hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 tartışmaya açık bir konu :) , kimin hayatı ? teknolojik bağımlıların ? twitterda kendi kendine konusanların :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 aynı hikayeleri evirip çevirip yediriyorlar , insanların siri'yi breakthrough sanması gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 iOS 6 bu gece gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 13 incin specleri yazabilir misiniz ? mid 2010 macbook 320m c2d 2ghz var, bunu satıp ustune para koyarak degistiresim var da islemci ve ekran karti hakkaten daha iyi degilse hic debelenmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 şimdi 13 inçlik mac alacak biri macbook air ve pro arasında seçim yapmak daha zor olacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 siri hakkındaki gelişmeler ve passbook ilgimi çekti şimdiye kadar ama Türkiyede yalan tabi. Daha etkili bişiler bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 usa da 2200 dolar olacakmış pro peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 iPhone 5 duyurusu gelmedi, iOS6 sonbahar geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Fly said: 13 incin specleri yazabilir misiniz ? mid 2010 macbook 320m c2d 2ghz var, bunu satıp ustune para koyarak degistiresim var da islemci ve ekran karti hakkaten daha iyi degilse hic debelenmeyeyim http://arstechnica.com/information-technology/2012/06/macbook-pro-gets-retina-display-macbook-air-also-updated-with-ivy-bridge/ burda var sanirim hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://www.engadget.com/2012/06/11/macbook-air-comparison-chart/ Burda karşılaştırıyor 2011 ve yenisini. Retina MBP uçmuş $2200. Zaten 13" lazım bana onda da yokmuş. Air ile MBP arasında bakınıcam + yeni ultrabooklar gelsin onlara da bakayım ve seçimi yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oha ne sonbaharı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 beyler 650m battlefield 3 oyntir mi low :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Retina biraz yanlış oldu bence. iPhone'da yaptıkları gibi retina display'i olağan fiyatlardan halka indirebilselerdi olayın dibine vuracaklardı. Daha pahalı bir seri olarak satmak pek Apple tarzı değil yani, ayrıca 17 inçlik versiyon neden kalktı onu da anlamadım. iOS 6'da da gelen ciddi hiç bir şey yok. Hiç bir şey yahu. Biraz garipsedim açıkçası. Yani böyle bi şey gibi, hani firmaların yükselişi, duraksaması ve düşüşü olur ya, artık Apple eskisi kadar 'devrimsel' bir şeyler çıkartamıyor gibi sanki. Mac'lerde Retina display evet, devrimsel sayılabilir, ama kim alacak, kaç satacak ki 2200 dolarlık 'powerhouse'? Ne bileyim, iPhone 4'ün lansmanını hatırlıyorum, Macbook Air lansmanını hatırlıyorum, unibody macbook pro serisi lansmanını hatırlıyorum, orgazm olarak izliyoduk, şimdi bakıyorum, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Giovanni said: beyler 650m battlefield 3 oyntir mi low :) Macbook pro'nun yeninsinde full res low'da kasabilir, ama 1080p falan medium-high oynatır o sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Giovanni said: beyler 650m battlefield 3 oyntir mi low :) http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html Med. oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ya su nasil oluyor hem integrated ekran karti var hem 650m? Ne ayak bu? http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/06/dsc02668-1339445000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 rocket science degil, cok makinada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Peki mesela oyun oynarken sadece 650m mi devrede oluyor yoksa gucleri birlestiriyor mu? (cahilim kusura bakmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 pil koruma modunda entegreden guc gerektiginde hariciden birlestirme calismalari vardi osxte degilse de deneysel ortamlarda (ps : 1-2 yıl geriden geliyorum), pek yararını goremiyordu sanirim insanlar, zannetmiyorum oldugunu 13 ince hd 4000 ne ya saka mı bunlar abv apple almıyorum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ios 6 da gelenlerin tam sıralı listesi çıksa keşke bir yerlerde...internette aradım da hep "keşke bunlar olsa" listeleri çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Aket-Atum said: ios 6 da gelenlerin tam sıralı listesi çıksa keşke bir yerlerde...internette aradım da hep "keşke bunlar olsa" listeleri çıktı Buyur abi http://www.engadget.com/2012/06/11/wwdc-2012-keynote-roundup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 SenariouS said: ios6 developer tarafinda biraz daha c ye bezeyecek bence macbookpro retina ekran beklenmiyordu en fazla ivy bride olur o kadar. mountain lion eli mahkum yukseltecez sdf of kapak olmus bana da o cozunurlukte ne yapacaz abi o kadarcik ekranda peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Yeni Macbook Pro çözünürlüğünde Diablo 3 capsı ::o http://images.anandtech.com/doci/5998/Screen%20Shot%202012-06-11%20at%208.39.24%20PM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 o alet diabloyu hersey fullde bu cozunurlukte kasilmadan calistiriyorsa verilen paralar helal olsun. Ancak gecenlerde retina ekranin ipad3 oyunlarini zorlastirdigini ayni oyunun ipad2 versiyonuna gore efeklerden cok kismak gerektigi yazmilmisti. ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar