küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 çocuğun olursa lütfen adını şaziye koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 evden de tepki var, sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tipe bak http://i.imgur.com/j9Zv6.jpg Abi gidip gelip şuna bakıyorum. O nasıl sayko sevimli bi canlı lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 sevimli kısmını bilemicem de tam bir saykodur kendisi sahibinin kolundaki façaları gorunce cok iyi anlamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 geç de olsa 3-5 foto koyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Albino ankara kedileri sağır olduğu ile ilgili şehir efsanesi var kulakları duyuyor mu? Birde o nasıl bir kafes abi hayvan gonzales gibi kalmış içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 klip cekiyorlardı heralde arka fon olarak kullanmıslardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi kafes normal. bildiğin kedi ve küçük köpekler için(4-5 kg) kullanılabilecek kafes. o kadar minnoş işte :) edt: evet bu arada bir çoğu sağır oluyor. benimki de sağır bence ama bu kadar küçükken belli olmaz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sağır değil değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sağır işte bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Vanlar sağır oluyordu, Ankara olmuyordu diye okumuştum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 tam olarak kaynağı bulamadım ama. Beyaz kedi + mavi göz olduğunda sağırlık oranı çok artıyor. Tüylerde melanin yoksa beyaz oluyor, az melaninde gözler de mavi oluyor, bir dakika buldum linki :) http://www.abc.net.au/science/articles/2008/11/11/2416286.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar