Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA'dan Türk Futboluna Cezalar

yav

Öne çıkan mesajlar

Yanlız kaçırdığınız birşey var, adam zaten saçma sapan transferler yapıp duruyordu. O sene q7/simao/almeida/fernandes in bonservislerine felan bakın önce senelerde aldıklarından daha ucuza gelmişlerdir. Ve halen ederleri de var, (tabata vari değil). Şahsen 8 sene ordu oturduğu süre boyunca sadece o dönemdeki transferler milleti tatmin etmiştir herhalde. İlk geldiği senelerdeki trend de durmadan gs/fb eskisi alma yönünde felandı. İbra edenler utansın ne diyeyim, adam ibra edilmeyecekken hibe ettim diyince fikir değiştiren aptallar şimdi aptallıklarına doymasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla okuyamıyorum yoğunluktan yeni yeni baktım olaylara da durum ciddi mide bulandırıcı, klüpler desen kaç yıllık çınarlar rezil oldu kişilerin elinde oyuncak olmaktan. Federasyona girmiyorum bile, Bayern'in İtalya liginde oynadığı gibi biz de Yunan ligine gidelim bari 3 büyükler yaratalım. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ülkeyi temsil ettiği filan yok, rant sağlayan çakallara çanak tutmaktan başka hiçbir işe yaramadılar yayın gelirlerinin peak yaptığı zamandan beri. Bir de Yunanistan'da en azından şike yapanı düşürüyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

TFF, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımlarının listesini UEFA'ya gönderdi. UEFA'dan men cezası alan Beşiktaş ve Bursaspor da listede yer aldı. TFF'nin CAS'a yapılacak itirazların sonucunu bekleyeceği öğrenildi

bune lan şaka gibi :D allahım ya bıkmadılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...