Wernher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Selamlar, Artık gerçekten oyunu tamamen bırakmak istediğimden dolayı son kez karakteri satışa sunuyorum; Kantor Pvp yapmak isteyenler de PvE yapmak isteyenler de rahatlıkla bu karakteri kullanabilirler. Karakter 94 doğumlu olmasına rağmen bazı aralar sebebi ile ancak 110 m sp'ye erişmiştir. Ciddi ilgilenen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirler... İyi akşamlar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Selam Güzel karaktermiş ne kadara satmayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wernher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Karakter satılmıştır, ilgilenenlere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Sadece meraktan soruyorum kaça satıldığı konusunda bilgi verebilir misiniz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 2150 tl ye aldım arkadaşlar öm ye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 :D yalan 250 liraya aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Cidden 250ye sattıysa baya saf çıkmış arkadaş :P Gözüm kapalı 2 haftada 900TL kazanırdım o karakterden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nası yapıosnz abı o kadar parayı abo işi bırakayım ben bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 eet ccp sigortada yapio hatta yol felan yok ama dsgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Valla ben de merak içindeyim birileri anlatamadı ki bize şu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iki haftada dokuz yüz lira kazanabiliyorsan primini dışarıdan yatırır üzerine de dışarıdan özel sigorta yaptırırsın ne yaptınız abi? iki haftada dokuz yüz lira ne demek. tuto istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Adam karakterin degeri olarak 900 milyon demiş 2 haftada gelen para degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yani 2 hafta beklerim 900e satarim filan gibi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hea... anladım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar