Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shiva izlenimleri

behran

Öne çıkan mesajlar

eee hani screen ler , anlatmak yetmez göster göster ,
aç aç gibi oldu ama , neyse .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu wallet in altındaki lamba mı market oluyor ?
Oyle isse iyi bu is yaw.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.frustum.net/images/Shiva.jpg

ehe ben de yapıstıram bi tane sanırım siz yaptınız bunu da mesaj olarak gelmişti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

Brutix (Gallente BC) manyak derece güzel bir gemi olmus, daha yeni aldim ve bi kas ss koymadan gecilmez artik :)

(Resim kalitesi biraz düsük olabilir kusura bakmayin düz paint programiyla jpege cevirdim cünkü)

[signature][hline] EVIL
When we are in its power is not felt as evil
But as a necessity
Or even a duty

Sosyal ağlarda paylaş

aboow direk Galente ye geciyorum ben , peeh bu ne yaw.aşmış bu tam uzay gemisi valla.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehaha ee karizma ama şimdi kabul edin , harbi cizim güzel .
Su Caldari iyi de koyabilir mi birileri neye benziyor onu da görebilirmiyiz.
yani varsa onlarda soyle ilginc gemiler.
[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 20 Ekim 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya şivacı arkadaşlar ben giremiyorum oyuna :(
patch falan tamam, client'ta development server ismi de çıkıyo (zaten diğerleriyle versiyon tutmuyo) bekliyorum unable to connect hede hödö diyo niye ki?

benim bildiğm ayrıca bir ayar vs yapmadan sadece patchleyerek girebiliyoruz ama ben patchi bitirdiğim günden beri kaç gündür ara ara deniyorum girmiyor...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...