Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 geç başlıyo sanıodum ben bunu tam oturdum izlicem darth vader da bitti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 copry said: Dünkü bölüm efsaneydi yalnız. Şu yeni gelen BKM mutfak fatty bebesi olmasa daha iyi olacak. Gördüğüm yerde ileri alıyorum diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben de onyargisiz izliyim dedim de cok siritiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o şişko kadının derdi oyunculuk deil millete şişkobacak göstermk 2-3bölüm zor dayandı burdada acmaya basladi. haytta bkmdeyken sorulunca dediydi napaym baska güzel yerim yok ondan açıyom hepdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İyide güzel olan hiçbir yeri yokki mümkünse açmasın göz zevkini öldürüyor,ama kasiyer olan arkadaşı kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o kız aslında sempatik falan.ama verilen rol kötü bence sırıtıyor. degişik bir tip oynatabilirlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 TeddyLop said: copry said: Dünkü bölüm efsaneydi yalnız. Şu yeni gelen BKM mutfak fatty bebesi olmasa daha iyi olacak. Gördüğüm yerde ileri alıyorum diziyi. Ahaha aynen yaa tam tokatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bölüm çoook iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 la kırmızı noktayı yeni gördüm, o ne laannnnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://i.imgur.com/n2fWe.jpg abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu arada 18. bölüm bibsiz şu anda starın sitesinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Infantor said: http://distilleryimage10.instagram.com/e1f65aa0235c11e29c2d22000a1fb70e_7.jpg ulan bi bile meşur oldu beee pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gece tekrarı vardı son bölümün.tam yatıcakken dnek geldim kapatamadım da.muthiş bölümdü lan baya güldüm polis arayınca kontor mu istiyor sunuz demesi. masada dönen iffetli namuslu kadındı cemaat istedi falan geyikleri hastane olayı komple çok iyiydi ve daha bir sürü sahne vardı lan.adamlar yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Meshur tayfasina da baya giydirmisler acimadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hügo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bipsiz bölümü var sitede. öyle de bi acayip oluyor dshbgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 psikopatın attığı reyc sansürsüz iyimiş sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ya bipli şuan ama 2 seçenekmi var yoksa sansürmü geldi siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 lan olm kırmızı noktalı ney ööle ya salo vedata bak hele vayvayvayvay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 erdalz said: ya bipli şuan ama 2 seçenekmi var yoksa sansürmü geldi siteye 2 seçenek var sanırım da ben diğer seçeneği bir türlü bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ekstra videolarda oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Red said: psikopatın attığı reyc sansürsüz iyimiş sdfss muhahahaah one ööleya muahahahhah gözümden yas geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 calimero said: erdalz said: ya bipli şuan ama 2 seçenekmi var yoksa sansürmü geldi siteye 2 seçenek var sanırım da ben diğer seçeneği bir türlü bulamadım.. http://www.startv.com.tr/dizi/isler-gucler/video-galeri/sayfa/1/bipsiz-18-bolum/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sansürlü de baya gülmüştümde sansürsüz şu da efsane ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 lan bu diziyi bayadir izlemiyom ben 10 bolum falan birikmistir. bi hafta sonu IG formatina ayarliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar