Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sopayla tavanı dürtüceksin en güzeli[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bende Bisim altkomşuya acıyorum =) Evde KaykayLa Ollie, Kickflip Denemeleri, Arada Bozulan hoparlorlerin ses denemeleri, Klupteki Antremandan sonra evde futbol antremanları Derken Kadın çıldırıyordur kesin, dua edeyimki belli etmiyor :p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... [Bu mesaj Toledor tarafından 05 Haziran 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm şimdi anlaşıldı konu... bende sanıyodum ki kadıncaaz temizlikçi.. O zaman psikopata bağlan vur kadını kim vurduya gitsin [signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 06 Haziran 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Abi ben her rahatsız olduğumda çıkıp Zed'e sölüyom.oda bana sölüyo(gerçi şimdiye kadar olmadı ama).yani bunun ayıp bişiyi yokki.hayır üst kattaki Zed olmasa yine çıkıp sölerdim.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bizim apartmanda kapı çarpamıyorun kapılar çoook ince çarpınca parçalanıyor (yumrukla kırılıyor denemiştim:))[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya sadece bu anlatılanlar değil bir de bunların iğrenç bir özelliği vardır nefret ederim. bir eşyayı yerinde bırakırlarsa gece uyuyamazlar. mutlaka onu alıp başka biryere koyacaklar
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Ra_d, 06 Haziran 2004 00:52 tarihinde demiş ki: Abi ben her rahatsız olduğumda çıkıp Zed'e sölüyom.oda bana sölüyo(gerçi şimdiye kadar olmadı ama).yani bunun ayıp bişiyi yokki.hayır üst kattaki Zed olmasa yine çıkıp sölerdim. güzel birşey tabii üst katta arkadaşın olan bir puser'ın olması.. ama düşününce vazgeçtim, üst katta eagleeye'in olmasından ölürüm daha iyi. :-P böyle çok daha iyi, üst katta annemler oturuyor (dubleks ev, çok zenginiz de - ah kahretsin :) ) hiç gürültü mürültü yok evde mutlu huzurlu. Eski ev neydi öyle, her gün yeni bir tadilat yapıyordu adam (cidden) sabahleyin bir de gece sürekli misket sesleriyle çınlardı ev. ertesi gün matematik sınavın olur, adamlar en zorlu tadilatı yapar, ev yıkılır, çıkıp söylersin, işçiler umursamaz.. üst katta arkadaşının olması iyi, ama üst katta kimsenin olmaması daha iyi :D[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Haziran 2004 08:48 tarihinde demiş ki: ertesi gün matematik sınavın olur, adamlar en zorlu tadilatı yapar, ev yıkılır, çıkıp söylersin, işçiler umursamaz.. belediyeden izinsiz tadilat yapilamazmis. 50 milyar civari cezasi var. bi telefon acarsin bir gun bir gelirler nevri doner adamin. izin almissa da verirsin valilik kanaliyla cevre il mudurlugune gurultu sikayeti, gelir olcum yaparlar, uyarirlar. devam ederse bi daha, bu sefer 1.2 milyar ceza. bi daha 2.4 bi daha 4.8. oyle oyle antalya vali yardimcisinin deyimiyle devlete ortak olurlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Sovereign, 05 Haziran 2004 13:24 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun.. nediiim +1 + :p[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Popeye, 05 Haziran 2004 21:19 tarihinde demiş ki: sopayla tavanı dürtüceksin en güzeli bizim üst kattaki teyze bi ara gaza gelip kapıları çarpmaya başlamıştı. Ayrıca çıkardığı gürültüleri saymıyorum:) aynını uygulamıştım. odada herhangi bi hırsızlık olasılığına karşı bi tane quarterstaff, bi tane de darkwood club+2 bulunduruyorum:-) 2 gömdüm tavana, bi ara tırstım hatta sıva falan iner kafaya diye, ne ses kesildi ne sıva indi:) bizim temizlikçinin allaha şükür hiç problemi yok. Sebebi annemin başında dikilmesi olabilir:) bu arada o eşyaların yerlerini değiştirme hastalığı kanıtlanmıştır, bi arkımın eski temizlikçileri uzaktan kumandayı vazonun içine koyuyodu. temiz 1 ay aradılar kumandayı. tabi bunun gibi biçok absürdlük sayesinde kadını da şutladılar eheh[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Nıhahaha... 5 Yıldır odama temizlikci almıyorum ben! Tozlarıda 6 ayda bir silmek yeterli oluyor... Raf üstlerini ise yazdan yaza.... Tabii odanın haricinde kalan bisiklet parçaları vs vs de Siniri tepeden arttırmaya yetiyor... Gürültünün yanı sıra,KADINLAR RESMEN TEMİZLİKLE SİNİR ATIYORLAR...Evet evet... Evdekileri mükemmel derecede sinir etmenin eeeen mükemmel yanı TEMİZLİK yapmak... Bisiklet parçalarımın yerinin değişmesinden NEFRET ediyorum... Kaybolan eşya listemi hiç AKLIMA BİLE GETİRMEYİN... Offff.... var ya YASAK OLMASI GEREK! YASAKLANMALI! Herkez kendi evini kendi temizliyecek arkadaş! Yasakkkk! Yasaak!DAĞINIK KALSIN! oh be.... *!Dağıtır gider*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben garantili bi yöntem biliyorum, sürekli komşunun tlf.unu arıyıp sapıklık yapıcaksın, e telefon çalınca her ne gürültü yapıyorsa kapatıyor, tabii sapığın biri telefona dadandığı için sinirleri bozuluyor sonra temizlik yarım kalıyor nihahaha[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bak telefon ii fikirmiş Birde bonekıraşhır belediyeden izin alınan tadilatlar sadece apartmanın cephesini değiştiren ve apartmandaki duvar/kolon larda büyük delikler açılarak yapılan tadiladlar olmasın?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hayir chem. apartmanin imardaki yapisal planinda herhangi bir degisiklik gecerli. senin yer dosemen dahi apartmanin planinda oldugundan onu dahi ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 godddamit temizlikciler! bizimki yalan sooluyo bi de yuzsuzce kizini eve sokma odama sokma diyorum, inadina ben yokken sokuyo bi gun guitmedim okula, kapida duydum bunu, dur girme barkin abin burda diyip kizi eve geri yolladi (kapicinin karisi) sonra da sordugumuzda geirmiyom kizimi diyo bi de ya[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sapık bu kız volfied kolla dötü :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Harbiden abi ya deli olacam kadın geliyo cat diye fisi cekiyo deli midir divane midir.Ekran acık ekranı siliyo.Kadına bir sey desem icerden annem muhalefet hemen deli oluyorum .[signature][hline]To be or not to be
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 o sinirini elindeki toz bezinden çıkaran komşu tipi bizim eski evde vardı, burda yok allahtan. delirirdim yoksa. sopa baya etkili bi çözüm bu arada, denemiştim bende zamanında.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hocam, ben bunun ağır işiten versyonuyla cebelleşiyorum. Inan çok daha kötü. Hani iyi mantı yapar. Hani kıyak olsun diye zeytinyağlı dolma yapar. Hani kirlilerimi yıkar arada. Hatta bazen ütüler bile. Çokta vefakardır. Ama şöyle dialoglar yaşanınca inan hepsi yalan oluyor ; "Yimah yediiğn miağ?" "Yedim Sultan, saolasın." "HEE?" "Yedim diyorum Sultan." "..." "YEDİM YEDİM." "NİYE YEDİN?" "Allahım çıldıracam, YEMICEM BIŞI YEMICEM!" "NİYEĞ YEMİĞYOSUĞAN?" "For fucks sake..." "Sultan benim siyah tshirt'imi gördün mü?" "Ne bilim ben, görmedim tshirt falan." "Sultan evde bira var mı?" "Vağdın herhal." "Sultan ütüledin mi benim kotları." "..." "Sultan?" "..." "SULTAN!" "Ha? "Ütüledin mi kotları." "Ha, yok ütülemediydim ben, bulaşık vardın." Odada yüksek sesle müzik dinlenmektedir. Sultan odaya dalar. "OUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVV! "*Bakar*" "OUUUUUUV OUUUUUUV OUVVVVVVVV!" "*Bakmaya devam eder*" "*Kapıyı çekip çıkar*" "*Müziği kısar* Sultan?" "Ouuuuuuvvvvv, o neydin öyle?" "Sultan uvlama gözünü seviim ya ühü ya." "Çarşafları değiştireceğdimde, ehüehü." "Sultan, ben çıkıyorum, akşama izinlisin ok?Çık 1-2 saate.Anahtarı alıyorum, kapıyı çek çık ok?" "Noğldu, yavuhlun mu gelceh yiğe?Ehüehü." "Ya sultan nerden çıkarıyosun?" "Ehü ehü, biliyom ben, o gız gelceh yiğe ehü ehü." "Ya sultan sen bırak kimin geldiğini, kapıyı çek çık ok?" "Domağm." Akşam, kız arkadaşla eve gelinir.Alkol alımı sırasında son derece romantik ortamın karanlıklarından sultan belirir godzilla misali. "Sultan?Ya gitmedin mi sen?" "Yağ, değyzemgilleğe gideceğdim, yoğhlarmış.Gidesim gelmedi benimde yalnız başıma, biliyin mi?" "Sultan ya, bana yemek yapsana." "Dışarda yemeğdin mi?" "Yok yemedim, hadi aslansın kaplansın yaparsın birşeyler." "Neden yemedin dışarlarda, o kadar geziniyon, insan yer." "Ya sultan hadi ya *ulan kim kime çalışıyo belli değil*" "Banane yeseydin dışarda." "Umuğrrrrrr, bah sağa yemeğh yaptıydım." "Ha?Yok saol yedim ben." "HE?" "Yedim ben." "HEE?" "YEDIM DIŞARDA DIYORUM." "Neden yedin dışarda yemeh?" "Mdksitiim" "He?"[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Head Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ba nası gaza gelmis gencler.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Own Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ne çektiysem ben çektim yanlışlıkla gm tamerımı silmiş
Öne çıkan mesajlar