Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 uzun bir aradan sonra %25 indirim yaptılar yine. pc toplayacak olanlar kaçırmasın bu fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O indirim hep var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ürünleri %25 pahalı sattıklarından pek te avantajlı olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben 24% unu daha cok begeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 eğer internet sitesinde de uyguladıklarını söylüyorsa indirim tamamen yalan. Üç gün önce 800lira olan ürün yine 800lira. evet şimdi baktım, ürünün üç gün önceki fiyatı bugünün %25 indirimli fiyatı olmuş, indirimsiz fiyata da %25 zam yapmışlar. Yerim ben böyle indirimi. Sitenin bir hafta önceki durumunu görebileceğimiz internet history tarzı bir site bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Vatandan alışveriş yapan var mı hâlâ abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Myshkin said: Vatandan alışveriş yapan var mı hâlâ abi. neden, benim de tel var ordan, garanti falan mı sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Fiyatları genel olarak piyasa fiyatlarının üstünde çünkü. Bir de ürün iadei gibi konularda çok sıkıntı çıkarıyor, ömür törpüsü bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 her ayın son haftasonu her zaman %25 indirim olayı var vatanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nerde uygunsa ordan alıyorum ben vatan, teknosa farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 inventus her sekilde alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben internetkafelere gidip çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bir ara "SON %25" diye milleti kandırıyodu, 2 hafta sonra gene yapıyolardı sdflkasdf. tam kayserili bu vatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Her ay en az 1 kere yapıyorlar zaten. Fiyatları bindirip sonra indirim yapıyorlar. Aynı parayı vermiş oluyoruz. Ha nedense bazı ürünlerde ciddi indirim oluyor artık o da kime lazımsa. Vatan'dan alışveriş yapıyorlar çünkü çoğu kimse hala internet üzerinden alışveriş yapmaya pek iyi bakmıyor yada almak istediği şeyi illa eliyle gözüyle bir görüp yoklamak istiyor. Teknosa, Mediamark gibi firmalarda her ürünü bulamıyorsunuz. Vatan OEM parça açısından daha zengin bir içeriği var ve her yerde de mağazaları bulunuyor/artıyor. Bu yüzden hala VATAN'dan alışveriş yapılıyor. Ayrıca ürün iade/garanti konusunda her firmanın sıkıntıları var. Orası apayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Vatandan en ufak bir bileşen alınmasını tavsiye etmiyorum sadece kasa ve monitör almak akıllıca onun dışında uzak durmak gerek. Kutusu açılıp 7 gün iade hakkı kullanılan ürünleri tekrardan satan bir kuruluşdan bahsediyoruz. O 7 gün içinde donanım köküne kadar oc yapılmışsa ya da bilinçsizce kullanmışsa ruhunuz bile duymaz lakin ilerde karşınızda sorun olarak çıkar. Newegg çakması olan standartları newegg'in %10'u bile etmeyen bi yer %40'da indirim yapsa kuruş harcamam, harcanmasını da tavsiye etmem. Türkiye'de bu işi düzgün yapan müşteri hakkını koruyan ve her türlü iyi niyeti gösteren iki firma var; İnventus ve Eksen. Gerisi çöplük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 iyi niyet? inventus? inventustan çektiğimi başka hiçbiyerden çekmedim ben. kuruş vermem bu saatten sonra oraya. direk kazıklamaya yönelik hareket ediyor adamlar, müşteri memnuniyetine dair iz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 inventustan ben de hep memnun kaldım.exa ve eksen'den de sıkıntı yaşamadım ama inventus ayrı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben yıllardır Bimeks kullanıyorum, çok da memnunum. Bir kaç tane ürünü kutusunu açtıktan bir-iki gün sonra Linux uyumsuzluğu gibi nedenlerle başka sorgu sual olmadan çok kolay da değiştirdim. Servisi genelde iki-üç gün içinde tüm sorunlarıma çözüm buldu. Bazıları da ama Bimeks en kötü, berbat diyorlar. Sanırım zincir zincir değil, dükkan dükkan değişiyor bunlar. Ankara'lılara Ankamall Bimeks'i gönül rahatlıyla tavsiye ederim, gördüğüm en iyi teknoloji mağazası. Ötekileri bilmiyorum ama. İnternet alışverişimi de sadece GG, dnr ve Idefix üzerinden yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 müşteri olarak bir kere sabrımı kaybettim onu da inventus başardıydı beni çileden çıkarmayı. hani benim bile sabrımı zorladıysa bi şirket bilin ki kötüdür, leştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: iyi niyet? inventus? inventustan çektiğimi başka hiçbiyerden çekmedim ben. kuruş vermem bu saatten sonra oraya. direk kazıklamaya yönelik hareket ediyor adamlar, müşteri memnuniyetine dair iz yok. inventus'dan ben de memnunum. aldığım 1 kasa ve 2 fan'ı üşenmedim geri yolladım, fanları iade kasayı değişiklik yaptım. En küçük ses çıkarmadı adamlar, direk gerekli değişimi üstüne paramı iade ettiler. ha kesin birilerinin canı yanmıştır, inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gerge'de para bol.. 10liralık şeye 30lira verebiliyor tabii. senko ise inventus yerine inventuş'a gitmiş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: iyi niyet? inventus? inventustan çektiğimi başka hiçbiyerden çekmedim ben. kuruş vermem bu saatten sonra oraya. direk kazıklamaya yönelik hareket ediyor adamlar, müşteri memnuniyetine dair iz yok. Şuna gülerim ben. Neden öyle düşündün bilmiyorum ama ben sana kendi deneyimlerimden örnek vereyim. Çok sık şekilde donanım yenilediğim için her firma ile deneyimim oldu. 1,5 ay önce pc topluyorum kasa ve diğer bileşenleri aldım toplamda 6.000 tl gibi bir ücreti havale ettim. Kasanın fiyatı da 850 tl (corsair obsidian 800d) aradan 1 saat geçti telefon açtılar kaan bey bugün 15'den sonra corsair ürünlerine %27 indirim yapacağız biz siparişinizi 15'den sonra işleme alalım kasadan 200 diğer corsair ürünlerinden de 100 tl dolayında indirim ile 300 tlniz heba olmasın dediler. Hem şaşırdım hem teşekkür ettim. Bunu yapacak kaç firma var ? Alayı fırsatçı ama İnventus başka. Türkiye'de müşteri memnuniyeti için çalışan başka bir firma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bende de sorun çıkan ürünü lak diye değiştirdiler kaç kere. hiç dur bi bakalım, servise verelim de bekleyince bilmem ne yaşamadık. çok yoğunum bilmem ne diyordum, dur bakalım depoya dediler.. ürüü teslim edin siz dediler sonra. verdim, yenisini aldım doğrudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bimeks en ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dişçiler çok overpriced yahu.. deli para kırıyorlar ironi ve gerçeklik bi arada.. oh baby. en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar