Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşler Güçler (2012) - Star TV

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

bu dizi niye kadın karakterleri harcıyor? seksist diye damga yiyecekler bakın yazıyorum buraya :P yani melek gitsin, ecevit gitsin tamam, murat-aşkın hikayesinin sonunu güzel bağladılar ama feride giderse ne olacak? feride sahnelerinin özel müziği bile var be ehueh.

bir de nasıl bu kadar belden aşağı olup da yayınlanabiliyor? acaba rtük direkt söylemeyip ima edince veya mecazı çakınca anlayamayacak kapasitede adamlardan mı oluşuyor? öyleyse adamlar sistemde açık bulmuş ahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

Rerore said:

http://distilleryimage10.instagram.com/8dca62ee6f0d11e2a3b222000a9f1696_7.jpg

bu resim hangi bolumden hatirlayamadim

bölümden değil o.

ahmetin evi orası doğumgünü sahnesi çekiliyor.

arada buda bununla fotoğraf çektirmiş dizi aşkı olur mu diye olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dizinin ağır hayranlarındanım hatta öyle ki bazen arkadaşlarla işler güçler gecesi düzenliyoruz,hep birlikte izliyoruz,tabi en güzeli bir iki gün sonra bipsiz seyretmek online olarak çünkü yeri geliyor argo konuşmak icap edebiliyor onu bipleyince de tüm keyfi kaçıyor zaten esprinin.Ancak tek yakındığım konu şu dizi süreleri,zaten bir kamera arkasında Murat Cemcir de aynı şeyden yakınıyordu.Yani o kadar uzun ki dizilerin süresi,İşler Güçler bile on numara dizi olmasına rağmen o süreyi tutturmak için arada gereksiz şeyler yapmak zorunda kalıyor,tabi bu da kaliteyi biraz düşürüyor.Şöyle düşünün bir film normalde 100-120 dakika arası,kaç ayda çekiliyor,bir dizi de aynı sürede ama bir haftada çekiyırlar yeri geliyor e tabi haliyle arada sıkıcı kısımlar yer alıyor.Yabancı dizileri örnek alın mesela 20-40 dakika arası,esprileri yapıyorlar arada ek garnitüre gerek kalmıyor,ana sıcaklar yeterli oluyor bilmem anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...