reddiye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ttnetten daha kötü daha bezdirici türkiye kullanıcıları için sadece mailler için kullanışlı kesinlikle tavsiye etmiyorum ztn pahalı video da açmıyor her eki de indirmez of iptal etsen de edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://www.itusozluk.com/image/fiat-126-bis_272463.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Dial-up mı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 blackberry yakında en çöp teknolojik aletler listesine girer heralde. gönderdiği her mail ayrı başlıkta geliyor gmailde. re:ynt:re:ynt:re:ynt:re:ynt. bide her mailin sonun bu mesaj blackberry den gönderilmiştir yazıyor. BIS kapatılmamışmıydı güvenlik yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yazdığını ayarlabiliyorsun çok net mail ayarları adersinden, araştırmadan bıdı bıdı yapmayın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ayarla diyim o zaman. re:ynt:re:ynt:re:ynt... iş bitmeden de silemiyosun bütün mailleri. birde mailinizi aldım diye mail gönderiyor otomatik. tey allaam ya. baya içerlemişim ben bb ye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 o değilde hız konusunu ne yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar