Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dürümde kaç gram et var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 120~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ananı avradını milenyum pide bizim burda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gavur izmir lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 işin komik yanı milenyum pide gayet de getto bir yerde. Mevlana mahallesi ftw. orda domuz eti olmıcak nerde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Dışardaysanız artık yiyecek birşey kalmadı ben süpermarketlere gidip en kötü kuruyemiş veya meyve alıp geçiştiriyorum o öğünü yapacak bişi yok. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 beyler şen piliç sosis almıştım 1000gr 3tl ye, sık sık indirim diye bu fiyata satıyolar büyük marketlerin birinde.ne sorguladımm ne düşündüm tavuğun neresini yiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 tavuğun pipisi yok, rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bunlarin hepsi boyle dedik dedik inanmadiniz http://i3.ytimg.com/vi/Rx_YuUVI1MI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Vejeteryan nasıl olunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 vejeteryan olunmaz veggie dogulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 mesela bak sen bastan kaybetmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pınar basın açıklaması yapmış. aynı parti no'lu ürün 12 nisanda yine tarım ve hayvancılık bakanlığına bağlı laboratuvarda test edilmiş, kanatlı eti falan çıkmamış rapor da var. bakanlığın açıklamasında ise tam tersi yazıyor. http://www.pinar.com.tr/images/analiz_raporu.pdf LAİK FİRMA DİYE BOK ATMAYA ÇALIŞİYÜRLER İZMİRLİ BU OYUNU BOZAR Kİ!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 selçuk yaşar böyle saçma sapan şeyler yapacak adam değil iftiradır pınarın mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 pidede sucuk, domuzda eşşek ziki olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 En güzeli --salam, sosis zaten yemeyin-- bulacaksın güzel bir kasap. Sucuğunu, pastırmanı, etini, kıymanı oradan alacaksın. Ne kadar hijyenik olursa olsun, seri üretim iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Valla o zaman da şu dayının yaptığı pastırmaya denk gelirsen sonun fena http://www.youtube.com/watch?v=7hQMpmrR-ks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 oofofof dayı çok iyiymiş be sabaha kadar izlicem videolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bunların tetkiklerine de güven olmaz, kendi adamını ak pak rakibini tu kaka gösterir, yapar mı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar