SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi delircem aveanın şu 30 lira 500 dakika yok sınırsız fln olan faturalı trifesi var..hızım inanılmaz düşük..az önce 7-8 kere baktım 0.06 mbps üstüne çıkmıyor gece 10da flnda max 2.2 mbps.bu adamların belli bi taahhütü yokmu hızınız bukadar fln diye..arayıp çemkircem.önce size bi soriyim dedim..bide hspda fln güya..radyo dinleyemedikten sonra napiyim lan interneti çok sinirlendim ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 5'in altına düşmüyor ben de. 2GB kota bitince de 170-200 arası geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi yok aradım sim kartı başka bi telefonda deneyin ondada böyle düşükse ozaman arayın fln dediler.etrafta denicek telefonda yok sim kartın başka telefona takıldığı bilgisi gitmiyodur heralde denedim yine düşük diye bidaha arıcam bakalım nolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 buarada varmı ya bildiğin internet hızını artıran bi uygulama fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 özelden adresini atar mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yok sende deildir sıkıntı, bulunduğun yerdedir. Gece falan alıosan muhtemelen akşam vakti çok trafik oluyor. Avea nın önlem alması gerekiyor bu duruma, açıp şikayet edebilirsin Şeyi dene abi, evin başka yerlerinde bağlanmayı dene belki başka sahadan alırsın felan rahatlarsın. derkeeeeen sahibi geldi bi üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 SNA1L said: sim kartın başka telefona takıldığı bilgisi gitmiyodur heralde Gidiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 simkartın baska telefona takılmasının bilgisi gitmiyordur, niye gitsin? ya da gidiyorsa ne problem olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya telefon yok etrafta takıp deneyebilceğim.ama telefon kaynaklı olduğunuda sanmıyorum.bide sadece evde değilki dışardada yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 MAC adresi olayı, başka imzaları da var telefonunun. Anlarlar elbette bakarlarsa, sonra yalan söylüyorsunuz, başka telefonda denememişsiniz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yardımcı olamayacagım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Büyükşehirlerden biriyse %90 telefon kaynaklıdır o. Ankara'da mesela hiçbir yerde, hiçbir saatte düşmüyor hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahaha harbiden ha olm valla denedim lan ayıbediyonuz derim artık:D gerge yokmu bunun ayarları dns fln yada işte bi uygulama fln 2 mbit internete kaldımmı yani şimdi yok şuan ıspartadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 DNS ile hızın ilgisi yok, çok ekstrem olaylarda etkileyebilir ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ispartadan kaynaklanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 olm ıspartada kim kullancak 3G yoğunluk olcak kadar.. ıspartanın 3G anlayışı gar gış gıyamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 avea hız konusunda vf den cok daha iyi 4 ay oldu aveaya geceli hic sorun yaşamadım hız konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 valla adamlar 1-4 mbit arası normal değerler fln dediler bişey diyemedim ama 2mbit ne ya yıl 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Benimkide avea şimdi test ettim 5 mb civarı bi hız var. Sorun sende hacı. sdf O tarife 2 gb den sonra hızın 128 e indiği değil mi. Kotan neyin bitmiş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yok ya 26 sında başlıyo daha yeni kota yani ondan değil..demekki benle alakalı bi durum ya herkeste 5 flnsa..bak şimdi ölçtüm 1.12 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 128'e diyor ama 190 filan oluyor bende yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sen müşteri hizmetlerini bi arayıp sim kartı aldıktan sonra 3g'yi aktif edip etmediklerini bi öğren. Bende seninle aynı tarifedeydim, ilk 3 gün nasıl ızdırap çektim anlatamam, müşteri hizmetleri sağolsun buldu sorunuda açtı 3g - edge - hsdpa falan, şimdi 600kb/s ile son hız kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 3G ile HSPA aynı şey zaten de 3G aktif olmasa zaten 2mbit göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 SNA1L said: abi yok aradım sim kartı başka bi telefonda deneyin ondada böyle düşükse ozaman arayın fln dediler.etrafta denicek telefonda yok sim kartın başka telefona takıldığı bilgisi gitmiyodur heralde denedim yine düşük diye bidaha arıcam bakalım nolcak.. Sen simkartı başka cihaza taktığın an sistem farklı imei görüyor ama temsilci ona bakmayı akıl edermi bilemiycem :) Bende adres bilgisi isteyecektim ancak ilgili dosyayı bulamadım bulunca tekrar dönerim sana. Sen müşteri hizmetlerini ara adres bilgini ver kontrol etsinler. 3G sinyali alıpta bağlantının düşük olması tuhaf. 3G sinyalin direk kayboluyor ise o zmn normal ama 3G sinyali varken çok zor ben 8mb alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 2 Mbit normal abi ya ? Bendeki Turkcell Vın 3.5 Mbit falan alıyor devamlı ? TV de atıp tutuyorlar 234234234 Mbit diye ama bi hayrını göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar