Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise de okul başkanı olmak.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beni Bilgi Kollejinin okul başkanı yaptılar :) çok komediydi.
müdür beni yanına çağırdı okulun en önde giden *içi sensin ama herkes senin lafını dinliyo dedi, biraz örnek ol arkadaşlarına dedi :)

Okul aile birliği toplantılarına falan katılcak mışım, birini disipline verirlerken benim imzamda gerekçekmiş :)

hoşuma gitti paylaşayım dedim.
başka napar bu okul başkanı bilen var mı?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Okulun *ına koyar :lol:
Tebrikler okuldan haberleri bekliyorus .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Mesaj tarihi:
Nasıl oldu bilmiyorum da beni de okul başkan yardımcısı seçmiş başkan hanım .

Kantine havuz yaptırecem =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Projelerim arasında var o da haftaya şişme havuz götürcem okula kantinin ortasına koydurtcam bakalım nolcak =P[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Mesaj tarihi:
Valla bana böyle bi teklif gelse . Okulda ayaklanma çıkartır . Müdürü baştan indirir yerine ben geçerdim NIAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:

Yaşasın Kötülük . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Mesaj tarihi:
Yok zaten beni okul başkan yardımcısı seçen zihniyetten ben felaket şekilde şüphelenirim. Kaos arıyorlar kaos =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Xaenin Aurion
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 28 Ekim 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
said:
Chiptech, 28 Ekim 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
ahahaha vaatlerde bulun sigara odası yaptırıcam falan diye :D

var zaten :)

Oda gusel .
Peki okeye dördüncü arıyomusunuz ?
ne alakaysa :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Mesaj tarihi:
ben de okul başkanıydım. bir b.k olmuyor.

sadece okulda her kavga olduğunda kavga edenlerden önce beni çağırırlardı

my- "anlat bakalım nooldu?"
ben- "ne nooldu?"
my- "alay etme benle"
ben- "ne alayı hocam?"
th- "galiba bilmiyor"
my- "bari kavga edenleri çağıralım"
ben- "?!?"[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
2 gün önce daha başkan adayı iken konuşma yap dediler kürsüye çıkarttılar törende.

konuşmam:

-Beni hepiniz tanıyorsunuz sanırım..
Talha'yıda hepiniz tanıyorsunuz..(iri kıyım arkadaş)
eh o zaman oylar bana :)
Hazırlık sınıflarına sizi general house a götürcem dedim hepsi oylarını bana verdi :)
büyük farkla kazandım tabi .....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Ekim 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
:) Arkadaşlarından birinin disiplin soruşturmasın falan olursa ve uzaklaştırma alması gerekirse senin de oyunu alacaklar mı? Öğrencileri sen temsil ediyorsun yani.

zaten türkiyede oy alınmaz. imza attırılır :D
gerçi beni hiç o nedenle çağırmadılar ya..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
bizim okulda yok öyle bişey.olsa başkan seçilsem ve birilerinin okuldan gönderilmesi için öneride bulunöa gibi hede hödö yetkilerim olsa baya bi kelle uçururdum,ardından şöyle iyi bi örgütlenme ile okul müdürünüde indirdimi:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Yeni Oluştur...