Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20710207.asp said: Bağcılar'da yaşanan olay dehşete düşürdü. 16 yaşındaki N.A sokak ortasında doğum yaptı ve bebeği bırakıp kaçtı. Yaşanan bu anlar kameralara yansıdı. N.A.(16) ailesine gebe olduğu söyledi. Baba Ö.A. ve anne F.A. kızlarını evlerine yakın olan bir poliklinige götürmek üzere yola çıktılar. Bu sırada doğum başladı ve N.A., kaldırım üzerinde ayaktayken bebeğini doğurdu. Şaşkınlık içinde uzun süre bebeğe bakan Anne F.A, Baba Ö.A, ve N.A. daha sonra arkalarını dönerek yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan evlerine geri gitti. Evde kanlı giysilerini çıkartan N.A. komşularının aracı ile ailesi tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33371/0/1/bagcilar-da-insanin-kanini-donduran-olay.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ne kadar güzel bir geleceği olacak o çocuğun. maddi ve mental olarak ne kadar sağlıklı, vatana ne kadar hayırlı bir çocuk olarak büyüyecek kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dün haberde izledim böle bi doğum yok. 10. çocuğu falan herhalde yürürken pıt diye bırakıyo abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 16 yaşında kız nasıl böyle sorunsuz vızzt diye bebeği çıkarır? Üstelik kordon ve plasenta nerde? Çok garip görüntüler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kanım çekildi dün haberleri izlerken. Daha da yorum yapamıyorum. Bu nedir abi? Başörtüsü ile beynini örtünce böyle oluyor demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 E yuh be... Cahil insandan ne beklenir ki? Oksijen israfi resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi yürürken düşürüyor bu karpuz düşürür gibi. böyle bir şey olabilir mi millet numara mı yapıyor o kadar bağrıp çağırırken çok saçma geldi videoya nasıl o kadar kolay doğurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aynen sanki çocuğu biryere bırakmaya gidiyorlar da yolda düşürmüşler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bu ne abi? böyle doğum mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şey de çok saçma polis geliyor ama ambulans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dogum falan olamaz, yürüyor bi kere, kordon? yani imkanı yok hiçbir şekilde elbisenin altında saklıyor desek bıraktı desek niye dönüp bakıyorlar onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bence çocuk önceden falan doğmuş ya böyle mahalleye belli olmasın diye bişeylerin arasına sarıp falan götürürken düşüyor herhalde. ambulans gelmemesinin sebebi bence polisi arayan adamlar çocuk terk edildi sanmış o yüzden aramış polis, polis de yeni doğduğunu anlayınca hastaneye götürmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Daesu said: dogum falan olamaz, yürüyor bi kere, kordon? yani imkanı yok hiçbir şekilde elbisenin altında saklıyor desek bıraktı desek niye dönüp bakıyorlar onuda anlamadım bırakmıyor da düşürüyor herhalde mahalleye belli olmasın diye saklıyorlardır. herhalde polikliniğe bırakıp kaçacaklardı da olay belli olunca kıvırdılar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kürtaj yasaklansın bebekleri sokağa atıp kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben haberi okurken kamera görüntüleri yoktu, yeni izliyorum. harbiden doğurmaktan ziyade, atıp kaçmışlar... kıyafetlere bakınca bir şey zannediyorsun ama şimdi o konulara girmeyelim... ya bebeği sokağa atan kafa biraz haklı görünce kendini neler yapar neler, birde güç varsa elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hahaa doğuma gel ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bağcılar'dan baska ne beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bebe ölseydi abi o düşüşle beyin travması çocuk esirgeme vs pfz kordon yok doğum falan değil o ne. alien mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nasıl doğum o ya? zürafa gibi doğurmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hürriyettekilerin kafa iyi heralde veya bu olayı bu şekilde haber yapanın bu şekliyle yayınlayanın kafaları baya baya iyiydi heralde bu nasıl haber lan. olayın kendisi haber zaten ne oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Yumurtlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hadi tayyip al şu bebeğe bakta görelim kaç liralık delikanlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bağcılar'da olağan bir şey bu, hiç garip değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 pff bağcılar'ı gördüm hiç şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Dünkü haberlere göre 3 kişi tarafından ayrı zamanlarda tecavüze uğramış kız. OECD endeksinde yaşam kalitesinde sonuncu olmuşuz. Çok boktan zamanlar çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar