Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scirocco 1.4 tsi

Nekro

Öne çıkan mesajlar

sunroof u hatirlattiniz cok iyi oldu ya onu hiç düsünmemistim ben sagolun.
mavi renkte güzel, beyaz, fistik yesili falanda iyi. Ama yeni modellerinden yesil rengi kaldirmislar niye anlamadım.

xenon farlar standart degil mi zaten üstünde geliyor diye biliyorum? Olmasada sonradan halledilcek şeyler zaten ya. angel eye da takılıyorsa o da güzel olur aslinda. yapılacak sey cok düsününce.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

0 almıyor ki adam?

2011 alir o zaman 2. el.

xenon standart degil 1120 euro olmasi lazim opsiyonun. yesil renk de hala scalada var, arkadas yeni 2012 yesil aldi

edit: xenon istiyosan ve 2. el alicaksan mutlaka orjinal bi-xenonlu al. sonradan ender elektronik orjinal takabiliyo ama 2600 tl fiyati var. 0 opsiyondan pahali :)

edit 2: alacagin araci iyice arastir. revolu evolu vs arac alinmaz degil ama bazi insanlar hakkaten cok paraliyo arabayi. ozenle kullanilmis guzel bisey bul, zamanini kullan oyle al.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

sunroof u hatirlattiniz cok iyi oldu ya onu hiç düsünmemistim ben sagolun.
mavi renkte güzel, beyaz, fistik yesili falanda iyi. Ama yeni modellerinden yesil rengi kaldirmislar niye anlamadım.

xenon farlar standart degil mi zaten üstünde geliyor diye biliyorum? Olmasada sonradan halledilcek şeyler zaten ya. angel eye da takılıyorsa o da güzel olur aslinda. yapılacak sey cok düsününce.

Tam tersine xenonlu baya azdi eskiden. Standart paketleri hazirlayanin dogus ta kafasi guzeldi herhalde. Golf satar gibi rocco satmaya kalktilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Spiegel said:

ama mini cooper jcw her türlü döver sciroccoyu. o da 60-70 arası ikinci elini bulursun, bir bak derim. manuel tabi gene.

60 70 e evo da var impreza da, yapılıları var hatta.

amaç dövmekse.

var da tabi ben dizayn olarak da miniyi daha cok severim, otekiler bana cok hitap etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Benim de bildiğim kadarıyla sonradan takılan Xenon'larda otomatik yükseklik ayarı yapılamıyor. Bir de Xenon için far yıkama hem kanuni olarak zorunlu hem de bazen ihtiyaç olabiliyor gerçekten.

Abi bazen ne demek? Odaklı ışık olduğundan lensin önüne ufacık çamur sıçrasın, ne biliyim çamurlu su izi kalsın felan direk aydınlatmayı çok negatif etkiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valeo marka orjinal mercekli far, ballastlar ve ampulu ender elektronik 2600 tlye yapiyo. otomatik far yukseklik ayar mekanizmasini da yapiyo 1000 tl civarina ama far yikamanin fiyatini sormadim. 1120 euroluk opsiyon sonradan yapmaya kalkinca nerdeyse iki kati fiyata mal oluyo far yikamasiz.

ikinci el alinacaksa orjinal fabrika cikisli bi-xenonlu almak cok onemli :) sifir alirken bayiileri gezip hazirda bol opsiyonlu arac bulmakta mumkun. tek bi bayiiye gidip arac yokmus sira varmis diye donmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Vodan said:

Benim de bildiğim kadarıyla sonradan takılan Xenon'larda otomatik yükseklik ayarı yapılamıyor. Bir de Xenon için far yıkama hem kanuni olarak zorunlu hem de bazen ihtiyaç olabiliyor gerçekten.

Abi bazen ne demek? Odaklı ışık olduğundan lensin önüne ufacık çamur sıçrasın, ne biliyim çamurlu su izi kalsın felan direk aydınlatmayı çok negatif etkiliyor.

Bazen dediğim o işte. Toplum henüz far yıkamanın gerçekten gerekli olduğuna hazır değil o yüzden alıştıra alıştıra veriyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

vw sonradan orjinal bi-xenon uygulamasi yapmiyo, ender elektronik su an bunu yapan tek yer. o yuzden onlarin insafina kalmisin. 1 tl bile pazarlik yapmiyo adamlar :)

ki aslinda dogusun xenonu ve ayna paketini standart donanima eklemesi lazim bence. o kadar para verip araba alicaksin bosta ve hazirda olan araclar bosun bosu. otomatik kararan ayna bile yok.

edit: onun hid kit degilde bi-xenon olduguna emin misin?
Sosyal ağlarda paylaş

bi xenon cok gereksiz diyorum yine de, çok pahalı bir sonradan ekleme parça.

gidin paşa paşa headlight kiti alın tayvan malı, kisalar xenon olsun yeter.

kesmiyosa sisleri de xenon yaparsınız, cin malı xenon+balast kitleri 100$ civarında ve baya gidiyo. cin de kullandim mtec de kullandım hiçbir fark yok iddia ediyorum.

pahalıya kaçmanın anlamı yok. mtec 2. yılında bozulmuştu hatta bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şu forumda hâlâ aşağıdaki uygulamaları kullananlar varsa bir adım öne çıksın lütfen:
- Merceksiz far ve Xenon ampül
- Arkada her daim aktif 2 adet sis farı
- Gece/gündüz aktif ön sis farları

Hemen uzun yol yolcusu yapalım onları :)

Mercekli farı olup da yıkaması olmadan Xenon uygulatan kişilere ise tez zamanda far yıkamalı araç almaları yönünde dua edelim.

Xenon fabrikasyon olmalı, sonradan uygulamalarda ben yapmadıktan sonra kimsenin işçiliğine ve kullandığı parça kalitesine güvenmem :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...