zenc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Öncelikle statsları buradan görebilirsiniz. http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=375709 Uzun süredir oynamadığım için satmaya karar verdim, gelen parayla diablo almayı düşünüyorum, yani diablo ile takasa da açığım. istediğim fiyat 100 liradır. account bir çok alt avatar ve oyun içi ekipmana sahiptir. sizinde görebileceğiniz gibi statsları da ortalamanın üstündedir. eğer ciddi alıcılar teker teker herşeyi yazmamı isterlerse özelden ulaşabilirler. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ben 70 e satarim benim accyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 legacy olması için f2p olmadan önce alınmış olması mı lazım sadece? benim bir hesap var yıl oldu girmeyeli bi avantajı varsa bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 evet f2p olmadan once ayrıca arkadaşın takas teklifi cok makul hon f2p oynamak berbat bisey d3 satan arkadaşlar değerlendirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bende 2 tane satıyorum 1600+mmr ikisi de bir sürü alt avatar var,bi tanesinde name change var. (gerçi name change olanı arkadaşa vermiştim mmr düşürmüştür kesin) ikisinde de leave yok,3000k+ silver coin filan ilgilenen öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 keşke başka bi topic acsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gittikce degerleniyo bu accler heralde bende de var diabloyla degismem (piyasası yukselsin biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 150 ye bırakırım benim accyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 vadaa said: keşke başka bi topic acsaydın öyle görüntü kirliliği olmasın diye üşendim birazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 satış aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 statlar çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet, bir ara serverlar çökmüş ve bir çok oyunun kaydı silinmiş, o sıra ben oynamıyordum, kd yaklaşık 2 idi, böyle bir düşme yaşanmış statslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ulan diablo 3 karşılığı hon account gayet makulse ben de veriyorum aga. içinde 2181 silver coin varmış Account Age: 2y 122d 1h 24m aha bu da account yaşı. varmı diablo 3 ile takas edecek? anında veririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Xenocide said: ulan diablo 3 karşılığı hon account gayet makulse ben de veriyorum aga. içinde 2181 silver coin varmış Account Age: 2y 122d 1h 24m aha bu da account yaşı. varmı diablo 3 ile takas edecek? anında veririm valla. ben verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Hon legacy account aynı şekilde satiyorum. legacy accounttur. bir çok heronun special alt avatarları var. sonradan erişime kapalı olanlar dahil. 100 liraya bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dzurel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=3147785 90tl ye bırakırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 85'e var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 nick : adidas legacy 1000$ a bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 saçmalamayın, kendi ilanınızı oluşturun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar