chrome Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben obez ve yobazım, aynı zamanda kabızım.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 spor yapmayı da çok istiyorum ama spor yaparken canım çok sıkılıyor. ben uyurken falan biri alsa yaptırsa getirse geri 2 saat uykumu veririm ona yani.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Jaegerjaquez said: corbanın içine protein tozu at bari biraz :D sdfdsfsdfsd biraz daha et yesin
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tiLi said: +spor ne? nasıl bi spordan bahsediyoruz? 3 günde 1 futbol oynuyorum halısahada, maç öncesi koşular vs. 1.90 boy 104 kiloydum, göbek falan aldı başını gidiyordu ki bu diyeti yaparak 10 kilodan fazla verdim. Şuan iyiyim. Ben sağlıklı beslenmek için nasıl olmalı diye sormak istemiştim aslında o kiloları geri almamak için ama yine de hiçbişiden mahrum kalmamak için.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 eti arttir. sebze yemegi guzel. gunde bi ogun et ye atlama. biraz da yumurta yesen guzel olabilir. sen baya 5-10 gram protein aliyosun saglikli olmaz
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 95 kilo adam bunlarla nasi doyuyo ben anlamadim. ekmege abaniyosun da yazmamissin onu o nasilsa given diye bence
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Yok yazmayı unutttum pardon öğlen 2 dilim akşam 2 dilim(ince) tam bugday yiyorum. Eti artırırm oke de haşlama mı kızartma tarzı mı? Doymuyorum zaten son 3 aydır doydugumu hatırlamıyorum.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 tahminlerim nasıl tutuyor ya geçen de birinin vejetaryan olduğunu tutturdum burda.
Soris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 di said: Bu arada adini hatirlamadigim ama bu Coca Cola Life'da kullandiklari bi seker tipi var, insulin salgilanmasini engelliyo. O sekerle yapilmis yiyecek icecek tuketin yapabiliyosaniz. Sanayinin kullandığı hiçbir şey iyi değil. Her türlü tatlandırıcı şey beynin ödül sistemini uyarıyor ve ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor herkes için bağımlılık yapıyor dümdüz. Bence en iyi karb kaynağı muz. Taşınabilmesi kolay olduğu için spordan sonra yersiniz ve de normal öğün yiyeceğiniz zaman "et ile karb ı birlikte almamalıyım" gibi bir derdiniz kalmaz dümdüz et yağ ve sebze yiyebilirsiniz. Patates olsa 2 saat hazırlıcaksın tahıl olsa oda hazırlancak birde zararları var. En güzeli muz yiyip 1-2 saat sonra normal öğün yiyip geçicen.
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Daha sacma bi cikisamazdin ya bravo. Sanayi su da kullaniyo ya da su da siseliyo, o da mi kotu su durumda ? Neyse, bahsettigim seyin adi "stevia". Sekersiz olmuyo diyosaniz ya da illa kola icicem olmazsa olmaz diyosaniz ya da tatlandirici alip deli gibi aspartam biriktirmek istemiyosaniz seker niyetine kullanabilirsiniz. Stevia normal bildigimiz sekerden cok daha tatli bir bitkinin extract'i bu arada. Dogal oldugu icin ve insulin salgilatmadigi icin gayet saglikli addediliyor. Adini aratsaniz milyon tane makale cikiyo zaten.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 patatesi 30dk buharlıya atıyorum sonra sıcak süt ve tereyağ eşliğinde püre yapıp yiyorum fak ye gayet kolay abi hemde kabuğunu bile soymadan
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 bir de bir belgeselde seyretmistim bu isler biraz da genetik..su icsem yariyor kismi gercek..insanlarin %25 inde miydi orani tam hatirlamiyorum egzersiz anlamsiz obez olmak icin yaratilmislar..kas yapmalari ve korumalari imkansiz. bir 25 de super builder parmak siklatsa kas yapiyor..kalani da ortalam iste..
Öne çıkan mesajlar