Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Flassh said: HarveyQuinn said: Saçmaydı biraz çünkü Gannicus arkadan gelince yener gibi oldular aradan 2 dakika geçti bitek Gannicus kaldı Romalılar etrafını sardı ne çabuk gitti koca ordu ? ne koca ordusu gannicus arkadan geldiği zaman bile sadece mancınık tarafında ki bölüklere anca yetti ortada koskoca roma ordusu vardı kuşbakısı gösterdiler zaten kuşbakışı o kuşbakışı göstermede ya bi sorun var ya da ben algılayamıyorum çünkü 2. resimde gannicus geldiğinde hakkaten tepeden bakınca gayet kazanılıcak gibi duruyor; http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1ssx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 o ön saflar karışık yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 spo ss Rest in Peace diyorum kaçıyorum, daha da düşünmicem Spartacus falan. bi süre bu boşluğu dolduramam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bi de adam ölürken bile yağmur getirdi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 izledim...bitmiş işte...gerçi ölümünü daha güzel bağlamışlar ama neyse. zamanında bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Flassh ne koca ordusumu :D görende 10 kişi savaşıyorlar sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 crassus ve sezar'ın hikayesine devam etsinler ya spin-off yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 valla şu son bölümün savaş sahneleri bence çoğunuzun dalga geçtiği cüneyt arkının meşhur savaş sahnelerinin bile çok gerisinde.inanılmaz saçma sapan. neyse. geçmiş bölümlerin hatırına eyvallah diyorum işte B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 mani said: crassus ve sezar'ın hikayesine devam etsinler ya spin-off yapıp. sezarın hikayesi için rome izle. pompeyde var. fakat crassus o tarihe kadar çoktan nalları dikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 gannicus reis. olmadı be. yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Rome izledik canım. Olay Crassus asıl. Crassus, Sezar, Pompey bu üçlünün spin-offunu çekerler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 john hannah reyizi getirip batiatus spin off çeksinler dicem de onu da çektiler sayılır gods of arena ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bence spartacustan öncesi diye şöyle 1 sezonluk bişi çekseler batiatusun babası zamanları filan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 suBzer0 said: bence spartacustan öncesi diye şöyle 1 sezonluk bişi çekseler batiatusun babası zamanları filan daha iyi olur aynen oenomaus reisi görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 blood and sand kısmında bırakan bir insan olarak bodoslama facebook ölüm polat alemdar style spoiler benim iki tane beyinsiz arkadaşım allahtan rahmet dilediler feedde. zannediyorum ölüm spoilerı yedim https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532932_508929902486201_1080101166_n.jpg komik misiniz abi bu ne ya neyse zaten izlemeyi 12 yıl ertelemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 spartacusun olmesi mi spoil etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi sen de şimdi zaten tarihte belli diye gelme ya. ne biliyim yazılmaz yani. belki sürümcemede bırakılıp pembe dizi gibi uzayacak. kalp takılacak yeniden 10 sezon çekecekler. neden söyemeden duramıyorlar. ağlayacak odanın köşesine çekilsin ağlasın yav. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 suBzer0 said: bence spartacustan öncesi diye şöyle 1 sezonluk bişi çekseler batiatusun babası zamanları filan daha iyi olur e çektiler işte Gods of the Arena diye. daha ne çekecekler. Gayet yeterliydi, uzatmadan, baymadan bitirdiler tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 karılar laeta ve sybil hamileymiş. yeni sezonlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 jr gannicus ve jr spartacus intikam pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Verilen mesaj ne kadar denerseniz deneyin yine biz kazaniriz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Hayir tam tersi. Ne yaparsaniz yapin ozgurlugu icin kan doken, olmeye razi insanlarin onunde her guc sendeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Theridone sama; Roma kazandi gibi gozuktu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar