Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o zaman masadaki muhabbeti şöyle alıntılayayım: "ne olursa olsun gene de özlüyor insan... neyini özlüyorum niye özlüyorum bilmiyorum ki özlüyorum işte... hani her hafta halısaha maçında yenilip ertesi hafta o sahaya çıkmaya benziyor benimkisi... ben ya oyunun kendisini seviyorum ya da maçları kaybetmeye o kadar çok alışmışım ki koymuyo hani... giden gidiyo ya kardeşim sen sanıyo musun ki kalan kalıyo ilk o gidiyo lan gitme diyo da ilk o gidiyo... nerde ne yapıyor acaba sevdiklerimiz sevgililerimiz onlar da bizim için ne yapıyolardır diyolar mıdır? onlarda mutlu olsun lan. kaldığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsunlar ki bi s..ke yarasın gidişimiz.... " yaşanan onca şeye, pay edilen ekmeğe, birlikte ilk defa dinlenen şarkılara, ceptekini birleştirmeye, başlı götlü yatmalara, damı akan odalarda kurulan hayallere, ilk aşklara, ilk reddedilişlere, salondaki çekyatta yattığımız eş dost gezmelerine, sırf ucuz olsun diye yenilen ketçaplı pilavlara, yoklukta içilen mantarı hep içine düşen şişesinden ucuz şaraplara, kaçak binilen trenlere, esnaf lokantalarına, görüşmediğimiz arkadaşlara, ayrıldığımız sevgililere, ''alayına isyan değil işte kardeşim, alayının şerefine içiyoruz lan hadi'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 CthuLhu said: ordan izledim zaten sercancım. böyle kesip youtube falan yapıyorlar ya onu diyorum. bu var utube da http://www.youtube.com/watch?v=CGdaogmEEf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 haaah aldım favorilere. eyyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Jg5lTli-FpI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Feamer said: copry said: Sparkcaster said: bu hafta geçen hafta gibi gülmedim ya Aynen belden aşa muhabbet fazla gelmiş olabilir mi? Yok yaa ondan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Masakari said: CthuLhu said: ordan izledim zaten sercancım. böyle kesip youtube falan yapıyorlar ya onu diyorum. bu var utube da http://www.youtube.com/watch?v=CGdaogmEEf8 şu sohbet çok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 KESER BU KESER BU KESER BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 halen daha gelmedi bipsiz versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ilk kez tvden izliyorum.. Ölümcül geyikle başladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 özet o özet.. geçen haftayı tople toparlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben tvden izlemek istemiyorum ama yarına kadar da beklemek istemiyorum. First world problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi Ahmet Kural ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Llama said: özet o özet.. geçen haftayı tople toparlamışlar Şampiyonlar Ligi bu hafta yahu yoktu öyle bişey geçen hafta.. Feridenin hapsirdigi sahne bipsiz izlenmeli ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ahahhahahahhaha sen gelme lan ayı dedi ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 20nin bipsizi ne zaman düşer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Genelde cuma koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 inat ettim bu 20yi bipsiz seyredecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 20 çok kötü, izleme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Masakari said: inat ettim bu 20yi bipsiz seyredecem feridenin sahneyi bekliyorum bipszi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 çıktı http://www.startv.com.tr/dizi/isler-gucler/video-galeri/sayfa/1/bipsiz-20-bolum bipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 8.25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 asdhfdasf 8.25 sonrası çok iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Llama said: çıktı http://www.startv.com.tr/dizi/isler-gucler/video-galeri/sayfa/1/bipsiz-20-bolum bipsiz eyw panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 dasda görmemiştim ben burayı, hiç beklemiyordum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar