Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 komisyon varsa yine dışardan satılır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Disardan hep satilir, hem de %50 de olsa komisyon alicisi her zaman az olur disardan. %15 ile %50 arasinda disardan alici arasinda fiyat cok oynamaz. Disarda %35 ucuz olmaz zaten o durumda mesela, %15 olur cunku adam da disardan satmanin karini alicak yoksa o da ugrasmaz. Disardan satinca item eline gecti mi, hile var mi bi ton sorun var. Dun wow a gold aldim, review okudum en guvenilir yerden almaya calistim, toplam 10-15 dolarda fazla odedim sirf guvenilir yerden alayim diye. Adamlar dedi bize bi gun daha ver par ayok os erverda, parayida aldilar bu arada dun, simdi koustum daha 4 te birini farmlamislar, ozur diiyolar vs zaman istediler daha. Yani disardan almanin bi ton riski yani sira aninda alamama olayi var ve illegal aliyosun. Sonucta sigara da satiliyo daha ucuza kacak, alicisi ne kadar onun? Guvenilir yerden almak varken disari bakan cok olmaz hep azinliktir, kacak sigara almak gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 nerden aldın gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Aynen WoWda her gold alışda sinir harbi yaşadığımdan burda alacak isem Blizzden alırım güvenle rahat rahat kafam temiz olur bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://www.koalacredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bende en son burdan aldım ama kefil olamam elbette. http://www.wow4wow.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 US AH'de gold fiyatları ne kadar acaba meraklardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 gir bak haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kfg said: rmah amerikaya geldi de, gold satma gelmedi mi daha, hala disardan gold satiyolar ? sonradan mi gelecek ? bir de bakmak icin region'i americas'a cevirdim de, currency'ye tikladigimda yine de "There are no other currencies available." diyor. Biz sadece eu'nun rmah'ina mi bakabilicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5596254841 Ben de onu diyecektim. Adamlar officia forumda sayfalarca gold satmış. Nasıl kilitlenmiyor thread enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 no items found diyor. zaten bi bok anlamadim ben bunun ahsinden, dogru durust hicbiseyi aratamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Pahali imis burada daha benimkinden de, gerci dedigim gibi delivery yaptiklari surece sorun yok. cok dolandirilan varmis okuduguma gore. Fakat itemlari neden bu kadar pahali satiyolar onu anlamadim. BOP itemlari anlarim, sonucta adam accountunu aliyo ve farmliyo onlari tier 13 setler vs. Ama BOE itemlara bakiyorum, AH ile karsilastirdim, gold alip AH den almak yari yariya daha ucuz. Mesela en iyi BOE bow bunlarda satiyo, 16 dolar, AH de 7 bin altin. BOE set vardi 115 dolar, AH den bakinca gold alip yaparsan 50 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 eed ben baktim bugun fiyat bakmak icin cikmiyo bisi, gold satilmiyo zaten demisler blog da commodity ler sonra gelicek diye (gold da bi nevi commodity e giriyo sanirsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 1-2 hafta gecmeden düzene girmez bence rmah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 offgamers ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 olm bildiğiniz slot machine'e çevirdiler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Parça parça cevap geyiğini pek sevmem ama yapıcam şimdi yine de. Belki daha iyi anlatırız. nedanko said: RMAH inda ana amacinin para kazanmak oldugunu dusunmuyorum. Para kazanmak var isin icinde ama para kazanmak isteyen bi firma %15 kesmez.... Ana amaci para kazanmak olan bi firma minimum %30-50 yapar sizde hic bisi diyemessiniz. %15 bu sektorde para kazanmak isteyen firmanin alacagi bi pay degil Önce biraz bilgi verelim. Her satılan itemdan fiyatı ne olursa olsun 1 dolar kesiliyor, sonra %15 blizz kesiyor. Paypala transfer olursa "kalan paradan" bi %15 de paypal kesiyor. Matematiğini yaparsınız zaten. Amacı para kazanmak olan bi firma kendisine en çok para kazandıracak %yi seçer. Blizzin amacı hiç bir zaman bir defalık item satışlarıyla voliyi vurmak değil, item trafiği sağlayarak sürümden kazanmak. Diğer sitelerle mücadele etmesi gerekiyor bir, oyuncuları RMAHtan uzaklaştırmaması gerekiyor iki. %50 feeler olsa kimse bu işe bulaşmaz, offgamersla vs.le rekabet edemezlerdi. said: Yani birincil amac degil, ikincil amac. Birincil amac kendi kontrolleri disinda yuruyen ayni sektoru kendi kontrolleri icine almak. Wow bunun cok buyuk ornegi. Wow hangi açıdan örnek? BoP ve BoE item dolu wow, böyle bi trade yok şu anda. Ha ilerde olacak, samin dediği gibi wowda olmazsa wow2de olacak. Da wowda illegal trade i yine kontrol altına almış değiller? Bide katiyen katılmıyorum ikincil amaç görüşüne, ikincil amaç olsa oyun insanları bu kadar RMAHa yönlendirmezdi. said: Oyuna dair elestirileri anlarim, ornegin oyunun AH etrafinda donmesi , oyun mekanigi ile ilgili bi elestiridir anlarim, (ki bunuda ilk patch de duzelteceklerini soylediler) Ve hemen inandınız? İyi 1.03 gelsin gelsin de, hiç bişey düzelmeyecek kusura bakmayın. Ilvl63 itemlar act1den düşecek % 1 mi 2 mi ne ihtimalle iyi güzel de, ilvl50ler 55ler de düşmeye devam edecek. 450 armor bracer lvl req reduced by 13! görüceksiniz gelişme olarak (:P) said: ama adamlarin bu isten ne kadar para kazandigi vs elestirisi mantikli olmayan bir elestiri, veya sanal item a para verilmi elestirisi vs. Eger bi sistem gercekten kotuyse zaten alicisi olmaz, sirkette zarar eder. Alan mutlu satan mutlu, araci mutlu ise bu iste bir sorun yok. Asıl eleştri blizzin para kazanması değil orda bi yanlış anlama var. Blizzin daha fazla para kazanmak için oyundan eğlence faktörünü "eksiltmesi" ve bunu parayla satması. TABİKİYAPACAKLARKAPİTALİZİMBÖYLELOLOL diye saçma cevaplar görüyoruz sürekli ama, kapitalizm aynı zamanda tüketicinin seçme hakkını kullanarak üreticiyi/satıcıyı sürekli diken üstünde tutmasıdır. Ama karşısında koyun tüketici bulunca etinden de sütünden de yününden de faydalanırlar tabi. O yüzden diyoruz ki sesinizi yükseltin, ceketlerini astıklarında gidip seçmeyin. said: Gercekten evil bi sirket olsa blizzard, hem %30 keser minimum, hem de kendi sitesinden item satar OP itemlar bi ton insanda alir. ... ucuk dusunmeyin bi de, yine bi toplum elestirisi ile karsilik verecegim, bizim kulturde cok vardir kucuk dusunmek, koylu kurnazligi, gunluk kazanclar icin...adamlar bugun 10 kazanip uzun vadede 100 kaybedecekse yapmaz bu isi Yukarda yazdım, başka postlarda da yazdım ama bi daha yazayım. %30 kesse ticaret hacmi düşer, eminim blizz ekonomistlerinin hesapladığı optimum komisyon %15tir. Kendi sitesinden/el altından (bunu idda edenler de oldu diye yazıyorum) item satarsa bu defa ticaret hacmini daraltır. Oyunda wow gibi BoP item yok BoE item yok, sirkülasyon olduğu sürece para kazanmaya devam edecekler. Ama BiS itemlar hemen önümüze düşse bu ticaret azalır. RMAHın asıl sıkıntısı (101inci baskı biliyorum) başka firmaların da bu trendi izleyecek olması. Eğer oyuncular seslerini yükseltmezlerse gidişat bu yönde. Ve bizler de bu yüzden sesimizi yükseltiyoruz. Kaba olacak belki ama koyun olmayın. Hakkınızı arayın. Böylelikle bilgisayar oyunlarının geleceğini güvence altına alabiliriz. Yoksa bundan 10 sene sonra kantır sıtrayk 5 oynarken her aldığımız keleş için 1 dolar ödememiz gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tldr, bana bir yardımcı olsana sen çok güzel yazıyorsun bak. ne ne kadar eder topiki pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ya %70 kesse nolcak anlamadı, kazansın para blizz, millet de bassın parayı alsın item, sanki gelip beni kesicek gitsin mal gibi diablo kesip dursun, bana veya bi başkasına giren çıkan var mı? yok. hatta benim para kazanma ihtimalim bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 üşenmiyorum lan Ama adamlar oyunun eğlencesinden eksiltiyorlar fede, daha fazla adam gitsin AHden satın alsın diye. Bide başka firmalar d3ten ibret alırsa ilerde hep böyle saçma salak oyunlara mahkum oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ben acayip eğleniyorum valla, ağzıma ağzıma vuruyolar act 3 te, dayak manyağı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu kadar bıkbık eden oynamasın bitti gitti ya ne uzatıyosunuz sanki bişiye çözüm olcakmış gibi wot döşemeler falan işiniz mi yok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oh blizzardın yeni nesil mmosun da da olsun da rmah. hem aylık 20€yu trink diye sayarken hem rmaha para dökülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Gorende sen oduyorsun bizim paralari sanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bütün topiğe baktımda SANKİ zorla satıyorlar. Almayacaksanda alana engel olma en sonunda haa yeter dedirttiniz kötüyse oynama. Belli bir yerden sonra şans işi. iddaa oynayıp o bukadar kazanmış lan nasıl kazanır diyip iddaa yı sucalamak gibi. kimine kısmen kimine nispet gold satılır 1m 15 lira şaka lan git kasın zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar