Efecik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ben miller'la Efes Dark diyorum ama bilemicem.Kaysbergde iyi.Sizce en iyi hangisi.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Yakarız bu Gezegeni,Yakarız.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 en iyi bira en ucuz biradır. bi şişe güzel marmara alsan daha ii olur. yok illa söle diosan tekel birası diyorum,piyasada çok yok ama çok güzeldir.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 miller desem?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 efes[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 miller üstüne tanımam sonrasında kırmızı şarap olcaksa tabi..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 miller ve bi aralar troy dark vardı .....
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 skol'un üstüne tanımam[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Biranın iyisi kötüsü olmaz hepsi bir işte :) sarhoş yaptıktan sonra efesmiş - skolmuş fark etmez :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Tuborg Darkı severim,ama en fazla 1 şişe fazlası dokunuo :) Diğerleri çarmıo zatende Skolu hiç denemedim denicez Millera gelince bence aşırı hafif arpa suyu olmuş sanki..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın!
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Efecik, 25 Ekim 2004 20:10 tarihinde demiş ki: Kaysbergde calsberg?:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Miller eğer çoooook içeceksem. Skol eğer param azsa :) 6 litre Skol içmişliğim vardır gayet rahatsız edici ama iyi çarpıyor. 17 miller içtim bütün gün işedim ama miğdeyi hiç rahatsız etmiyor. tabi o bir Klasik Efes. O bir bomba Efes Extra biraz sert de olsa güzeldir. Carlsberg midir nedir sevemedim o birayı. Bud Weisser iyidir :) amerikanın en ucuz birası burada en pahalı denebilir. ama her zaman her yerde lıkır lıkır Miller[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
capul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bud bütçeyi sarsar Miller su gibidir Carlsberg hoştur Skol pis çarpar :D Darkın tadı da eyidir küseldir Efes en kralıdır...
birm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 efes tabii ki[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yok skol üstüne para verseler içmem ne kadar ucuz olursa olsun iğrenç bi bira.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Yakarız bu Gezegeni,Yakarız.
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 tekel birası süperdir de senelerdir bulamıyorum :( *!Lise günlerine döner*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 İçerken en zevk veren bira miller ama param azsa efes dark[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Efes[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 tuborg kırmızı ve tuborg normal çok iyidir. Ama lışkanlık işte efes şişeden vazgeçilmio..[signature][hline]denyoyuz.biz | serikatil.com | Mail
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 budweiser[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Budweiser ,Corona...Maddi durumlara görede bazen miller[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Efes geleneksel Ama Carlsberg i çok severim ben Bir de Tuborg kırmızı tabi. Ama onu içinde ağzım katran içmişim gibi oluyor sora[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Öne çıkan mesajlar