sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Beni Bilgi Kollejinin okul başkanı yaptılar :) çok komediydi. müdür beni yanına çağırdı okulun en önde giden *içi sensin ama herkes senin lafını dinliyo dedi, biraz örnek ol arkadaşlarına dedi :) Okul aile birliği toplantılarına falan katılcak mışım, birini disipline verirlerken benim imzamda gerekçekmiş :) hoşuma gitti paylaşayım dedim. başka napar bu okul başkanı bilen var mı?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Okulun *ına koyar :lol: Tebrikler okuldan haberleri bekliyorus .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bugün zaten okulu bi saat erken bitirelim diye teklif götürdüm müdür muavinine beni odunla kovaladı :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ahahaha vaatlerde bulun sigara odası yaptırıcam falan diye :D[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Nasıl oldu bilmiyorum da beni de okul başkan yardımcısı seçmiş başkan hanım . Kantine havuz yaptırecem =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 havuz yaptircam diiceksin klasiktir[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bizde havuza gerek yok bi yagmur yagdımı kantin havuz oluyo zaten.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Projelerim arasında var o da haftaya şişme havuz götürcem okula kantinin ortasına koydurtcam bakalım nolcak =P[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Valla bana böyle bi teklif gelse . Okulda ayaklanma çıkartır . Müdürü baştan indirir yerine ben geçerdim NIAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: Yaşasın Kötülük . :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yok zaten beni okul başkan yardımcısı seçen zihniyetten ben felaket şekilde şüphelenirim. Kaos arıyorlar kaos =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Chiptech, 28 Ekim 2004 14:30 tarihinde demiş ki: ahahaha vaatlerde bulun sigara odası yaptırıcam falan diye :D var zaten :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: sheref, 28 Ekim 2004 14:39 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 28 Ekim 2004 14:30 tarihinde demiş ki: ahahaha vaatlerde bulun sigara odası yaptırıcam falan diye :D var zaten :) Oda gusel . Peki okeye dördüncü arıyomusunuz ? ne alakaysa :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 okeye 5. ariyorlarmiş taş hirsizi diye[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
dark_dragon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben okul baslkanlı icin aday oldum 0 oy aldım yanı hıc alamadım :D:D:D:D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben de okul başkanıydım. bir b.k olmuyor. sadece okulda her kavga olduğunda kavga edenlerden önce beni çağırırlardı my- "anlat bakalım nooldu?" ben- "ne nooldu?" my- "alay etme benle" ben- "ne alayı hocam?" th- "galiba bilmiyor" my- "bari kavga edenleri çağıralım" ben- "?!?"[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2 gün önce daha başkan adayı iken konuşma yap dediler kürsüye çıkarttılar törende. konuşmam: -Beni hepiniz tanıyorsunuz sanırım.. Talha'yıda hepiniz tanıyorsunuz..(iri kıyım arkadaş) eh o zaman oylar bana :) Hazırlık sınıflarına sizi general house a götürcem dedim hepsi oylarını bana verdi :) büyük farkla kazandım tabi .....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 :) Arkadaşlarından birinin disiplin soruşturmasın falan olursa ve uzaklaştırma alması gerekirse senin de oyunu alacaklar mı? Öğrencileri sen temsil ediyorsun yani.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet tekniksel olarak öle.. ama bizim okulda kolay kolay kimse ceza almaz :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ulan bende oldum millet vekili okulun ama lise sondan aldilar baskani zuahahah[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bizim okulda disiplin yokki ztn :) gerek yok bizde Sheref Gökhan bi kere hocaya sordu hocam Vajina ne demek die Hoca da sana göstericem ben vajinay1 demisti :)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Absolut, 28 Ekim 2004 14:53 tarihinde demiş ki: :) Arkadaşlarından birinin disiplin soruşturmasın falan olursa ve uzaklaştırma alması gerekirse senin de oyunu alacaklar mı? Öğrencileri sen temsil ediyorsun yani. zaten türkiyede oy alınmaz. imza attırılır :D gerçi beni hiç o nedenle çağırmadılar ya..[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Seref hala okuyomusun lan geldin 30 yasina :D[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bende aday olduydum 4 oy farkla kaçırdım lol tebrikler eheheh[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Revenant, 28 Ekim 2004 15:53 tarihinde demiş ki: Seref hala okuyomusun lan geldin 30 yasina :D :) yok canım 30a daha çok var ..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Natural Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bizim okulda yok öyle bişey.olsa başkan seçilsem ve birilerinin okuldan gönderilmesi için öneride bulunöa gibi hede hödö yetkilerim olsa baya bi kelle uçururdum,ardından şöyle iyi bi örgütlenme ile okul müdürünüde indirdimi:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Öne çıkan mesajlar