Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Arkadaşlar selamlar aynı sorun başına gelen başka bir üye var mıdır ? Haftasonu açılacak olan beta için patch varsa update yaparım dedim ama client'i tekrar download etmeye başladı exe. Araştırdım biraz ama işe yarayan herhangi bişey bulamadım. Tüm dosyaları aynı klasöre attım vs vs hepsini denedim ama 13gb lık client'ı tekrar download ediyor. Var mı aynı sorunla karşılaşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sen böyle diyince bende açtım bi downloader'ı 85.000 dosya remaining dedi höyt dedim. Geçen açtığım da 3-5 dosya indirdi, hazırım dedi 8'ine, şimdi ne yapıyor bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bende yükledim simid 5 gblık patchi sizde galiba sorunda nasıl bi sorun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 patch var 5gb'lik, odur indirdiğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kac bin dosyadan geri saydi bi solermisiniz.. bende 85.000den dusuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 öyle eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Adamlar bilmiyorki bizde AKK diye bir şey var. Zırt pırt 5gb update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Update yapanlar oyunu açabilirler mi şu an? Bende hata veriyor da. Sitesinden yeni setup indirdim o da hata veriyor. Update serverlar kapandı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 clienti nerden indiriyoruz ya sitede bulamadım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Her açtığımda 300-500 dosya allah ne verdiyse indiriyor. Korkuyorum bozulacak, hız 1 Mb'ye düşmüşken baştan indirtecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 clint'i nereden indiricez bende alıyorum oyunu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi accountunuza girin orada, download linki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nıbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aynısı bana da oldu ama biraz farklı şekilde.85.000 dosya indirirken client hata verdi ve ne yaparsam yapayım clientı kurtaramadım bu yüzden 210k dosyayı baştan çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar