Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben açıkçası eski bol sıfırlı paraları özleyeceğimi düşünüyordum ama bugün istiklal'de kız arkadaşımla yürürken şahit olduğum iğrenç bir olay bütün fikirlerimi değiştirdi.. İki hintli turist , bir çingeneden* birşey almak üzereydiler ve ellerindeki 10M'in sıfırlarını saymaya çalışırken çingene ''van milyın, van milyın'' diyordu 10luğa..Ben olayı farkettim ve kadın emin olamamış olmalı ki yanda dikilen bir concon tipli kıroya dönerek 'Is it one or ten million?' dedi.Kıro da 'van' demez mi? Ben bunu düşünerek durmadan devam etmiştim yola arkamda kaldıklarında kadını uyarmak geçti içimden ancak arkamı döndüğümde pazarlığın devam ettiğini ve çingenenin suratında yüzsüz sırıtması olduğunu gördüm. Tam yaklaştığımda kadın 0'ları doğru saymış olucak ki çantasından 1Mlik çıkarmaya karar verdi ve ben iç huzurumla ve iğrenç insanlarla muhattap olmamanın verdiği sevinçle yoluma devam ettim ve 500bine gittim su aldım. Bu da başka bir hikaye ulan su 500bin olur mu be Allahsızlar :) Uzun lafın kısası iyi ki bu sisteme geçiliyor en azından bir artısını gördüm şimdiden.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' [Bu mesaj Kalhiae tarafından 27 Ekim 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 *çingene:::> Bunun yasalarca hakaret sayıldığını biliyorum ve burda bunu bile bile küfür ediyorum o iğrenç insana.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 İngiltere'de para bozdurmaya gittiğimde Exchange ofiste çalışan adamın yüz ifadesini görseydin anlardın iimi kötümü :) Adam ilk önce bukadar parayı karşılayamayabiliriz dedi önce sonra durdu bu sahte dedi bukadar buyuk banknot olmaz dedi.Sonra baktılarki bizim para böleymiş :)[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 2. artı bu da. Hehe.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 geçen akşam atv haberde devl. bakanı anlatıyo; bi turist trafik cezası yemiş (herhalde araba kiralamış) 170.000.000 u euro sanıp baygınlık geçirmiş. öehh yani saftrik :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lol. TV izlemediğimden şimdi duydum. Normaldir valla.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bende bi kere ingilterede hava alanında pound bozdurim yanımda TL olsun demiştim, öyle kusuratlı bir rakkam çıktıki gişedeki ne yapacağını şaşırdı, 20 liklerden verdi küsürat içinde 2 tane 10.000 lik banknot vermezmi =P onlarda hala varmış gıcır gıcır.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 güzel oldu bence :) En azından o kadar zilyon sıfırdan kurtulduk.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 milletimiz 0 lar atılınca paranın değer kazanacağını düşünmekte hala. çok derinlere dalmayın bu konuda :) saymayı bilmeyenler için iyi falanda demeyin. liraydı kuruştu yine aynı hesaba gelecek. bir tek yaşlılar yırtacak valla. onlar deneyimli :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Kavel, o kadar da gereksiz değil. Hem tam anlamıyla bir para rezilliğinden kurtuluyoruz, hem de AB ye girebilirsek (gerçi benim torunum görür mü bilmem - o zamana da zilyon türk lirası falan günlük para olur bu gidişle) geçişi kolaylaştırır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 en güzeli şey oldu şu barker gibi yerlerde legoların falan üstündeki fiyatları el makinası ile yapıştırıyolardı hali ile hiç boşluk yok gözüne sokup sıfır sayıyorudum 40 milyonmu yoksa 400 mü? diye içine girerdim 400 çıkardı ohannes derdim[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ekonomiyi tabii ki etkilmeyecek ancak özellikl yurtdışı ilişkilerinde ve turistler konusunda çok ciddi pozitif etkileri olacağını düşünüyorum... kısacası, kimsenin felaket tellallığı yapmasına gerek yok. akıllı olunursa, yuvarlama falan da yapamazlar, çünkü yeterince küçük birimli kuruş var ve eski fiyatlar da yenilerinin yanında 1 yıl boyunca yazmak zorunda... işin özü: iyi oldu iyi...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 biraz daha kısa yapsalar ya bunlar cüzdan kullanmıyor mu ya[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bence küçültmüşlerdir.. Yoksa hoş durmaz okadar büyük parada tek rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Boyut aynı ancak küçültmeleri hakkaten iyi olurdu çarşaf gibi paralar[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yabırakın abibu şerefsizHAİNlerin yapıccaı işten hayırmı gelir be!! sorun tabi. hep türkiyeyisatma planlaı filan benim teyzem mitte.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tek faydası muhasebe hesaplarına kanımca...zaten sonuna kadar faydalanmak için 2005 de ytl ile yapılacak muhasebe hesapları...zavallı adamlar(evet işletme okuyorum) 5cm lik boşuğa 9 sıfır sığdırmak zorunda kalmıyacaklar neyseki :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hö? Beynim SystemLoad Error! verdi yazdıklarını okurken.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi anlamadığım nokta okuduğuma göre 100.000.000'unda banknotu olacakmış ytl'de,düşünseniz dolmuşa biniyosunuz 900.000,100 milyon verip 99 milyon 100 bin para üstü alacaksın :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 YTL ye geçmek hiçte kolay olmıcak dolandırıcılık sayısı 2 ye katlar bece[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Uyanık insanlar bundan yarar saglayabılırı dolandırıcılık konusunda yeni cıgırlar acılcak ama devlet bolca uyarıor halkı bu konuda. Bu dogrudan olmasada dolaylı yoldan ekonomiye buyuk getiriler saglıcaktır.Buyuk bir resilliktende kurtulduk buda cabasi..[signature][hline]Bakınız! Na Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bence süper oldu abe nedir ya paramızın 1mlyon 400 binanrası;=1 doalra eşitti şimdi 1.4 lira olcak hem bu açıdan hemde zilyon 0 dan kurtulcaz. Aynı zamanda arkadaşlarıdna dedği gibi yurtdışında işimize çok yarıycak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 uyanıklar çok fena dolandırcak insanları en azındna ilk 2-3 ay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dünya üzerinde para miktarı olarak böyle milyarların ve trilyonların rahatça konuşulduğu tek ülke olmak oldukça utanç verici. ytl ile paranın değeri falan elbette ki artmayacak. ama getireceği psikolojik rahatlama yeter de artar bana.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 muhasebe hesapları deli rahatlayacak. Bir sayfaya birim maliyet, adet, giriş maliyeti çıkış adedi, çıkış maliyeti kalan miktar hanelerini birde parça açıklamaları emir noları ile birlikte sıkıştırmak ne kadar zordu. Mecburen parçalıyorduk bütün bu haneleri değişik raporlar oluyordu. *! Aklına bütün bu raporların birleştirilmesinin isteneceği gelir* Durun len atmayın sıfır allahsızlar.....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar