Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kirli bilgi aktarmadan nasıl yapacağız setupı anlatabilecek var mı?

ben de pound görünüyor para birimi united kingdom seçili ülke

onu euro yapmak mümkün mü? pound olunca sadece pound auction house da mı işlem olacak?

satış yapabilmek için Authenticator mı almam lazım?
ben de apple ürünü yok blackberry var uyar mı? ya da stick mi sipariş etmem lazım o kaç gün sürer?

bir de ingiltereden telefonla sms onay falan istiyor benden.

bir bok anlamadım açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

cok basit accountuna girersen orada asiri kolay aciklamali ilerliyor hersey. BB icin authenticator var diye biliyorum, sms onayida istersen gene accountundan degistirebilirsin, ingiltere secilmisse accountunda onu nasil degistirebilirsin bilemiyorum ama gene account bilgilerinde degistirme bulunuyordur buyuk ihtimal.

paniklemeden okudugunu anlayarak gidersen blizz sitesinde herseyi yapabilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Astral said:

onu euro yapmak mümkün mü? pound olunca sadece pound auction house da mı işlem olacak?

ben de apple ürünü yok blackberry var uyar mı? ya da stick mi sipariş etmem lazım o kaç gün sürer?

authenticator dnrda var ve gerekiyor rmah kullanabilmek için. diğerlerini bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Astral said:

ülke bilgilerini degistirmek icin Customer Support ile temasa gecmen gerekiyormus!
Sosyal ağlarda paylaş

accountunuzun profilinde ki ülkeyi baz aliyor euro veya pound olmasi. authenticator zaten kullaniyordum o yüzden ek olarak istiyor mu bilemiyorum ama sms aktivasyonunu yaptim. mesaj falan gönderip kodu girmemi istediler. sms alert olayini da aktif ettim. paypal hesabim da onayli. her bir detayi kacirmadan yapmaya calistim ki decline olmasin satis. acilis icin 120 lira satis güzel dasda
Sosyal ağlarda paylaş

RMAH kullanmak için authenticator şart.

satıştan gelecek paranın balance yerine paypal'a transferi için ise SMS protect'e katılmanız şart.

Bir kere parayı battle.net balance'a geçirdiğiniz zaman o paranın o balance'dan çıkma ihtimali yok. Yani item'ı satışa koyduğunuz an balance mı paypal mı karar verin.

Şimdilik balance ile eski oyunların digital versiyonlarını, WoW expansionlarını, WoW karakter transfer, guild transfer vs ve Diablo III RMAH'dan item alımı yapabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

10 tane item koydum ama pahalıdan koydum bi iki güne fiyatlar düşücek ilk gün biraz yüksek fiyatlardan şansımı deneyim dedim :)

Bende tam tersini yaptım nasılsa fiyatlar düşecek elimdeki çer çöp herşeyi ucuzdan koydum. Amaç bir kere de blizzard sayesinde 1 kuruş kazandım diyebilmek :P
İlk satışımın (olursa elbette) SSlerini koyucam buraya hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...