Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 akrep yakaladım topiğim vardı arkalara düşmüştür bulamam şimdi. şu an güve attım izliyorum. mal yakalayamıyo ikidir elleri açtı bekliyo ama sdaf
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yarın arthropoda finalim var benim. uzaklaşayım biraz diye foruma bakayım dedim. akrep yakaladımı gördüm. bitmiyor arkadaş. bende 50 örneklik böcek koleksiyonumu geçen hafta verdim. içinde 3 farklı akrep türü vardı. yakalarken birkaç kez ciddi sokulma tehlikesi yaşadım falan. yakaladıktan sonra çıyanla dövüştürdüm bi. çiyan ağzını burnunu kırdı akrebin dfhkd
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ben akrep görsem semti terkederim, siz ne yapıyorsunuz, manyak mısınız olm?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Neyinden korkuyonuz yeaa, adamlar canlı canlı yiyor bunu Uzakdoğuda
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Çeksene resmini... Bi de bu arkadaşlar öyle her gün bi böcek yemezler, 5 günde 1 falan yanlışbilmiyorsam.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sabahları 1 kaşık kurtçuk yemeden kendime gelemiyorum
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Vingthor said: yarın arthropoda finalim var benim. uzaklaşayım biraz diye foruma bakayım dedim. akrep yakaladımı gördüm. bitmiyor arkadaş. bende 50 örneklik böcek koleksiyonumu geçen hafta verdim. içinde 3 farklı akrep türü vardı. yakalarken birkaç kez ciddi sokulma tehlikesi yaşadım falan. yakaladıktan sonra çıyanla dövüştürdüm bi. çiyan ağzını burnunu kırdı akrebin dfhkd Öğeh, üni yıllarım aklıma geldi. Lane olsun o böcek koleksiyon işine.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 akrebin üstüne alkol dökünce intihar ediyomuş onu denesene
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.japanesebugfights.com/
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Vingthor said: yarın arthropoda finalim var benim. uzaklaşayım biraz diye foruma bakayım dedim. akrep yakaladımı gördüm. bitmiyor arkadaş. bende 50 örneklik böcek koleksiyonumu geçen hafta verdim. içinde 3 farklı akrep türü vardı. yakalarken birkaç kez ciddi sokulma tehlikesi yaşadım falan. yakaladıktan sonra çıyanla dövüştürdüm bi. çiyan ağzını burnunu kırdı akrebin dfhkd ya bu ufacık tırnak kadar bişey. hardcore değil. 2 gün önce güve attım baya cebelleşti yetemedi. tırsak biraz. bugün güve karaya inmiş dfgdf. dün kara sinek buldum eşşek kadar PARALİZE edip attım onu tokatladı. bugün ilginç bi örümcek vardı balkonda geçen yuvayı gördüm kendisini görememiştim. onu attım ağ falan ördü asılı duruyo şu an ortada. challangeli bir 3 gün oldu dfhkd foto attıydm bidaha atim http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319839_10151712871375301_843850300_23997181_1345730713_n.jpg tabi o yeşil yapraktan ve diğer arkadaşlardan eser yok dfhd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Örümcek halıya sarar gibi sarıp dürüm yapar o akrebi lol
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 örümcek atraksiyonlu ya biraz arkası şişiklerden. bikere baktığım örümcek yavrulamıştı belki yine bi aksiyon döner öyle afsld
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yok ya örümceğin zehrinin akrebe yeteceğini sanmıyorum o kadar. akrep alır o maçı
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Akrep diye yakaladığın bu mu şimdi? Ben görsem çekirdek kabuğu sanıp alıp küllüğe atardım.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya bütün akrepler ve örümcekler zehirlidir kafadan. ama zehrin etkili olup olmadığı önemli. türkiye'de yalnız urfa bölgesindeki akrep tehlikeli onun dışında mersin dolaylarında tarantula falan var ama oda pasif hayvan sıkmadığın sürece ne sokar ne bişey yapar. yinede herhangi bir zehir öldürebilir tabi herkesi. şey vakası gibi arı sokmasından ölmek gibi. kişinin alerjisine bakar. beni engerek ısırdı mesela. biraz nefes alış verişim yavaşladı sadece. ve türkiye'deki nadir zehirli yılanlardan. ama bizim hocayı ilk ısırdığında bütün kolu mosmor olmuştu şişmişti falan
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nasıl bir işiniz var abi, hocanıda senide engerek ısırıyor. veteriner falan olsan en fazla ineğe kolunu sokarsın
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 akrebin ailesi aradı, çok endişelilermiş şu an
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 aquila said: zehirli degil bence ikisi de. bu ilk yakaladığm zamandan ya. örümcek o değil akrebi gösterim diye koydum. akşam koyarm örümceklisini dfg
Öne çıkan mesajlar