toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.automedia.com/new_cars/honda_civic_2007_photos_Sedan_Exterior_2007-Honda-Civic-ext-1.jpg Ön tamponun altında, siyah ince uzun bir plastik var. Ondan lazım bana. Kimisi ön tampon spoyleri, kimisi tampon muhafazası diyor. Nette arayınca pek bişey bulamadım. Dün Honda servise gittim spoyler dedi, 260 TL fiyat çekti namussuzlar. Tamponun araç ile birleştiği bölümleri kapatıyor çirkin görünmesin diye benim bildiğim. Başka bir işlevi var mı bilmiyorum. Dandirik bi plastik ya alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QR4_AYyIVCw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Abi nedir bu şimdi allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ahaha olmus abi ama. Parcanin adi ne deyince direkt sarki turku geliyor insanin aklima. Spoiler hava akisini da etkiliyor olsa gerek. Esas amaci o yani. Benim arkadasin arabasini goturdugu Honda servisini sorup ileteyim bakayim sana. Memnundu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İzmir'deyim ama ben. 1 tane var Ankara yolu uzerinde Terakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kargo edilir abi, max 20 liraya gelir. Hani 100-150 liraya bulsan bile baya baya karda olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İyi hadi bekliyorum o zaman senden haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Selam, Ön tampon altı spoyylerrr. Asıl amacı ayrodinamik, yardımcı amaç karizma. Ben birleşme yerini nasıl kapattığını anlamadım ama??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 gereksiz biseye benziyo, alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 O tip şeylere genellikle karlık diyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Aksam fotografını cekerim ne kadar cirkin gorundugunu gorursunuz, oyle kapatıyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 KARLIK GARDAŞ O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Selam, Karlık nedir yahu?! İlk defa duyuyorum diyeceğim ayıp olacak :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 let me google it for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selam, Kar ile bunun ilgisi ne? Kar mı kürüyor?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yukarı dudullu ve daha yukarısında "karlık" diye geçer. ister kar küre, ister KAFATASI ! şahin turbo affetmeZzZZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selam, Ben bu açıklama ile tatmin oldum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=QR4_AYyIVCw sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şarkı türkü sandım, karlıkmış. Ben o parçayı 90 derece park ederken, öndeki kaldırımı hissetmek için kullanıyorum bazen. benim için KALDIRIMLIK o yüzden adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 YaKaRıZ bU FoRuMu !11!! YaKaRıZZzZZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Selam, Tam Hint işi olmuşuzz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hindistanda turbo yok ! üstteki şahin turbo dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Selam, Hindistanda sıcak yüzünden ağırlıklı olarak intercooler kullanılıyormuş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bu basligi nedense Müzik bolumunde diye giriyorum kaporta cikinca yamuluyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 toggie said: İyi hadi bekliyorum o zaman senden haber :) Ben elemani net'te yakalayamayinca unuttuydum bunu, simdi gorunce buldum sordum. Bostanci Sanayi'deymis ustasi ama parca konusunda yardimci olacagini sanmam dedi. Orjinal parca ile ugrasmasin, sahibinden'den falan bulsun taktirsin diye de bir oneride bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar