bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 6 yıldır kullandığım mouse ve keyboard pislikten black plague potansiyeline ulaşmış durumda, temizlenemez noktada artık haha. Paraya kıyıp yeni mouse/keyboard/pad alıcam, razer yıllarca kullandım çok memnundum. Fakat türkiyede satın alabileceğim bir yer bulamadım? Sanal marketim'de razer ürünleri var fakat tamamen stokları bitmiş (istediğim modellerde). Official site de türkiyeye gönderim yapmıyor... aradağım parçalar : http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.244052300/categoryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.220723800/categoryId.35156900 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.223179000 240 dolar ediyor totalde offical sitede. Türkiyede 20% koysan 290 dolara almayı umut ediyorum seti. Daha fazlası da zaten saçmalık olur. Nereden ulaşabileceğimizi bilen varsa paylaşsın lütfen. Ps. benzeri mmo türü için öneriler varsa aşağı yukarı aynı özelliklere sahip, paylaşırsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Fiyatlar ne kadar uygundur bilmiyorum ama şurya bi bak: http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxoy%3Aon%2Csxmi%3A296&sxpg=1 Bi de şuradan aratıp hangi sitelerde olduğunu görebilirsin: http://www.teknofiyat.com/ Mesela son linkteki şurda varmış: http://www.sanalmarketim.com/urun/a0822baec6f8b6a9055d23b4f51e0bd6/RAZER-Goliathus-Extended-Speed-Edition-Gaming-Mouse-Pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 firebal.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bence razer dan klavye alıcaksan blackwidow al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 firebal güzeldir ya türkiyedeki ilk evga'ya sahip olmamı sağlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 razer, ebayden alınır yoksa cok buyuk kazik yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 firebal süpermiş, nasıl bu kadar zamandır denk gelmedi anlamadım. çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ebay'de de adamlara güvenmek mesele ya bir de kargo sağlam biniyor aslında ebay kullanmayı bilsem bi bayaa şey alcam da acayıp tırsıom kazık yiyecme ordan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 5-6 yılda bir alıyorum böyle ekipman para kıyıp, ebayden 50 dolar daha ucuza getiricem diye 500 dolarlık gerginlik, stres ve risk almayı ben şahsen göze almam. çok arkadaşım kan kustu aldıkları mal eline gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben de niye olmuyor o gerginlik acaba yuzlerce sey aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Klavyenin ismi iyiymiş zaaa haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Fistan said: ben de niye olmuyor o gerginlik acaba yuzlerce sey aldim tanıdıktan mı alıyorsun sen ebayden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Fistan said: ben de niye olmuyor o gerginlik acaba yuzlerce sey aldim deneyim :) bu arada mouse firebal'dada yok ne yazık ki. Razer Naga Hex satan site bilen varsa türkiye içinde çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ebay den soylenir ya niye soylenmesin. Ben ebay uk den soylemistim 1.5-2 sene kadar once blackwidow ve deathadder i mesela 4 gunde gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 firebal'dan keyboard ve pad'ı verdim süper oldu. ebay.co.uk den satıcılar türkiye'ye gönderim yapmıyor, 2-3 tanesine mesaj attım bakalım. shipping fee ne olacak bir de o var tabii. tekrar teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: Fistan said: ben de niye olmuyor o gerginlik acaba yuzlerce sey aldim tanıdıktan mı alıyorsun sen ebayden? tanıdıktan almıyorum da, top sellerlar var mesela adam 20k item satmis %99.8 güvenilirliği var.tanıdıktan iyi yani bence. burdan bi kac kisiye de mouse aldim ben.tr de 300 lira olan mouselari 200 liraya alabiliyorsun ebayden. mamba ilk ciktiginda almistim ben 205 lira mi neydi.tr de 310 lira hala sifiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 @bingildak, keyboard indirimliymiş iyi denk gelmiş gule gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben tum razer siparislerimi 2010 dan beri bu adamdan veriyorum. denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Selam, ebay candır, PTT ise yoldaş ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gumruk sikintisi olmuyor mu ebay'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 adam ürünü gönderdikten sonra o sıkıntı olmaz gümrük versigisini verir ürününü alırısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yasalara uyuyorsa getirdiğin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, 2-3 defa gümrüğe Topkapı'ya gitmem gerekti: 1. 450 USD değerinde ilaç/vitamin takviyesi getirttim. Tanıdık doktora reçete hazırlatıp aldım geldim. %20 vergi ödedim. 2. İki tane Black&Decker 18V pivot şarjlı süpürge almıştım. Anneler günü için hediye dedim ve vergisiz alıp geldim. 3. Kardeşim ufaklığın araç koltuğunu, pusetini, ana kucağını, oyuncaklarını falan bir koli ile yolladı. Hediyelerim dedim ve aldım geldim. %18 vergi ödedim. 132 alım yapmışım şimdiye kadar. Gümrüğe hatırlamadığım 1-2 sefer daha olmuştur en fazla. DHL ile pic getirtmiştim ve 130USD değerindeki mal için benden 140USD masraf istediler ve üstüne gümrükçüme kişisel vekalet falan filan gibi abuk şeyler çıkardılar (bu arada depo parası işliyor) ve bende 'sizde kalsın' diyerek malı bırakıp kaçtım! PTT haricinde kargo/nakliye tanımam :) Takip numarası olduğu sürece hiç sorun yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar