Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işsizliğe verilen yeni isimler mi bunlar ? sosyal medya uzmanı nedir cidden blog açıp yazı yazmak ne zaman meslekleşti ? bir de malum donanım sitelerinde şu ikinci titleı elde etmiş insanlar var. bu da bir meslek mi yoksa ? profesyonel overclockçu. ne bunlar tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bi yaşam koçu değil para tuzakları işte.bu sosyal medya danışmanı mevzusundan genelde ünlülerden yiyorlar ekmekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 overlokcu olmasın o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sosyal medya lafı bile yeterince kıl ediyor beni. olay oluyor, aa sosyal medyaya bakmalıyım blogspot.com ctrl+t eksisozluk.com ctrl+t facebook ctrl+t twitter saçma sapan meslek üretiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işsizler değil de yeteneksizlerin kavramı heralde sosyal medya uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 staj yapın, gerisi yalan: http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/06/Glassdoor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nası staj lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Sosyal medya uzmanı reklamcı gibi bişey aslında. Kendide SMU diyen işsiz de vardır da bunlar sizin ürününüz için feysbuk tivitır hesabı açıp takip ediyor kampanya mampanya bunları ayarlıyor falan. Blog açtım tıkladılar reklam parası oh yes milyonlar değil yani olay. Hatta bizim malmortisle sezcük böyle bi sektörde çalışıyor sanırım heh. Gelip anlatsınlar daha iyi bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet reklam ve iletişim uzmanı oluosun blog ile alakası yok. sezcük yani sereglin sosyal medya uzmanı mesela o anlatır nedir ne değildir die ben geleneksel medyada deneyimliyim. ve allah gibi bilio adam. ağzınız açık kalır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 artarielin dedigi "benim blogum var, eksisozlukte de hesabim var, her gun de girip bakindigima gore o zaman ben sosyal medya uzmaniyim" kafasindaki tipler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Theridone said: hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi! hunharca güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ne cahilsiniz arkadas ya pati'de yazmayi biliyosunuz ama biseyden haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sosyal medya'daki haberlere göreeeeee twitterda bilmemne hastagıyla paylaşılan bilmemne olayııııı falan filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben de aquascaping designer'im diyorum mal mal bakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Theridone said: hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi! 5 dakikada yapılır , hemen teslim edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben de kendime cool bi unvan uydurayim. prim yapiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Artariel said: işsizliğe verilen yeni isimler mi bunlar ? sosyal medya uzmanı nedir cidden blog açıp yazı yazmak ne zaman meslekleşti ? bir de malum donanım sitelerinde şu ikinci titleı elde etmiş insanlar var. bu da bir meslek mi yoksa ? profesyonel overclockçu. ne bunlar tam olarak ? sosyal medya uzmanı şurda tartışılmıştı biraz: http://forum.paticik.com/read.php?62,6014777,page=1 ama profesyonel overclocker iyiymiş. benim makineyi de overclocklasın hazır el atmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nerde iyi para olan boş bir alan varsa böyle ünvanlar yaratılıyor insanların birbiri ile yarışabilmesi için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bilgisayar bakım uzmanı = format atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 teknik servise bilgisayar hastanesi denmesini de burda tartisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yaşam iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 televizyonda tartışma programlarında isimlerin altında yazanalra bitiyorum ben ya. konu z ile ilgiliyse direk x uzmanı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fakir işleri ya. böyle şeylere para verenler de beyinsiz. yaşam koçu vs gibi ama şöyle bi durum var. bizim okula bi kadın seminere gelmişti SOSYAL MEDYA UZMANIYMIŞ AMAN SÜPER. dedim ne ayaksınız bunu herkes yapabilir gayet. (alaycı bi şekilde söyledim çünkü bende uyuzum ağır) kadın şey dedi. adamın şirketi var mesala ufak çaplı. ama hiç internet vs vs o işlerle ilgilenmemiş etmemiş. e şimdi artık herşeyin facebook sayfası var twitter sayfası var. sosyal medyada yer edineyim diyor. bu yüzden böyle İŞSİZ İNTERNETE GİRMEYİ BİLEN tiplere para veriyolar. şirket işte o olaya yardımcı olcak birini tutmuş oluyo, biride maaşlı çalışan oluyo. ama yaşam koçu of of yani dfgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar