DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pRPIHBeI7tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 lan amma kıyım oldu be...criksus,aragon hacamat...sezarın darbukasını da o velet nasıl da çaldı?vay arkadaş,ayrıca yukarıda birisi daha söylemiş,bu adamlar he böyle kadın olsun,erkek olsun dimdik-hazır kıta mı geziyorlarmış yahu? bence saçma? bu ne lan? tutun,masaya yapıştıtın dedi;çadırın perdesini kapattı...ondan sonra vay darbukanın haline..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 çetin abi spoiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ne bicim bolum bu yahu. Tiberius tan bir kurtulamadik gitti. Olan canim Sezar a oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 yanlış bir şey yaptım galiba...neyse,demek ki spoilerlı vermem gerekiyordu,öğrenmiş oldum. kusura bakmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sezar sen niye ata binmiyosun? AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Burnu sumuklu justin biebera verdikleri karizmaya bak , senaristin alni tam karislanmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hozceri said: sezar bu adamlar her daim hazır vaziyettemi dolaşır kadın erkek farketmiyor sanırım direk hazırlar. Kiz gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ahahhahahahahhaa off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bütün sezon ağır ağır gitti, bu bölüm FF'ye basmışlar gibi. Ben en çok Gannicus'a üzülürüm. Evinin erkeği olmak istiyor ama nerelerde. Yazık. Salaklar sabredemedi orduya girmek için. Spartacus ne oluyor da dönüyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 O değilde Gannicus eski manitasıyla konuştuktan sonra o genç kıza bakışı süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 nomak...süperdi derken?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captiveserpil Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 son yılların en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 9. bölümün etkisinden hala çıkamadım ya. Pis arkacı Tiberius, tarih onu hiç affetmicek! Bu bölümde geberir umarım! içime dert oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yokmus bu hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 behzat gibi yapıyor bunlar da anasını satayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bu hafta nasil olmazya,adi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 SHALLLLLLL WEEEE BEGINNNNNN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Shall i begin Shall I begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi o kadar sezonda şu 1.sezon 5.bölümdeki Theokeles kapışması kadar zevk veren sahne olmadı.Öyle ki diziyi izlettirdiğim babam bile sezon bittiğinde aç o sahneyi bir daha izleyelim demişliği var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bulamadım bir türlü bütün fight'ı.Sürekli müzikli saçma saçma klipler.Çok sıkı tutuyor işi starz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 inyormaynd said: Bulamadım bir türlü bütün fight'ı.Sürekli müzikli saçma saçma klipler.Çok sıkı tutuyor işi starz. Aynen bende baktım şimdi görünce de bende bulamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Biz bosuna mi arsivliyoruz emenike sow niang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar