Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea 3g hız sorunu

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

abi delircem aveanın şu 30 lira 500 dakika yok sınırsız fln olan faturalı trifesi var..hızım inanılmaz düşük..az önce 7-8 kere baktım 0.06 mbps üstüne çıkmıyor gece 10da flnda max 2.2 mbps.bu adamların belli bi taahhütü yokmu hızınız bukadar fln diye..arayıp çemkircem.önce size bi soriyim dedim..bide hspda fln güya..radyo dinleyemedikten sonra napiyim lan interneti çok sinirlendim ake.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok aradım sim kartı başka bi telefonda deneyin ondada böyle düşükse ozaman arayın fln dediler.etrafta denicek telefonda yok sim kartın başka telefona takıldığı bilgisi gitmiyodur heralde denedim yine düşük diye bidaha arıcam bakalım nolcak..
Sosyal ağlarda paylaş

yok sende deildir sıkıntı, bulunduğun yerdedir. Gece falan alıosan muhtemelen akşam vakti çok trafik oluyor. Avea nın önlem alması gerekiyor bu duruma, açıp şikayet edebilirsin

Şeyi dene abi, evin başka yerlerinde bağlanmayı dene belki başka sahadan alırsın felan rahatlarsın.

derkeeeeen sahibi geldi bi üstümde
Sosyal ağlarda paylaş

sen müşteri hizmetlerini bi arayıp sim kartı aldıktan sonra 3g'yi aktif edip etmediklerini bi öğren.

Bende seninle aynı tarifedeydim, ilk 3 gün nasıl ızdırap çektim anlatamam, müşteri hizmetleri sağolsun buldu sorunuda açtı 3g - edge - hsdpa falan, şimdi 600kb/s ile son hız kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

abi yok aradım sim kartı başka bi telefonda deneyin ondada böyle düşükse ozaman arayın fln dediler.etrafta denicek telefonda yok sim kartın başka telefona takıldığı bilgisi gitmiyodur heralde denedim yine düşük diye bidaha arıcam bakalım nolcak..

Sen simkartı başka cihaza taktığın an sistem farklı imei görüyor ama temsilci ona bakmayı akıl edermi bilemiycem :) Bende adres bilgisi isteyecektim ancak ilgili dosyayı bulamadım bulunca tekrar dönerim sana. Sen müşteri hizmetlerini ara adres bilgini ver kontrol etsinler. 3G sinyali alıpta bağlantının düşük olması tuhaf. 3G sinyalin direk kayboluyor ise o zmn normal ama 3G sinyali varken çok zor ben 8mb alıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...