yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yıl çok uzun süre lan 17,5 idim 22 oldum bitti gitti işte neyse dedim bi geleneksel topic açayım bob'lara ihtiyacım var :/ http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz7fhvtUdv1r3gb6ao1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hangi suctan yattin 4.5 yil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben de aynı durumda sayılırım. az daha büyük az daha tecrübeliyim sanırım. ya çivi çiviyi sökecek ya larakenin dediği gibi rakı çiviyi sökecek. gel ankaraya, birbirimizin halinden aynı durumu yaşayan anlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kim ayrildi dogruyu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Tazeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 4.5 yil ne aga, iyi dayanmissiniz birbirnize. bu arada kizi mezun edip kicklenmissin, gg. master'a yurtdisina cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Archangel_ said: ben de aynı durumda sayılırım. az daha büyük az daha tecrübeliyim sanırım. ya çivi çiviyi sökecek ya larakenin dediği gibi rakı çiviyi sökecek. gel ankaraya, birbirimizin halinden aynı durumu yaşayan anlar :P Ben deniyorum hemen hemen her gün ama yalan o ya. Topak sahibine de geçer demiyorum ama elbet azalır hocam. Kendine çok yüklenmemeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yav gelir sohbet ederim iyi dert tasa dinlerim ama bi birani iecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 4.5 sene çokmuş ya. Ayrılma süreciniz nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama iki taraf da birbirine kötülük etmesin. Ruhunuz özgür ayrılın. Yoksa ilerde obsesifliğe gidiyo. Ayrılırken altında başka sebpeler aramayın, yok aldattı mı başka biri mi var bilmem ne falan. Dümdüz sorgusuz sualsiz yürümüyo ayrıldık diyin geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 paticike geleli 4,5 yıl oldu falan sandım lan dünyanın en kötü kişisel moduyum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 (:D Maksat topik amacını aşsın. Ama 4.5 yıl az değil, çocuğunuz olsa 5'ine giriyordu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 eşcinsel ilişki miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bir pique deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bob = meat loaf saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bob'u boob diye okudum ne alaka diye belli bir süre idrak edemedim, konuya gelirsek boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 detay ver az da ona göre 'hem aldat hemde özle PEH!" yada.. "abi sen daha iyisini bulursun" yollarından birini seçelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 vur animenin dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Qualance said: bob'u boob diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu da gelir bu da geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 verebileceğim tek tavsiye yalnız kalmamaya çalış sürekli kendine yapcak bişeyler bul o zaman onu düşünecek daha az vaktin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mightee said: verebileceğim tek tavsiye yalnız kalmamaya çalış sürekli kendine yapcak bişeyler bul o zaman onu düşünecek daha az vaktin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 detay... valla şimdi 4,5 yıl olunca ortada öyle tek bir olay olmuyor ki bitirsin neyi anlatsam tam anlamazsınız keşke hatun başka şehire gidiyor olduğundan falan beni bırakmış olsaydı ama her şeye ne kadar basit olurdu ben bitirdim inşa etmeye çalıştığım şeye karşılık sadakatsizce geniş hareketlere çocukluklara yalan dolana maruz kaldım sindiremediğim şeyler oldu çok defa ayrılmak istedim ama ya o bırakmadı ya da ben pek net tavır koyamamışımdır işte iyice kesinleşmişti hiç sevmediğimi zarar görüp durduğumu anladım o beni çok sevdiğini iddia edip duruyodu ama tek başına sevginin ne denli anlamsız bir şey olduğunu anlamış bulundum böylece neyse işte en sonunda da sen çok yetersizsin benim peşimde seni 3'e 5'e katlayacak bir sürü adam var kıçımın yarısı deyip gidebilmeyi başardı hanfendi ben de sessizce şükrettim ki zaten bu dedikleri de ne kadar haklı olduğumu gösterdi bana koysalar dahi (akşamına mesaj attı haddim olmayan şeyler söyledim özür dilerim falan ama hikaye tabi, insan sinirliyken gayet çatır çatır gerçek düşüncelerini dile getirir sinirli olduğum için söyledim falan inanmayın bunlara) ne yapsan olmuyor şimdi çok uzun bir süre yalnız kalıcam mutsuz olacam ama böyle olması gerekiyor umarım barışmayız bunu desem dahi çok zor bir süreç her türlü tabi uğraşacak bir dolu şeyim var umarım onlara odaklanabilirim yalnız kalmaya çok müsaidim aslında ama evet tabi yalnız kalmamakta da fayda var sabah 7'de otobüsüm var ama gram uykum yok allah yardımcım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gelip biramı içecek insanlar nerelerde oturuyolar bi liste çıkartayım önümüzdeki hafta her birinizin memesinde ağlarım sdfg:)-D8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kardeşim kötü olaymış gerçekten, bu kadarıyla kurtulduğuna gene de şükret derim ben mutsuz olmak için de hiçbir sebep yok, o kıza harcayacağın enerjiyi zamanı kullanarak seni eğlendirecek hatta faydası dokunacak bi dünya şeyle uğraşabilirsin bunu büyük bir fırsat olarak gör derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Kalbini değil aklını dinleyeceksin bundan sonra. O değilde, senden 3-5 kat daha iyi erkekler var ne demek lan? Nasıl bir özgüvendir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar