Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Sitesi bu: http://code.google.com/p/volume2/ Yaptığı da bu: http://www.youtube.com/watch?v=Z9khTbKgp94 Çok iyi çekemedim vidyoyu ama ayarlamabilir basamak sayısı var. 1 basamaktan 100 basamağa kadar. Tam ekran daha iyi görürsünüz, minik bir ses buttonu koyuyor aşağıya, oradan fare topuyla ayarlanıyor. Klavyenin ses ayar tuşlarıyla da çalışabiliyor. Tamamen skinlenebilir ayrıca. Hem button için hem de popup için onlarca farklı skin var içinde. Tavsiye ederim, bir süredir kullanıyorum, ses şiddeti üzerinde hiç işletim sisteminde (Android hariç) ulaşamadığım bir kontrol verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 klavyesinde ses tusu olmayanlar icin cok guzel gibi, ama ben klavyedeki ses tusunu tavaiye ederim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 benim uyuz oldugumda 9 farkli yerden ses şiddeti kontrolü yapabilmem klavye, ses kartı, ses sistemi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Klavyedeki ses tuşuyla da çalışıyor bu ve ondan daha iyi. Klavyedeki ses tuşu genelde en fazla 20 basamak filan oluyor çünkü. Ben de senin gibiyim aynı işte Fistan, ses ayarını tamamen istediğim gibi ayarlamak isterim, minicik farklar bile rahatsız eder. Ama bu program tüm sorunu çözdü 100 basamak vererek. Kullandığım en detaylı ses şiddeti ayarı. Hatta analogdan bile iyi hassasiyet benim küçücük knob'a uygulayabileceğim kontrolden daha iyi olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Abi şunu göstermek için üşenmeyip video çekip yüklemedin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Yükledim. Niye yapmayayım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ben tembelim boşver beni. İlk başlığı görünce esasen bu programın ses şiddetini sürekli takip ederek peak leri engelliyor sanmıştım. arada böyle birşey lazım oluyor. özellikle film izlerken patlamalar işin içine girince kalkıp ses kısmak, sonra açmak can sıkıcı. bunda yok değil mi öyle bi sesi kontrol altında tutma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Onun için ReClock kullan. Çok iyi compressor'u var. O dediğini yapıyor. Kernel streaming de yapıyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ooo ReClock çok rekormuş. Tam aradığım şey. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 reclock'u ben de deneyeyim eve gidince. ben de öle sanıp girdim başlığa. hayal kırıklığı olacakken son dk kurtardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 vayy ReClock hakkaten bana da yarar, ses biartiyo bi azaliyo sinir oluyom, hele geceleri ses azalinca sesi aciyorum, sonra bir artiyor milleti uyandircak o derece. bunu cozuyo dimi program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben de öyle anladım. akşam test edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ayarlaması kolay degildir. bir genel video playback rehberi yazarım bugun ya da yarın. ona bakarsınız sorun cıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 müzik dinlerken son ses+bas açtığımda mouse'u kontrol edemiyorum resmen çile oluyor mouse'u kontrol etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar