Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Evo denmişken bundan bi 5 sene sonra evolution vi tommi makinen bulmak mümkün olur mudur acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 sunroof u hatirlattiniz cok iyi oldu ya onu hiç düsünmemistim ben sagolun. mavi renkte güzel, beyaz, fistik yesili falanda iyi. Ama yeni modellerinden yesil rengi kaldirmislar niye anlamadım. xenon farlar standart degil mi zaten üstünde geliyor diye biliyorum? Olmasada sonradan halledilcek şeyler zaten ya. angel eye da takılıyorsa o da güzel olur aslinda. yapılacak sey cok düsününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Spiegel said: 0 almıyor ki adam? 2011 alir o zaman 2. el. xenon standart degil 1120 euro olmasi lazim opsiyonun. yesil renk de hala scalada var, arkadas yeni 2012 yesil aldi edit: xenon istiyosan ve 2. el alicaksan mutlaka orjinal bi-xenonlu al. sonradan ender elektronik orjinal takabiliyo ama 2600 tl fiyati var. 0 opsiyondan pahali :) edit 2: alacagin araci iyice arastir. revolu evolu vs arac alinmaz degil ama bazi insanlar hakkaten cok paraliyo arabayi. ozenle kullanilmis guzel bisey bul, zamanini kullan oyle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Nekro said: sunroof u hatirlattiniz cok iyi oldu ya onu hiç düsünmemistim ben sagolun. mavi renkte güzel, beyaz, fistik yesili falanda iyi. Ama yeni modellerinden yesil rengi kaldirmislar niye anlamadım. xenon farlar standart degil mi zaten üstünde geliyor diye biliyorum? Olmasada sonradan halledilcek şeyler zaten ya. angel eye da takılıyorsa o da güzel olur aslinda. yapılacak sey cok düsününce. Tam tersine xenonlu baya azdi eskiden. Standart paketleri hazirlayanin dogus ta kafasi guzeldi herhalde. Golf satar gibi rocco satmaya kalktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Esh said: Spiegel said: ama mini cooper jcw her türlü döver sciroccoyu. o da 60-70 arası ikinci elini bulursun, bir bak derim. manuel tabi gene. 60 70 e evo da var impreza da, yapılıları var hatta. amaç dövmekse. var da tabi ben dizayn olarak da miniyi daha cok severim, otekiler bana cok hitap etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Sonradan yapilan bixenonlarin sorun çıkardığından bahsediliyordu biz alırken. Ona dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Benim de bildiğim kadarıyla sonradan takılan Xenon'larda otomatik yükseklik ayarı yapılamıyor. Bir de Xenon için far yıkama hem kanuni olarak zorunlu hem de bazen ihtiyaç olabiliyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 projektörlü xenonda sıkıntı olmaz pek ama her türlü değiştiricen halojenle tüv zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Vodan said: Benim de bildiğim kadarıyla sonradan takılan Xenon'larda otomatik yükseklik ayarı yapılamıyor. Bir de Xenon için far yıkama hem kanuni olarak zorunlu hem de bazen ihtiyaç olabiliyor gerçekten. Abi bazen ne demek? Odaklı ışık olduğundan lensin önüne ufacık çamur sıçrasın, ne biliyim çamurlu su izi kalsın felan direk aydınlatmayı çok negatif etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 valeo marka orjinal mercekli far, ballastlar ve ampulu ender elektronik 2600 tlye yapiyo. otomatik far yukseklik ayar mekanizmasini da yapiyo 1000 tl civarina ama far yikamanin fiyatini sormadim. 