Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 geliyor evime cumartesi günü :) AOÇ Hayvanat bahçesinden aldım :) inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım. ciddi anlamda da bilgisizim ama özellikle bu kadar küçük kedi bakımı hakkında. güvenilir okuyabileceğim siteler önerin, ankara kedisi konusunda bilgisi olanlar tavsiyelerini paylaşsın ne bileyim önerilerde bulunsun :) ev/eşyalar düzen konusunda dikkat etmem gereken ne var, en başta eve almam gereken eşyalar neler olacak anlatın işte. bilmeyen de mutluluğumu paylaşsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 resim cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ona küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1300tl yuhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kendin yaparsin lan onu, sagdan soldan parca bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lan 1300tl ne. ben kendime almıyom o kadarlık oyuncak kediye mi alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bana sürpriz oldu abi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 köftesi 10 numara olur. yumuşacıktır şimdi o. güzel bir mangal partisi ver arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 O kediye bunu aldığın zaman küçükken akülü arabası olmuş çok şanslı veletlerden birisi gibi olacak. Kedim buna değer denmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sağdan soldan tahtalar bulup daha güzeli yapılır beleşe be naapıyon sen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Obaa sevmeye de geliriz artikin :) babali buyusun ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bekleriz efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Uhaaa 1300 tlye ben ondan kat be kat güzelini yaparım bir üzerini peluş kaplamam (illet oluyorum ona). bu arada kedi beslemenin ilk kuralı bol bol mıncıklıcan, sonrada senden fellik fellik kaçıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şehrin kendisi yetmedi bir de kedisini mi aldın :P şaka tabi, hayırlı olsun, güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 iyi günlerde kullanınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ya doğuştan sağır oldukları için çok üzülüyorum ben bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oo doktor hayırı olsun ankara kedileri hakkında bana soylenen pek bi agir abi oldukları oyle gel pc pc deyince hemen cart diye gelmemeleri fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 öncelikle umarım birlikte saglıklı güzel günler geçirirsiniz, güzel bakarsın kedine :) kedi bakımı köpek bakımından kolay, annesinden ve kardeşlerinden ne kadar geç ayrılırsa o kadar sosyal oluyor bu hayvanlar. mesela benim kedim dogdugu gibi nerdeyse annesinden kardeşlerinden ayrılmıştı. sokakta buldugumuz zaman. şimdi biraz asabi bir kedi öyle herkesle anlaşamıyor. kucukken çok fazla oyuncu, çok iştahlı oluyor. bizimkide ankara sokak kedisi diyeyim :) kedi kumunu fln ayarlamışsındır zaten simdiden evin icerisinde bakacaksan. bence haftada 1-2 kere en azından disariya cikarirsan iyi olur onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 patron sen yumagımı diyorsun ankara kedisi diye? kedi degil olm o bildigin exterminator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 pascalnouman said: oo doktor hayırı olsun ankara kedileri hakkında bana soylenen pek bi agir abi oldukları oyle gel pc pc deyince hemen cart diye gelmemeleri fln sağırmış olm hayvanlar gelmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ne sagiri ya senden benden iyi duyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hadi ya ahmedinejat demiş ya sağır doğuyorlar diye ondan şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 caps göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar