GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Pazar günü sıkıldık biraz. Bir Wormhole varmış atlayalım dedik belki birkaç kill alırız. Atladıktan sonra birkaç sistem yol aldık. Bir sistemde rat yapan bir carrier bulunca biz de gelmişken selam vermeden geçmek olmaz dedik... video ve killmail aşağıda iyi seyirler :D http://www.youtube.com/watch?v=TeSYVC0Bofk&feature=plcp http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=466514 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Şimdi bu killmailde bug yoksa o eleman sizi trollamış ,bug varsa CCP trollamış .Başka bir izahı yok bu mailin. Ek: Video yu seyretmedim tabiki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 kill mail de bug olabilir fazladan slotlar gösteriyor da vurduk hacı valla adamı :D oyunda kill report u da atarım isteyene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Carrier 'ı hakladığınızdan şüphem yok arkadaşlar sorun o değil, sorun killmaildeki fit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 orda 1 high ve bir low slot fazla gibi gözüküyor evet ama fiti kötüydu adamın... hatta berbat large rep var adamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 tebrikler besyüz kisi carrier patlatmissiniz epic bir fight dönmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://www.itusozluk.com/image/patlamis-misir_129965.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 adamda 3 tane XL SB var :) tabi ki kötü olur rep i :) Holy cows! LAR da varmış aşağıda şimdi gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 tradermax said: adamda 3 tane XL SB var :) tabi ki kötü olur rep i :) Holy cows! LAR da varmış aşağıda şimdi gördüm :P olayı LAR zaten ahhaha tam fail bir fit... faction diye ziyanı olmaz demiş LAR takmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bakmadımda belki skili yetmiodur adamın sdfsd ne bulduysa koymuş belki hangarda vardı yer kalmadı kargosunda, son bi yapim bırakim dedi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ben zaten smartbomb vardır kesin diye uzakta kaldım da o da yoktu... :D dan dun gitti yazık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar