Udinen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 wincom isimli büyük bir ihtimalle adaware bi ptogmar dosyası silemiyorum ... nasıl silinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 adaware dosya diyorsun ad-aware, adware temizliyen bir program. onu mu kastettin yoksa adware mi kastettin? adware bir programsa, spysweeper ve ad-aware (se versiyonu) kullan silecektir. virüs/worm/trojan ise, mcafee kullan. ancak sorunun tam olarak ne. neden silemiyorsun, ne hatası veriyor. eğer "bu program kullanım halinde olduğundan silmiyorum" gibisinden bir hata veriyorsa, ctrl+alt+del ile o programı sonlandır ya da pcye direk restart at öyle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Adware demek istedim tabiki...ctr+alt+del olayını deniyorum işlemi kapa diyorum ama tekrar çıkıyor restartda yemedi...adawarede ve norton da silemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Güvenli kipte dene.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet olayı buldum spvool diye salak bi trojan var sanırım makinada svchost.exe olarak 4 5işlem açıyor sildikçe makina resetleniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 svchost normal bir işlem. Trojan değil onlar =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar