Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işsizliğe verilen yeni isimler mi bunlar ? sosyal medya uzmanı nedir cidden blog açıp yazı yazmak ne zaman meslekleşti ? bir de malum donanım sitelerinde şu ikinci titleı elde etmiş insanlar var. bu da bir meslek mi yoksa ? profesyonel overclockçu. ne bunlar tam olarak ?
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bi yaşam koçu değil para tuzakları işte.bu sosyal medya danışmanı mevzusundan genelde ünlülerden yiyorlar ekmekleri.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sosyal medya lafı bile yeterince kıl ediyor beni. olay oluyor, aa sosyal medyaya bakmalıyım blogspot.com ctrl+t eksisozluk.com ctrl+t facebook ctrl+t twitter saçma sapan meslek üretiyolar
SmithWesson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işsizler değil de yeteneksizlerin kavramı heralde sosyal medya uzmanı
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 staj yapın, gerisi yalan: http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/06/Glassdoor.jpg
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Sosyal medya uzmanı reklamcı gibi bişey aslında. Kendide SMU diyen işsiz de vardır da bunlar sizin ürününüz için feysbuk tivitır hesabı açıp takip ediyor kampanya mampanya bunları ayarlıyor falan. Blog açtım tıkladılar reklam parası oh yes milyonlar değil yani olay. Hatta bizim malmortisle sezcük böyle bi sektörde çalışıyor sanırım heh. Gelip anlatsınlar daha iyi bilirler.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet reklam ve iletişim uzmanı oluosun blog ile alakası yok. sezcük yani sereglin sosyal medya uzmanı mesela o anlatır nedir ne değildir die ben geleneksel medyada deneyimliyim. ve allah gibi bilio adam. ağzınız açık kalır ehe
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi!
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 artarielin dedigi "benim blogum var, eksisozlukte de hesabim var, her gun de girip bakindigima gore o zaman ben sosyal medya uzmaniyim" kafasindaki tipler heralde.
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Theridone said: hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi! hunharca güldüm
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ne cahilsiniz arkadas ya pati'de yazmayi biliyosunuz ama biseyden haberiniz yok.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sosyal medya'daki haberlere göreeeeee twitterda bilmemne hastagıyla paylaşılan bilmemne olayııııı falan filan işte
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben de aquascaping designer'im diyorum mal mal bakıyolar
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Theridone said: hanımlar müjde, overclock ayağınıza geldi! 5 dakikada yapılır , hemen teslim edilir.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben de kendime cool bi unvan uydurayim. prim yapiyor gibi.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Artariel said: işsizliğe verilen yeni isimler mi bunlar ? sosyal medya uzmanı nedir cidden blog açıp yazı yazmak ne zaman meslekleşti ? bir de malum donanım sitelerinde şu ikinci titleı elde etmiş insanlar var. bu da bir meslek mi yoksa ? profesyonel overclockçu. ne bunlar tam olarak ? sosyal medya uzmanı şurda tartışılmıştı biraz: http://forum.paticik.com/read.php?62,6014777,page=1 ama profesyonel overclocker iyiymiş. benim makineyi de overclocklasın hazır el atmışken
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nerde iyi para olan boş bir alan varsa böyle ünvanlar yaratılıyor insanların birbiri ile yarışabilmesi için hehe
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bilgisayar bakım uzmanı = format atmak
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 teknik servise bilgisayar hastanesi denmesini de burda tartisalim mi?
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 televizyonda tartışma programlarında isimlerin altında yazanalra bitiyorum ben ya. konu z ile ilgiliyse direk x uzmanı yazıyor.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 fakir işleri ya. böyle şeylere para verenler de beyinsiz. yaşam koçu vs gibi ama şöyle bi durum var. bizim okula bi kadın seminere gelmişti SOSYAL MEDYA UZMANIYMIŞ AMAN SÜPER. dedim ne ayaksınız bunu herkes yapabilir gayet. (alaycı bi şekilde söyledim çünkü bende uyuzum ağır) kadın şey dedi. adamın şirketi var mesala ufak çaplı. ama hiç internet vs vs o işlerle ilgilenmemiş etmemiş. e şimdi artık herşeyin facebook sayfası var twitter sayfası var. sosyal medyada yer edineyim diyor. bu yüzden böyle İŞSİZ İNTERNETE GİRMEYİ BİLEN tiplere para veriyolar. şirket işte o olaya yardımcı olcak birini tutmuş oluyo, biride maaşlı çalışan oluyo. ama yaşam koçu of of yani dfgl
Öne çıkan mesajlar