Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MEZUN OLDUM YESSSSSS

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

ben de modernkölelikufpsyeaa deyip kızıyorum bazen amma velakin gel gör ki şöyle bir şey var o da bir işin uzmanı olmak için bu ne olursa olsun (çizim,müzik,fotoğraf vs dahil ve mesleki şeyler) sonuçta günün gecene katıp uzun bir süre yorulman gerekiyor. sonuçta bu firmalarda da yeni mezun ilk 3 senesinde bu süreci yaşayıp usta olarak çıkıp altın adam oluyor piyasada yanlış anlamadıysam. o yüzden de modern kölelik haykırışım sönüp gidiyor. challenge accepted diyorum. daha demedim gerçi belki de demem. neyse ben hayatımı yaşayayım ya daha hehsdf
Sosyal ağlarda paylaş

gratz & welcome =P..

Kaede said:

ahah utkunun gece 1:30 da attığı "abi ben hala işten çıkamadım raid yalan :(" mesajlarından sonra aklı başında kimsenin auditçi olabileceğini düşünmezdim

yok ya bir kere atmisimdir o mesaji.. onun disinda hic benim yuzumden raid iptal oldu mu salih =P..

korkma deno.. en yogun donemlerimde bile semi-hardcore bir guild olan VAY AK'ta duzenli raiding yaptim.. audit oyle geceler boyu calistigin bir is diil disardan gorundugu gibi =P..

rahatlatalim azcik heue..
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene çalışır arada askerliğini yapar (yada kopadan bir yl bölümüne girer) başka bir firmaya daha iyi koşullarda geçer :)

bu arada azmış lan maaş (yada yeni mezun için iyimidir bilemedim) ben durumumdan şikayetçi olmayayım en iyisi AHAH hoş bugün yönetim komitesinin suratına suratına "az para veriyorsunuz sonra başka şirketlere kaçıyoruz accuk daha verin" diye sunum yaptık lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...