aente Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 burayı okuyorum, iş yok, boş boş bir tivikkır, bir pati, o yüzden daha çok konu açın, gerekirse birbirinizi pıçaklayın, daha fazla gündem yaratın vakit geçsin. tişikkirlir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kitap oku yeni bişeyler öğren vs
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 maaşını alırken vicdan yapmıyosan sorun yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hahah var mıdır lan vicdan yapan BU AY HİÇ ÇALIŞMADIM :'(
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben yapmıyorum valla çatır çatır işte yapıyom patide okuyorum :D
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 fazla calisirsam vicdan yapiyorum ben. cok calistim kole miyim neyim diye bozuluyorum
aente Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi çalıştıklarıma saysınlar, çok çalışınca bir sovuk limonata uzatan mı var, aente'cim sıkıldın mı diyen mi var. kahrolsun kapital!
screwy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sparkcaster said: hahah var mıdır lan vicdan yapan BU AY HİÇ ÇALIŞMADIM :'(vicdan degilde sıkılırsın lan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 şirket zarar etmiyosa sorun yok ya
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bir de öğretmenler çalışmıyor dersiniz Ders te bi bakıcının bile 500 liraya bakmak istemediği çocuklara biz bakıyoruz.Yazın " bi okullar açılsa da başımızdan gitseniz" anne babaların feryatları derya olmuşken öğrğtmön çölöşmöyör olur
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Cidden örtmenlik yorucu meslek, ufak veletlerin gürültüsü patırtısı, büyük veletlerin küfürü kavgası itliği cidden zor lan hocaların işi. Bi de üstüne saç sakal uzatma izni geldi tam oldu lol
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sparkcaster said: hahah var mıdır lan vicdan yapan BU AY HİÇ ÇALIŞMADIM :'( yapacak fırsatım olmadı iş hayatım boyunca ama az çalışırsam yaparım ben kesin.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sağlığınızın kıymetini bilin. çalışın
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 fenn said: Anlamadığım konu başarısız başarısız Bi öğrencinin hiç fene matematiğe müziğe resime vs ilgisi yeteneği , ilgisi vs var mı ??? Geçenlerde öğrencinin biris dedi ki hocam okuayacağım o kadar para harcayıp üniversite mezunu olacağım ne olacak ortada bir sürü işsiz var. Kaldım öyle ce. Gel de bu öğrenciye okumanın meslek sahibi olmadan daha önce kültürlü insan olmak için olduğunu o öğrencine üniversitelerin birer meslek edindirme kursu olmadığını, üniversitenin amacının sadece bilgi üretimi ve paylaşımı olduğunu, okulunu bitirdikten sonra hayatını nasıl kazanacağının üniversiteyi ilgilendirmediğini, ne kazanacaksa bunun ölçüsünün kendi bilgi ve becerileriyle doğru orantılı olacağını anlat.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yani bu sıcakta çalışmak yerine evimin rahat ortamında klima serinliginde diablo oynamayi tercih ederim .
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bende bütün yaz stajdayım. Sıkıntıdan ve sıcaktan eriyecem herhalde :/
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Anlatıyorum tabi ki ama gel gör ki üniversite yi bi iş kapısı görmek istiyorlar ve iş yoksa biz yokuz hesabı yapılıyor. TAbi bu azınlık bir kesim ama ben mükemmeliyetçi olduğumdan %100 benim için her zaman hedef
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 visibility vest i boynuma bağlayıp superman diye koşuyorum falan içeride.
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bütün haftanın işini 1 günde yapıp geri kalan yatıyorum şu günler. Vicdan azabı şimdilik yok.
Öne çıkan mesajlar