Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4,5

yav

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

ben de aynı durumda sayılırım. az daha büyük az daha tecrübeliyim sanırım. ya çivi çiviyi sökecek ya larakenin dediği gibi rakı çiviyi sökecek. gel ankaraya, birbirimizin halinden aynı durumu yaşayan anlar :P

Ben deniyorum hemen hemen her gün ama yalan o ya.

Topak sahibine de geçer demiyorum ama elbet azalır hocam. Kendine çok yüklenmemeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

4.5 sene çokmuş ya. Ayrılma süreciniz nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama iki taraf da birbirine kötülük etmesin. Ruhunuz özgür ayrılın. Yoksa ilerde obsesifliğe gidiyo.

Ayrılırken altında başka sebpeler aramayın, yok aldattı mı başka biri mi var bilmem ne falan. Dümdüz sorgusuz sualsiz yürümüyo ayrıldık diyin geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

detay...
valla şimdi 4,5 yıl olunca ortada
öyle tek bir olay olmuyor ki bitirsin
neyi anlatsam tam anlamazsınız
keşke hatun başka şehire gidiyor olduğundan falan beni bırakmış olsaydı ama her şeye ne kadar basit olurdu
ben bitirdim
inşa etmeye çalıştığım şeye karşılık sadakatsizce geniş hareketlere çocukluklara yalan dolana maruz kaldım
sindiremediğim şeyler oldu
çok defa ayrılmak istedim ama ya o bırakmadı ya da ben pek net tavır koyamamışımdır
işte iyice kesinleşmişti hiç sevmediğimi zarar görüp durduğumu anladım
o beni çok sevdiğini iddia edip duruyodu ama tek başına sevginin ne denli anlamsız bir şey olduğunu anlamış bulundum böylece
neyse işte en sonunda da sen çok yetersizsin benim peşimde seni 3'e 5'e katlayacak bir sürü adam var kıçımın yarısı deyip gidebilmeyi başardı hanfendi
ben de sessizce şükrettim
ki zaten bu dedikleri de ne kadar haklı olduğumu gösterdi bana koysalar dahi (akşamına mesaj attı haddim olmayan şeyler söyledim özür dilerim falan ama hikaye tabi, insan sinirliyken gayet çatır çatır gerçek düşüncelerini dile getirir sinirli olduğum için söyledim falan inanmayın bunlara)
ne yapsan olmuyor
şimdi çok uzun bir süre yalnız kalıcam mutsuz olacam
ama böyle olması gerekiyor
umarım barışmayız
bunu desem dahi çok zor bir süreç her türlü tabi
uğraşacak bir dolu şeyim var umarım onlara odaklanabilirim
yalnız kalmaya çok müsaidim aslında ama evet tabi yalnız kalmamakta da fayda var
sabah 7'de otobüsüm var ama gram uykum yok
allah yardımcım olsun
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim kötü olaymış gerçekten, bu kadarıyla kurtulduğuna gene de şükret derim ben
mutsuz olmak için de hiçbir sebep yok, o kıza harcayacağın enerjiyi zamanı kullanarak seni eğlendirecek hatta faydası dokunacak bi dünya şeyle uğraşabilirsin
bunu büyük bir fırsat olarak gör derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...