behran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Shiva Amarr BattleCruiser BattleCru POS Bol heat sinkli Amarr battlecru Market mysterious miner Gezegen halkaları POS 2 POS 3 Caldari Control Tower Market info !!! resimi görmek için kısayolu kopyalayıp adres kısmına yazın !!! [Bu mesaj behran tarafından 21 Ekim 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bekliyoruz heycanla ssleri :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 mesela ne gibi abi? anlat anlat :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 eee hani screen ler , anlatmak yetmez göster göster , aç aç gibi oldu ama , neyse .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bikaç kez denedim ama sunucu kapalı sanırım giremedim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bu wallet in altındaki lamba mı market oluyor ? Oyle isse iyi bu is yaw.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hesap makinası[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 http://www.frustum.net/images/Shiva.jpg ehe ben de yapıstıram bi tane sanırım siz yaptınız bunu da mesaj olarak gelmişti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Brutix (Gallente BC) manyak derece güzel bir gemi olmus, daha yeni aldim ve bi kas ss koymadan gecilmez artik :) (Resim kalitesi biraz düsük olabilir kusura bakmayin düz paint programiyla jpege cevirdim cünkü)[signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 allaah allaaaaaah manyakmis bu :D:D cok gaz oldum[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aboow direk Galente ye geciyorum ben , peeh bu ne yaw.aşmış bu tam uzay gemisi valla.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ne güsel patlar buuuu :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Grafikler sizi n'aldatmasın n'ciğerlerim.. N'Megathron'da aldattı milleti.. n'gördük sonra ne malmış...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ehaha ee karizma ama şimdi kabul edin , harbi cizim güzel . Su Caldari iyi de koyabilir mi birileri neye benziyor onu da görebilirmiyiz. yani varsa onlarda soyle ilginc gemiler. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 20 Ekim 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya şivacı arkadaşlar ben giremiyorum oyuna :( patch falan tamam, client'ta development server ismi de çıkıyo (zaten diğerleriyle versiyon tutmuyo) bekliyorum unable to connect hede hödö diyo niye ki? benim bildiğm ayrıca bir ayar vs yapmadan sadece patchleyerek girebiliyoruz ama ben patchi bitirdiğim günden beri kaç gündür ara ara deniyorum girmiyor...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 valla aynısı arkadaşa oldu bi çözüm bulamadık[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bunu yeni çektim manzara müthiş... resimi görmek için kısayolu kopyalayıp adres kısmına yazın [Bu mesaj behran tarafından 21 Ekim 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Gezegen efektleri[Bu mesaj behran tarafından 27 Ekim 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 &+%&+/%&%^+%^ohhaa cok süfer olmushh[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bide shiava serverina giricektim dt arasinda ama nedense got units te kaldi ekran son 10 dir da orda neishtir[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar