hukuyup Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Forumda yeniyim baya bi hemde. Boyle bi konu var mi yok mu bilmiyorum ama aradim bulamadim. Ben iphonedan direk indirip izlemek gibi bi sansim var mi merak ediyorum. Bilgi verebilecek varsa cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Stream olarak mı kastediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bold yazanların iqsu artıyormuş ayrıca kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?10,6288709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 çizgi dünyasında değil de mobil dünyasına açsan daha iyiydi, onların daha yardımcı olabileceği bir konu. anime indirmek için nyaa.eu kullanabilirsin, ama torrent client'ı gerekiyor. iphone'da torrent client'ı var mı bilmiyorum (bu yüzden mobil dünyası bölümü). sanırım nowstream programıyla torrent dosyaları da stream ediliyormuymuş neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar