Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Bira Hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en iyi bira en ucuz biradır.
bi şişe güzel marmara alsan daha ii olur.

yok illa söle diosan tekel birası diyorum,piyasada çok yok ama çok güzeldir.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Mesaj tarihi:
miller üstüne tanımam sonrasında kırmızı şarap olcaksa tabi..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Mesaj tarihi:
skol'un üstüne tanımam[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Tuborg Darkı severim,ama en fazla 1 şişe fazlası dokunuo :) Diğerleri çarmıo zatende Skolu hiç denemedim denicez Millera gelince bence aşırı hafif arpa suyu olmuş sanki..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın!
Mesaj tarihi:
said:
Efecik, 25 Ekim 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
Kaysbergde

calsberg?:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Miller eğer çoooook içeceksem.
Skol eğer param azsa :)
6 litre Skol içmişliğim vardır gayet rahatsız edici ama iyi çarpıyor.

17 miller içtim bütün gün işedim ama miğdeyi hiç rahatsız etmiyor.

tabi o bir Klasik Efes. O bir bomba Efes Extra biraz sert de olsa güzeldir.

Carlsberg midir nedir sevemedim o birayı.
Bud Weisser iyidir :) amerikanın en ucuz birası burada en pahalı denebilir.

ama her zaman her yerde lıkır lıkır Miller[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
tekel birası süperdir de senelerdir bulamıyorum :(

*!Lise günlerine döner*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Admin
Mesaj tarihi:
İçerken en zevk veren bira miller ama param azsa efes dark[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
budweiser[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
Efes geleneksel
Ama Carlsberg i çok severim ben
Bir de Tuborg kırmızı tabi. Ama onu içinde ağzım katran içmişim gibi oluyor sora[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
  • Yeni Oluştur...