1120 euroluk opsiyon sonradan yapmaya kalkinca nerdeyse iki kati fiyata mal oluyo far yikamasiz. ikinci el alinacaksa orjinal fabrika cikisli bi-xenonlu almak cok onemli :) sifir alirken bayiileri gezip hazirda bol opsiyonlu arac bulmakta mumkun. tek bi bayiiye gidip arac yokmus sira varmis diye donmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bi xenon a kasmayın abi normal h7 ve uzun ayrı ayrı olan kitler var: bkz sonar h7 ayarlanıyodur daha kolay sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 orjinal gibi aydinlatmiyo ama bu sonar vs. mercekleri cok kalitesiz :) her zaman orjinal iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 orjinali 5x pahalıysa varsın aydınlatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Rotweiler said: Vodan said: Benim de bildiğim kadarıyla sonradan takılan Xenon'larda otomatik yükseklik ayarı yapılamıyor. Bir de Xenon için far yıkama hem kanuni olarak zorunlu hem de bazen ihtiyaç olabiliyor gerçekten. Abi bazen ne demek? Odaklı ışık olduğundan lensin önüne ufacık çamur sıçrasın, ne biliyim çamurlu su izi kalsın felan direk aydınlatmayı çok negatif etkiliyor. Bazen dediğim o işte. Toplum henüz far yıkamanın gerçekten gerekli olduğuna hazır değil o yüzden alıştıra alıştıra veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Eueheuheuh Her xenonlu farlar yağmur/çamur gördüğünde körlüğü tadacak =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Abi o fiyatlar nedir xenon için, biz 2.5-3 yıl önce toyota servisten - nataş - aurise servisten garantili bi-xenon farı 380 tl herşey dahile taktırmıştık. Toyota :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 vw sonradan orjinal bi-xenon uygulamasi yapmiyo, ender elektronik su an bunu yapan tek yer. o yuzden onlarin insafina kalmisin. 1 tl bile pazarlik yapmiyo adamlar :) ki aslinda dogusun xenonu ve ayna paketini standart donanima eklemesi lazim bence. o kadar para verip araba alicaksin bosta ve hazirda olan araclar bosun bosu. otomatik kararan ayna bile yok. edit: onun hid kit degilde bi-xenon olduguna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bi xenon cok gereksiz diyorum yine de, çok pahalı bir sonradan ekleme parça. gidin paşa paşa headlight kiti alın tayvan malı, kisalar xenon olsun yeter. kesmiyosa sisleri de xenon yaparsınız, cin malı xenon+balast kitleri 100$ civarında ve baya gidiyo. cin de kullandim mtec de kullandım hiçbir fark yok iddia ediyorum. pahalıya kaçmanın anlamı yok. mtec 2. yılında bozulmuştu hatta bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Yassah gardaş yassah. Ayrıca çok kro oluyor merceksiz xenon benim bazen indirim dövesim geliyor arkadakini he. Küfür yemeye gerek yok sarı farla takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 merceksiz xenon yüzünden gece sürüş gözlüğü aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Geçenlerde köprü trafiğinde böyle bir kıroya rast geldim. Adam hem merceksiz xenon hem de arka sis farlarını yakmış, bir de arkada 2 tane sis farı var çok fenaydı, migreni olan adamı çok fena yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selam, Şu forumda hâlâ aşağıdaki uygulamaları kullananlar varsa bir adım öne çıksın lütfen: - Merceksiz far ve Xenon ampül - Arkada her daim aktif 2 adet sis farı - Gece/gündüz aktif ön sis farları Hemen uzun yol yolcusu yapalım onları :) Mercekli farı olup da yıkaması olmadan Xenon uygulatan kişilere ise tez zamanda far yıkamalı araç almaları yönünde dua edelim. Xenon fabrikasyon olmalı, sonradan uygulamalarda ben yapmadıktan sonra kimsenin işçiliğine ve kullandığı parça kalitesine güvenmem :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 xenon balast montajı da baya kolay bişi bu arada. sadece arıza ışığı yaktırabiliyo bazen, onun da yaktırmayan balastlıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sis sensoru yapilsin sis olmadan çalışmasın sis farları, arge parasını halktan toplarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sikirokko diye okuyanlar var bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar