Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Kombineleri satışa çıtkı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Detaylar..

Şükrü Saraçoğlu'nda en ucuz yer 750 TL ile Türktelekom Tribünü. En pahalı yer ise Fenerium Alt tribünde yer alan D Blok; 7500 TL.

Türk Telekom Arena'da en ucuz biletler 500 lira ile Pegasus tribünü (4. kat) en pahalı yer ise Doğu tribününden (1. kat)4000 TL.
Mesaj tarihi:
pegasus 1 mi alsam yoksa 2. kat en arka mı alsam bilemiyorum.
1. kat tribün coşkusu için iyi oluyor 2. kat en arka da arkadaki tvden pozisyon tekrarı imkanından çekici geliyor.pf
Mesaj tarihi:
benjani said:

telekom tribünü tükencek.
Tükendi zaten bütün taraftar grupları artık Telekom da ve ortak hareket kararı var artık herkes izlesin tribün nasıl olur.

Bende aldım kombinemi müthiş maçlar izlenecek mabedde.
Mesaj tarihi:
woyt!!!

süpersin abi.

şu an kafam öyle ki, ikarus otobüs satıyorum desen alırım. save ettim resmi. üst maraton fala güzel gbi. kardeşe almak güzel olur.

kombineeee.jpeg. adamlar da fiyatlandırmada sorun yaşasmışlar bak garatnti. 4edtik falan gelmiş
Mesaj tarihi:
benjani said:

ortak hareketin sonuçları çok kötü olabilir.
Ortak hareket olmadığı için sıkıntı oluyordu ama bunun önüne geçildi şuanda.Bir nevi UA yapılanması gibi tek bir çatı oldular bakalım nasıl olucak.
Mesaj tarihi:
tribün grupları uzun zamandır beraber hareket ediyordu zaten, tek fark gfb nin telekoma geçmesi oldu.egosu yüksek ve geçmişten kavgalı gruplar bir arada durcak bu sezon.bu da potansiyel tehlikeler doğruyor, zor zamanlarda ufak bir kıvılcım telekom üstü birbirine katabilir.ama bir sorun yaşanmazsa, efsane bir kale arkası olcak.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe tribünleri ortak hareket etmiyordu.O grupların içinde aktif olan biri olarak söylüyorum bunu.

Gfb bile kendi arasında Anadolu Yakası olarak migros tribününde ayrı bir grup olarak ayrıldı.

Telekom bu sene sadece maraton üste destek verdi ve doğrusu buydu zaten.Bu sene ki olay ise gruplar toplandı ve kavgalı olan gruplar ateşkes imzalda ki bundan Ömer Temelli büyük etkendir artık Telekomda Boğaz Holingas,Gfb,Unifeb,Kfy ve Gfb'nin alt grupları da Gfb çatısında ortak hareket olarak birleşti.

Anadolu Yakası Gfb de migros tribünü organizasyonunu üstlendi ve şuanda Kop tribünü tarzında kale arkası tamamiyle taraftar grubunun oldu.

O potansiyel kavaga durumları her ne kadar birbirlerini sevemeyenlerde olsa bu senen yaşanalarda etken ciddi bir ateşkes ve ortak çalışma olucak.
Mesaj tarihi:
kenarlarda bi 2-3bin kişilik yer var da of ya daha 8 gün oldu lan genel satışa çıkalı alıcam diye oturdum bilgisayar başına ağlicam resmen.

kenarlardaki 1.5klık yerlerden alayım diyorum ordan da görüntü çok kötü ya
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Abi kenarları napıcan ya, evde izlersin artık. Millet çılgınlar gibi almış demek.

Hocam 500 TL zaten. düşün yani 17 lig + kupada minimum 3-4 maç + şampiyonlar liginde minimum 3 maç. 26 maç 500 TL'ye inanılmaz bir fiyat. Her maçı 19 TL'ye izliceksin. Bank Asya da ki maçlar bile daha pahalıdır tahminen. :D
  • Yeni Oluştur...