Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sihirli eşya düşme şanslarını mı azalttılar ?

Remus

Öne çıkan mesajlar

Forumları okudukca sinir harbi yaşıyorum ya adamlar MF gear olayını bile nerflemişler neymiş eğlenceli bulmuyorlarmış lan aptal herif neyin eğlenceli olup olmadığına sen mi karar veriyorsun. Kırılabilir objelerin dropları nerflemek ne demektir. Cidden sinir krizi geçiriyorum bir oyun patchle nasıl sıçılabilir allah belalarını versin umarım batarlar
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen eskiden warden butcher runlarında 3-5 bişi düşüyodu 300k ya giden parçalar şimdi ya vendorun bile çemkire çemkire aldığı rareler düşüyo yada i63 düşüyoki ondada roller aşırı saçma geliyor.

Ciddi bir farm yapamadım ama eskiden roller daha iyiydi gibi yada tamamen benim cenabetliğim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun tek kelimeyle bayik ya su an benim icin.Ne giyilebilecek elle tutulur bir sey dusuyo ne AH de satilabilecek bir sey 10 dakika ugrasip kesilen packten hele lvl 50 sari gorunce tansiyonum cikiyo dsfdsfs.

Eskiden 3-5 gold topluyodum simdi farm yaparken farmlanan para da repaire gidiyor, farmin sonunda elde ne para ne de item oluyo, yavas yavas eglence kismindan iskenceye dogru dondu oyun ve uninstall yaklasiyo benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkan 63 lerde küfrettirecek derecede ne blim 20 vit 30 str felan tier 16lar la en azından act3 le 4 e dokunmasalardı çok affedersin sıçmık gibi itemler çıkıyo la diyorum itemleri nerflemişler appler akıyo act 1 den 900 dps 1han düşürdüm naaber diye çok az ölüyorum genede ah de satış yapmazsam para artmıyor resmen hiç ama hiç memnun değilim bu patchden zaten oyunda kasmaya başladı ayar oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...