Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 iyi ki doğdun, sen olmadan noel'de düzeni kim sağlardı? ;) mutlu nice doğumgünleri kutlarsın inşallah..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Nıce yıllara[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 heey iki gündür pasta yiyoruz yaşasın! Mutlu yaşama günleri![hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche :tebrikz: :tebrikz: [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 May 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ehe Nefr abi kutlu olsun :) :tebrikz: nice yıllara sana chaos kalkanı aldım hediye olarak :P[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 master fencer'ımızın doğum gününü en içten dileklerimizle kutlarız ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mutlu yıllar Nefr! :tebrikz:[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Kutlu Olasın.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Kutlu Olasın.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nice pepelek, paticik li senelere[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 mutlu yıllar Nerf im[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Nerf Nefr![hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bacyo bizim bi olayımız var ondan kasıtlı yazıyorum nerf diye[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Benim Nerf yazmamin da senle alakasi yok zaten, Daoc bolumunde biseyi nerflemekle ilgili konusurken uzerine almisti da o acidan :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bnm de bi nedenim yok içimden geldi nerf :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 doom güün kutlu olsun Nefr.[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 *Hemen diğer topiklerden pasta copy/paste eder* İyki doğdun Nefr.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Mephisto_, 23 May 2003 18:29 tarihinde demiş ki: master fencer'ımızın doğum gününü en içten dileklerimizle kutlarız ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz bikaç saat erken dawranmış arkadaş :p ama senin master fencerliini benden ii bilen olmadıı için bu kutlama tarzı benim hakkım. :hrr: iyiki doodun nerf, iiki warsın, iiki fencersın, ii ki.. kaç yaşına girdin sen ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bu yol heralde iş bitene kadar. bazıları iş bittikten sora da dewam edio..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mutlu Yıllar Nefr. Seni Zeviyoruzzz :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 mutlu yıllar nefr. kusura bakmiin bugunlerde 1 gün geriden takip ediyorum olayları :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Fiercewind, 23 May 2003 17:13 tarihinde demiş ki: Nefr den hala cevap yok ama bi yerde falanda benmi bilmiyorum??? Sağolun varolun arkadaşlar. *!Duygulanır* Buralardayım aslında, ama hatun kişi de doğumgünümü yüzyüze kutlamaya karar verip pek keyifli bir sürpriz yaptığı için bana, iş yoğunluğunun da etkisiyle bakamadım pek buralara. Bu topici de yeni gördüm, bu saate kadar cevap yazmamış olmam eşşekliğimden ziyade kutlamaların devam ediyor olmasından yani, kusura bakmayınız =] Teşekkür ederim herkese. 17. yaşımı hep beraber mutlu keyifli geçiririz umarım =P Ema sağol bu arada, ihtiyacım vardı bu dönem. Ben de forumlarda bundan sonra 17m olarak takılmaya karar verdim lol Hediye seçiminde hata yapan arkadaşları kutlamalarım sona erdikten sonra hatalarına pişman edeceğim, o ayrı, unutmuş değilim yani. ;) Kedi sen yoğun kutlama programından sonra ayılabildiysen ne mutlu abi, ne kusuru ehe =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Sağolun varolun arkadaşlar. * Duygulanır * Buralardayım aslında, ama hatun kişi de doğumgünümü yüzyüze kutlamaya karar verip pek keyifli bir sürpriz yaptığı için bana, iş yoğunluğunun da etkisiyle bakamadım pek buralara. Bu topici de yeni gördüm, bu saate kadar cevap yazmamış olmam eşşekliğimden ziyade kutlamaların devam ediyor olmasından yani, kusura bakmayınız =] Teşekkür ederim herkese. 17. yaşımı hep beraber mutlu keyifli geçiririz umarım =P Ema sağol bu arada, ihtiyacım vardı bu dönem. Ben de forumlarda bundan sonra 17m olarak takılmaya karar verdim lol Hediye seçiminde hata yapan arkadaşları kutlamalarım sona erdikten sonra hatalarına pişman edeceğim, o ayrı, unutmuş değilim yani. Kedi sen yoğun kutlama programından sonra ayılabildiysen ne mutlu abi, ne kusuru ehe =] [Bu mesaj Gunn tarafından 25 May 2003 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Nefr sana mutlu sağlıklı, başarı dolu, bla bla. gönlünce bir sene.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 aman tanrım yoksa yoksa.. Gunn: You! Nefr: Yes me. Nefr 8-): me.. me.. me.. Gunn (another nefr) 8-): me too. :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar