shal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 stockta 10 m mevcut 1m 15 tl 10 150 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ORAN ORANTI dan pekiyini verdim. 1m 15 tl ise 10m ??? 150 TL evet işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sanırım 5m de 75 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bu arkadaş geçenlerde elindeki tüm goldları satmamışmıydı ? yine kasmış çabucak vay be helal olsun ama bu sefer daha ucuza satıyor neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Guncel stok 17 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 pazar alanı son 3-4 ayda ne kadar boş insan doldu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 applev0dka said: pazar alanı son 3-4 ayda ne kadar boş insan doldu yaw Hayırdır sıkıntımı oldu rahatsızlıkmı duydun dolu insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 applev0dka said: pazar alanı son 3-4 ayda ne kadar boş insan doldu yaw herkes ekmeğinin peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 lol senin topicine yorum yapan insanlara demiştim de gaza gelip neden üstüne alındın onu anlamadm :D seni mi kırcam nasl istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 S-H said: applev0dka said: pazar alanı son 3-4 ayda ne kadar boş insan doldu yaw herkes ekmeğinin peşinde. insanların ne sattıgı degil abi sorun, istedgni satar yani forum kurallarına uydukca beni ilgilendirmez orasi :D boş olarak nitelendirdgm her diablo gold topicinin altında agzının sularını akıtarak sacma yorumlar yapanlar, cogu satış baslıgnda olmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 applev0dka said: S-H said: applev0dka said: pazar alanı son 3-4 ayda ne kadar boş insan doldu yaw herkes ekmeğinin peşinde. insanların ne sattıgı degil abi sorun, istedgni satar yani forum kurallarına uydukca beni ilgilendirmez orasi :D boş olarak nitelendirdgm her diablo gold topicinin altında agzının sularını akıtarak sacma yorumlar yapanlar, cogu satış baslıgnda olmaya basladı Evet o konuda haklısın farkındaysan o yukarda yazan 2 arkadas cevap bile vermedim onlar kendi dunyalarındalar. Kusura bakma ben seni yanlıs anladım artık bu tarz yourmlardan okadar cok sıkıldımki konuyla ilgili olmayan insanların bu tarz yorumları ve onlara cevap vermek bile yorucu oluyor artık cevap bile yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mevcut stok 25m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok artık alisami 100 lira verim nasıl kastıgını söyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Adam azimli 5. basligi acmis satacak goldlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 spompas said: yok artık alisami 100 lira verim nasıl kastıgını söyle :P Verdiğin 100 lirayla daha ucuza gold alıyordur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Guncel stock 17 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 satılmıstır teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar