Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Koyanlar siz balancemı secıyorsunuz hep yoksa paypal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paypal linkleyemedim bir türlü paypal hesabında paramı olması lazım nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Benim tek amacım sanmıyorum ama para kazanırsam yeni item almak onunla veya WoWun 1 aylık parasını ödemek :P Ama genelde beleşe para kazanmayı beceremem op yüzden pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yarına zenginim hepinize benden dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 balance'a atıyorum ben simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Bakalım ilk yanlışlıkla salak bi itemı EURO ile kim alıcak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 abi millet garip hakkaten 80 euro yaptım ilk günden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Allahtan üst sınır koydu blizzard ya. Yoksa bin dolarlara giderdi bazı itemlar. Keko çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 MelihMercan said: abi millet garip hakkaten 80 euro yaptım ilk günden... yok artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 20 euroya bi shield koydum kaç gündür 50-60k golda koyuyorum gitmiyor satılırsa ne gülerim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Her auction için sabit bir para keseceklerdi, o yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bombilo said: balance'a atıyorum ben simdilik. daha sonra balance dan paypal a aktarabiliyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gold satan güvenilir hangi site/siteler var ? gold/euro oranı için bakmak istiyorum da risk budur deyip google'dan rastgele sitelere girmek istemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 souldarkorn said: bombilo said: balance'a atıyorum ben simdilik. daha sonra balance dan paypal a aktarabiliyormuyuz. yok öyle bişey, kaynak ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Quadrophenia said: Her auction için sabit bir para keseceklerdi, o yok mu? evet ya bende boyle bı sey duymustum, 10 tane ıtem koyduk ama acaba gıttımı kredı karttan bı sey her item için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hayır gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ztn %15 kesio bide item başı kesceğini sanmıorum ben koydum bişi kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Acount İngiltere olarak gözüküyor. Ticket salladım hemen. Bakalım ne zaman düzelticekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kinslayer said: Dakka bir gol bir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Caladorn said: gold satan güvenilir hangi site/siteler var ? gold/euro oranı için bakmak istiyorum da risk budur deyip google'dan rastgele sitelere girmek istemiyorum sdf. offgamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 SuperCandalf said: Acount İngiltere olarak gözüküyor. Ticket salladım hemen. Bakalım ne zaman düzelticekler. ben 10-15 gün önce değiştirdim, normal adresi belgeleyen bir fatura, kimlik istiyorlar taranmış fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Sam said: nedanko said: Apple in app store una yazilim yaziyosunuz, o kadar is ve emek var, koca kod yaziyosunuz, adamlar %30 kesiyor. Siz burada farmlamak disinda bi emek vermiyorsunuz, adamlarin itemini oyununda satiyosunuz %15 aliyolar. Ana amaci para kazanmak olan bi firma minimum %30-50 yapar sizde hic bisi diyemessiniz. said: How do players get “cash” from real-money auction house sales, instead of having the proceeds go into their Battle.net Balance? In certain regions, players will have the option of attaching an account with an approved third-party payment service such as PayPal to their Battle.net account. Once this has been completed, proceeds from the sale of items in the real-money auction house can be deposited into their third-party payment service account. “Cashing out” would then be handled through the third-party payment service. Note that sending proceeds to PayPal will be subject to an additional 15% transfer fee if the auction succeeds, calculated based on the amount being transferred. Note that additional fees from PayPal may apply. Also, any proceeds from the sale of items in the real-money auction house that have been sent to your Battle.net Balance will not be transferrable to the third-party payment service account. Not all regions will support this advanced feature at launch. For more information on cash-out availability and methods, see the Functionality section of this FAQ. Yanlis. Basarili satistan Blizzard 1 Euro aliyor. Paraniz Battle.Net Balanace'da kalirsa kesilen birsey yok. Eger Paypal'a gonderecekseniz 15%'lik fee aliyorlar. 30% falan yok. 81 Euro'luk satis yaptim, 5 item, 5 Euro kestiler. 64,60 Euro da Paypale gecmeyi bekliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Alırken hangi hesaptan ödüyor seciyormuyuz yani benim paypali kullanma hicbir zaman deme sansımız var mı? Malum hack meck olur yan basmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 @Masquerade, bi miktarda banka hesabına aktarırken paypal kesecek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar