yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben de modernkölelikufpsyeaa deyip kızıyorum bazen amma velakin gel gör ki şöyle bir şey var o da bir işin uzmanı olmak için bu ne olursa olsun (çizim,müzik,fotoğraf vs dahil ve mesleki şeyler) sonuçta günün gecene katıp uzun bir süre yorulman gerekiyor. sonuçta bu firmalarda da yeni mezun ilk 3 senesinde bu süreci yaşayıp usta olarak çıkıp altın adam oluyor piyasada yanlış anlamadıysam. o yüzden de modern kölelik haykırışım sönüp gidiyor. challenge accepted diyorum. daha demedim gerçi belki de demem. neyse ben hayatımı yaşayayım ya daha hehsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bu arada deno iyi bir ortalama, iyi y.dil ve iyi bir mülakat ve de prezentabıl olmanın dışında işe girmemde 'şubuo' etkili oldu diye başka bişey sayabilir misin? her şeyini anlatıyosun zaten ondan gocunmadım sorarken sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bir de uyumadan 56 saat bilincini açık tutabildiğine dair belge götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Hayırlı olsun, nice senelere, tamamına erdirsin, analı babalı büyüsün, bir yastıkta kocayın, umarım sevişirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 aquila said: issizlik daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 aquila said: issizlik daha iyi ya. işsizlik iyide çevresi kötü, bi bankjob filan yapsak mı yaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gratz & welcome =P.. Kaede said: ahah utkunun gece 1:30 da attığı "abi ben hala işten çıkamadım raid yalan :(" mesajlarından sonra aklı başında kimsenin auditçi olabileceğini düşünmezdim yok ya bir kere atmisimdir o mesaji.. onun disinda hic benim yuzumden raid iptal oldu mu salih =P.. korkma deno.. en yogun donemlerimde bile semi-hardcore bir guild olan VAY AK'ta duzenli raiding yaptim.. audit oyle geceler boyu calistigin bir is diil disardan gorundugu gibi =P.. rahatlatalim azcik heue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 2 sene çalışır arada askerliğini yapar (yada kopadan bir yl bölümüne girer) başka bir firmaya daha iyi koşullarda geçer :) bu arada azmış lan maaş (yada yeni mezun için iyimidir bilemedim) ben durumumdan şikayetçi olmayayım en iyisi AHAH hoş bugün yönetim komitesinin suratına suratına "az para veriyorsunuz sonra başka şirketlere kaçıyoruz accuk daha verin" diye sunum yaptık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 mezuniyet hayal gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 2.250 brüt ile kendini avutma derim, baya düşüyor o :D, 1.400-1.500 falan alırsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ayrıca, audit ne abi, advisory falan zorlayaydın keske, transactions dd falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 16 sene sonra ben de açarım böyle bi konu. yok lan açamam, içiyor oluruz 6 gece 5 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 16 seneye kalmayız zaten sene sonu kıyamet kopacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar