mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sistemi kasan bişeyler var baya performans düştü böyle gerekirse windows yüklenmeden 10 saat süren tarama yapan bi antivirüs arıyorum önemli olan hayvanlar gibi keywordu burda ! format atma şansım yok şu an externallarım türkiyede kaldı parayok yeni alamam 70gb veriyi almam gerek çünkü avast free ile taratmıştım bişey çıkmadı hayvanlar gibi arayıp bulup çatır çatır yokedicek bişeyler lazım bana ! bi de dediginiz programın sakal atılmış halini de şeederseniz mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 boot sırasında değil de, http://housecall.trendmicro.com/tr/ zamanında iyi kurtarmıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 deniyorum şimdi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 harddiskkinde 70 gb boş yer varsa bölümle ve dosyalarını oraya at. format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 onu nası yapıyoruz laptopun direk kendi şeysiyle format atıcam kesin sıkıntı çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 panda antivirus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar