LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Artık yeni thread açılabilir, çok hareketlendi ortalık çünkü. Bir kere kalıplar sızdı, ekran boyutu falan belli oldu denilebilir: Arka yüz http://9to5mac.files.wordpress.com/2012/05/9to5macblackandwhite.png Arka yüz metalmiş. Ön yüz http://9to5mac.files.wordpress.com/2012/05/forntglass9to5.png Rapor'a göre şuan Apple HQ'da 2 adet prototip dolanıyormuş. Biri bu. Genişlik 4 ve 4s ile aynı ama boy daha uzun. İkonların satır sayısı 5 olmuş. A5X chip olacak deniliyor. http://dl.dropbox.com/u/11792787/iphone_4in_4s_ciccarese_large2.png Buda çıkan şekle göre yapılan görüntülerden biri, fikir için. 11 Haziranda konferans var, iOS6'yı gösterecekler falan, duyuru o zaman gelebilir, Eylül'de satış olabilir. http://9to5mac.files.wordpress.com/2012/05/try.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 4'teki tasarımı korumaları cok iyi olmus. kesinlikle bu telefonu sevmemin en onemli nedenlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ben de ne yapsalar sevemiyorum şu telefonu. Bende mi bir problem var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kaç nesildir o home butonu kalkıcak deniliyor, hala kalkmadı. kalksa iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 iOS'ta ben hep bir sağ tuş menüsü, ne bileyim aynı obje üzerinden daha fazla özellik falan gibi şeyler bekliyorum. Fazla kullanmıyorum gerçi iPod var bende ama bi türlü alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 O button kalkmamalı bence yani onun yerine dokunmatiğini düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tozlanma ve sarj cok onemli gerisi zaten imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Masticore said: O button kalkmamalı bence yani onun yerine dokunmatiğini düşünemiyorum... kesinlikle kalkmasın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Flassh said: kaç nesildir o home butonu kalkıcak deniliyor, hala kalkmadı. kalksa iyi olucak yalnzı tactile feedbacki olmayan bir home/button lock button olmaması cok sancılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sen bu telefonu alacan diye kaç gariban Çinli sömürülüyor biliyormusunuuu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cuce said: Flassh said: kaç nesildir o home butonu kalkıcak deniliyor, hala kalkmadı. kalksa iyi olucak yalnzı tactile feedbacki olmayan bir home/button lock button olmaması cok sancılı olur. yeni nesil androidlerde yok. ios ile ilgili de parmak hareketlerinizi algılayıp ona göre menü/geri/ileri vs. yapan bir sistem üzerinde çalışıldığı dedikodusu vardı bir ara hem home butonu kalkarsa telefon daha da küçülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 çıksın 5 alayım bari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gesture bazlı bi home buton sistemi de gelsin okey de, mekanik home tuşu bence kesinlikle olmalı. onun dışında cidden, çok samimi söylüyorum, tasarımı iphone 4'ten nasıl daha İYİ olabilir gerçekten hiç bir fikrim yok. yenisi gelsin, elime alayım telefonu, bundan iyiymiş ulan tasarımı diyeyim, hakkaten o zaman tebriği hak edecek adamlar. zira iphone 4 açık arayla hayatımda kullandığım en iyi tasarımlı cihazdı mba'den sonra. ek olarak bi de iphone 5 değil, iphone olacak bu modelin adı bence. new ipad gibi. bi de ios 6 yetişir mi hazirana ya? ios 5 çıkmadan önce milyon tane betasını kullanmıştık, gerçi betalar wwdc'den sonra çıkmıştı, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi yapmayın, htc one x vs. varken ayfona tasarım demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 iphone 4/4s in tasarımı daha güzel, bunu beğenmedim. gereğinden fazla uzun olmuş. 4s harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Flassh said: abi yapmayın, htc one x vs. varken ayfona tasarım demeyin plastik arka kapak, plastik ön, arkada tam ortada yukarıda bi kamera lensi. iphone 4'e bakıyorsun, ön cam, arka cam, etrafında onları birleştiren bir metal şerit. tasarım eskimiş olabilir, doğru, ama yeni çıkan hiç bi telefonda değişik bir şey göremiyorum. bi razr serisinde bi tane vardı karbon fiberli falan, o da bildiğin PİLASTİK çıktı. i ile evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 4 ve 4S'in tasarımı aynı zaten. Tek fark kenardaki ince cizgi. 5'te de aynı gorunuyor, 4" ekran icin buyutmusler sadece. Arkasının düz kalması benim icin en iyi haber resmen, cok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 arkasını cam yapmasalar bu sefer. ilk düşürmemde parçalandı bir yıldır öyle kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ha bi de sağlamlık var, telefonu 1.5 senedir falan kullanıyorum, 50 kere düşürmüşümdür yere seramiğe betona toprağa vs, yokuş aşağı sürüklendi taklalar attı hatta bi sefer asfaltta, en ufak bi kırık yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 aynen, nasıl kırıyosunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tam haliyle açıklansa her şey bir an önce be... gerçi türkiye' ye gelse bile alamazsın ki. stoklar erir biter, 4-5 ay oyalarlar insanı ordan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 amerika'da çıkış fiyatı ne olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 her sene ayni seyler soruluyor fiyatlar degismiyor eskisi neyse o fiyata cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar