yada tamamen benim cenabetliğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bildigin gizli nerf yedik abi lvl 63 item legendary drop gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Oyun tek kelimeyle bayik ya su an benim icin.Ne giyilebilecek elle tutulur bir sey dusuyo ne AH de satilabilecek bir sey 10 dakika ugrasip kesilen packten hele lvl 50 sari gorunce tansiyonum cikiyo dsfdsfs. Eskiden 3-5 gold topluyodum simdi farm yaparken farmlanan para da repaire gidiyor, farmin sonunda elde ne para ne de item oluyo, yavas yavas eglence kismindan iskenceye dogru dondu oyun ve uninstall yaklasiyo benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hardcore a gelin repair derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 güldürdün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 act 3te karpuz keser gibi champ kesiyorum, 9 champten 1 tane lvl 60 item düşmedi. 2-3 sarı atıyor, ilvl 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Miraul said: hardcore a gelin repair derdi yok ahsdfds etme eyleme aksam aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bir de allah aşkına şu health glove, gold range, +xp vs gibi aptal statlar kalksın ya da infernodan düşen itemlarda olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 çıkan 63 lerde küfrettirecek derecede ne blim 20 vit 30 str felan tier 16lar la en azından act3 le 4 e dokunmasalardı çok affedersin sıçmık gibi itemler çıkıyo la diyorum itemleri nerflemişler appler akıyo act 1 den 900 dps 1han düşürdüm naaber diye çok az ölüyorum genede ah de satış yapmazsam para artmıyor resmen hiç ama hiç memnun değilim bu patchden zaten oyunda kasmaya başladı ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bugün 5 saat act 3 farmladık 4 kişinin birine işe yarar birşey düşmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 alt barbarla act1 farmladım 100 tane sarı düştü belki 20k ya ah'a koyacak item yok içinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar