Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild wars gelene kadar geçiçi mmorpg (ferentus tarzı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim Dragon Nest hosuma gidiyor. Cok akici bir oyun. Oynadigim hemen her free oyundan daha iyi. Ama hic oynayan Turk yok sanirim. Nie populer degil anlamiyorum?
Mesaj tarihi:
ferentus deme yaa :/
ulan ilk defa bi oyunu benimsemiştim, çok ayrı bir havası vardı benim için o şirkette kapandı gitti :(

private serverı falan varmıdır yahu cidden mazi anılarım kabardı..
Bide böle skill kasmak için healera skillin üstüne çakmak koyar bırakırdım hey gidi günler hey
Mesaj tarihi:
dimi hocam ya of ne güzel günlerdi benimde hiç unutamadıgım bir oyundur . valla aslında cok da oynamadım 20 level filan kasmıslıgım varda o tadı hiç bir rpg de alamadım .

ferentustan sonra koreliler mi ne herrcot diye cıkarmıslar aynı oyunu sonra o da kapanmıs sonra yine koreliler galbia :d xerrcot adıyla aynı serveri acmıslar ama o da kapanalı 3 yıl filan olluyor sanırım suan ferentus.com adlı forum var orada insanlar yatırımcı arıyolar oyunu geri getirmeye calısıyorlar ama pek sonuc yok .

oynamak istiyorsan runes of magic öneririm baktıgım kadarıyla bizim ferentusumuza benziyor onu denicektim ama orjinal serverda türklerin girmesini engellemisler türkiye versiyonu cıkıcak yakın zamanda ona bakabilirsin
  • Yeni Oluştur...