AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sen beni düşünmüyorsun, o seni düşünüyor, ben onu düşünmüyorum, sonra siz; beni hiç düşünmüyorsunuz. mirfanK'12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 gel gidelim yane yane tabiri caizse boyadi beni kane gel gorki aski mennu sahsima aitken yarim elma gonul ben, oldumu sana aduken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 rutkay aziiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kalemi konuşturmuşsun hocam yine kısa da olsa güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ne zaman boş zamanım olsa, ki çok sık oluyor... hep geçmişin içinde kayboluyorum. zamanın da ötesine, milyonlarca yıl öncesine. dinozorlar arasına geri dönüveriyorum. ve düşünüyorum... jetpackli vampir dinozorların insanlığa saldırdığını. ve çok teşekkür ediyorum sana göktaşı. bizi dinozorlardan kurtardığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 jetpackli vampir dinazor olur mu hiç abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çok tehlikeliolur abi. bi düşünsene! hem uçuyor, hem seni yiyebiliyor hem de kolayca ölmüyorlar. kalbine devasa bi kazık saplaman gerek ama çok hızlılar ve derileri de çok kalın! kutsal su döksen ondan da korkmaz bu allahsızlar! o zaman din de gelmemiş ki zaten. allah bilir anasını bacısını yiyor,kendi çocuğunu falan beceriyor bu cahiliye devri yaratıkları. çok korkunç bişi olurdu. neyse ki yüce rabbim onları bir göktaşı ile bu dünyadan silmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bundan sonra her gece yatarken rabbim bu aşağılık yaratıkları yaratmadı diye dua edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çok korkutucu bişi abi. gerçekten tırsıyorum aklıma gelince. bir de dev kolları olan solucanların gladyatör zırhları ile MÖ 30 yılında Romayı işgal ettiğini düşünüyorum. o da korkunç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 BU NE LAN diye bagirdim onizlemede okuyunca son mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 KORKU DA GELDİ AMA Dİ Mİ!! itiraf et ki korktun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 basligin sahibinin alan yetkilisi oldugunu gorunce biraz gerildim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 fantastik şiir yazmak suç mu? adamın yazdığından ilham alıp ben de şiir yazdım ama fantastik şiir oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 AthleT said: sen beni düşünmüyorsun, o seni düşünüyor, ben onu düşünmüyorum, sonra siz; beni hiç düşünmüyorsunuz. mirfanK'12 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 fotoğraf ve şiir sanatlarını hiç bir zaman anlayamayacağım sanırım. ha bir de bazı modern çizimler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 benimkini de mi beğenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 şiir üstü şiir olmuş yahu. ne güzel : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar