Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haftasonu temizlik yapan kadinlara lanet olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cumartesi gunu sabah saat 8 de baslamali ki, saat 1 e kadar zaaart zooort seklinde tamamen rastgele araliklarla koltuklari dolaplari hareket ettirip kimseye rahat vermemeli.

yere saglam basan bosluk kalmayan dolabi dahi hareket ettirmeli ki toz degmemis alt kisimlari da supurebilmeli.

temizlik sirasinda uyuz, sinirli olmali ki tum evin hafta sonu tatilinin baslangicinda siniri bozulabilsin.

butun bunlari cumartesi sabahi saat 8 de yapmali ki, gune b.k gibi baslayinca gun bok gibi sinir icerisinde devam ettirilebilmeli.

ha bu arada ayrica butun bu esyalari kadinlara mahsus bir sinirden turetilen kuvvetle kendisi hareket ettirmeli ki, haftasonu temizlik yapmanin bahanesi olan 'beyim oglanlarim hafta sonu evde oluyor esyalari kendim seedemem' mantigi da manasizlasmali.

sonra adam gibi hafta sonu tatili yapamamanin surekli biriktirecegi tansiyonla kocasindan sopayi yiyince kocam beni dovdu, esit haklar, pozitif - her ne haltsa nasi oluyosa - ayrimcilik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
ıyy bızım ust komusuyu hatırlattın kadın her gun balkondan halı sılker annemın astıgı camasırların ustu halı sılkmesınden gelen toz du vs dı ıle olurdu artık sılmıo nedense kadın :-) bu arada allah sabır wersın :)[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Mesaj tarihi:
kadina bagiricaksin bi sabah oole yaptigi icin
bi daa yapmicak, tabi bunu oole bi bagirmaya sokacaksin ki, en velet insansan bile etkili olacak
orn: yatakta yatarken sesler yuzunden A.K. BU NE YA diye bogurmek, sonra salona kadar yapan kisiye duz gitmek, ve salona geldiginde onu gorup sasirmis gibi yapip gunaydin demek
sonra sinirli sinirli odana geri donmek
odana geldiginde ona ellesme buna ellesme demek

bizimki kizini getiriyodu ve kiz ozel esyalarimi karistiriyodu falan, DVD rom umun icindfe 4 cd buldugum gunleri hatirlarim ben desktopta[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Mesaj tarihi:
bızım haftaıcı gelıyo ama muhakak zaıat verıyorum esyalarımdan bede fıgur koleksıyon hastalıgı var ve zaıatı sayıyım
bır adet luke skywalker ısın kılıcı
han solonun blaster ı
aragorn un kılıcı
FF8 den quistis in kırbacı
uruk hai imin okları

yokoldu yenı serı bıde bunlar kırılanları saymıyorum yaka mıkrofonunu masa altı destegı dıye masanın altında parcaladı kadın spor ayakkabılarımı monıtorun ustune koydu soguk ayran ısınsın dıye monıtorun ustunde ısıtıyordu son anda daldım ıcerı ayrıca gordugu her seyı cope atmaya megıllı masanın altını sılmıyor saga sola tıktıgım coplere dokunmuyor cocuklugumdan berı kaybolan lıstem baya kalabalık
Lısanslı Porshe 911 turbo RC car (fabrıka lısanslı ozel uretım!!!!)
gene orjınal Optımus Prıme kayıp transformerstan
bı 700 parcalık asker setı kayıp
ayrıca 4-5 tane batman fıguru kayıp bıde batman ın ATV aracı ıle ucagı kayıp

sımdı cocuklugumdan berı her eve geldıgımde ulan gene ne kayıp dıye kıllandıgımı ve cektıgım acıyı anlattım ınsallah

PS:son zaiyat odamdakı ana prizden bılgısayar ve kablo modem vs nın baglı oldugu fıs cekıp downloadlarımın ıcıne etmesı bır yana supurgeyı taktıgı topraklı prız ı ole bı zorlamışkı prız yerınden fırlamış kablolarından sallanıyo[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
hatalarini soyleyin kadina birdaha yapmasin ben ne hatasini gorsem soylerim gerci bizimkinin kafasi cok cok yava calisiyor 5-6 seferden sonra anliyor ama sabirla kendi kurallarinizi ogretmek gerekiyor sonucta ne bilgisayar gormuslugu ne herhangi bir eloktronik esya.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
komsu bu.

bir de komsuluk islerinde oyle a.k. hede hodo diye bagiramazsin. toplu ortamda yasiyosun.

ayrica surekli yapmiyor bunu. cogunlukla normal ortam.

ama iste, boyle ELLI aylik bi temizlik yapmak lazim, hatta supurge yetmez kazma kullanmali ki bi ayda bi gun dahi olsa yerel uzay/zaman surekliliginde ustuste gelen baska boyutlar da varsa oralarin da huzurunu skip atmali.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
işte kimisi 2 kurus için yerler,duvarları sabahtan akşama kadar siler,kimiside rahatsız olduğu için lanet okur.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
tadilat birsey degil, surekli gurultu, daha uzun sure tahammul edersin, irritasyon olmaz sadece kafa zkilir.

bu bambaska birsey.

soyle anliyorum ki; kadinlarin gucu agir objeleri kaldirmaya gucu yetmez. gerekli gucu bi sinir halinden topluyorlar. halamdan cok iyi bilirim bulasik yikadiktan sonra bir bakarsin kasiklar catallar egilmis.

iste cogu kadinda durum bu. haliyle ruh hali hareketlere yansiyor. ev esyalarindan intikam alir gibi hareket ediyorlar. normalde kibar kibar seettikleri esyalar temizlik zamani zart zort diye ordan oraya atiliyor.

boyle bi ofke, bi nefret var mucadele var.

ANIDEN. aniden ittireceksin ki koltugu herkes ziplayacak ortaliktan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 05 Haziran 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
işte kimisi 2 kurus için yerler,duvarları sabahtan akşama kadar siler,kimiside rahatsız olduğu için lanet okur.

yaaaaa oyle diimi. yazik. 2 kurus icin KAFA skmesine goz yummamiz lazim. ne kadar normal.

bu arada durumu idrak edememissin, komsu bu. para icin yapmiyor, kendi evi.

eh senin oraya gonderelim orda kazansinlar paralari madem sen sefkat goster.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
kafamızı kazıtıp damlayan musluğa... hmm kötüymüş eheheh..

gece geç yatıp (x-files hede hödö) sabah geç uyanmayı seviyorum..
ama temizlik günleri sux..
kadın Ayk'ı (benim köpek) benim odaya kapatıyor. Temizlik olcak diye.. Tabii Ayk dayanamıyor kapalı kalmaya, koridorda felan dolaşmak istiyor. Vik vik vik vik, üstüme çıkıyor, yalıyor felan uykumun içine ediyor..
Artık X-Files izleyemiyorum bu yüzden (erken yatıyorum)

Sürekli abuk sabuk espriler yapıyor..
"yeni doğmuş bebekler de böyle, gündüz yatar gece uyumaz kih kih" "bilgisayarın ne öyle, elektrik süpürgesinden çok gürültü yapıyor, kih kih"

pc'nin hoparlörlerini kendi zevkime göre düzeltiyorum, kadın geliyor hoparlörlerin içine ediyor.. biri bir tarafa diğeri diğer tarafa felan.. Printer desen kutu muamelesi görüyor..
Her cuma-pazartesi hoparlör düzeltmekten anam ağladı..

Annemle temizlikçinin çok güzel huyu var, yatağımın baş ucundaki müzik setinin fişini çekmek. Sürekli bas ayarı, ses ayarı, cd ayarı, dim ayarı.. herşeyi baştan yapmak zorunda kalıyorum. Artık vaz geçtim müzik setimi kullanmıyorum müzik dinlemiyorum uyurken..

dün gelmedi bugün geldi. Cumartesi sabahtan beri sıkılıyorum..
aslında temizlik günlerinde çıkcan dolaşçan dışarda da, ankara'da dolaşçak hiçbiryer yok...
-----------

Eşya kaybolma olayına gelirsek, babam bu konuda aştı..

Evden eve taşınmalar sırasında, gölbaşındaki evimize (şu an kullanmıyoruz orayı) bazı kutular götürmüştük.
İçinde hep eski şeyler var..
Babamdan yeni öğrendim.

Oyuncaklarım, Resimli Bilgi Ansiklopedilerim, Çizgi Romanlarım hep oraya gitmiş. Bazı tadilatları yapacak için giden adamlar çocuklarını da getirmişler herhalde (oha), kutuları karıştırmışlar oyuncaklarımı bulup oynamaya başlamışlar (ohaa), babam da buna ses çıkarmamış (ohaaa) ve kutuları alıp gitmişler (herhalde) (ohaaaa)...

1 sene boyunca her yerde arayıp durmuştum, en sonunda babamdan öğrendiğim bu olayı..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Mesaj tarihi:
babannemde hastalık haline geldi benım
ama inanılmaz bi hastalık yazın bodrumdakı yazlık evde
hergün ama hergün balkon yıkanır yerler silinir halılar fln kaldırılır böle..
Inanılmaz rahatsız edici bişiydir ve alışkanlık lfn diil
hastalıktır..[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
  • Yeni Oluştur...