sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 geçiçi süre oynayarak zevk alcagım f2p mmorpg ne var bildiginiz söle pvm si güzel olan npcleri keserek skill atladıgımız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ooo ferentus fena değildi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 runes of magic buldum da bunun da tr sini oynayabiliyormusuz oda daha cıkmadı ulan zaten geçiçi süreligine oynucaktım gw den önce cıkarsa baslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Benim Dragon Nest hosuma gidiyor. Cok akici bir oyun. Oynadigim hemen her free oyundan daha iyi. Ama hic oynayan Turk yok sanirim. Nie populer degil anlamiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 türkler geniş rahat adamlardır açık arazi sınırsız düzlük falan severler öyle her tarafı instanced oyun doğamıza aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 malis atmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ferentus deme yaa :/ ulan ilk defa bi oyunu benimsemiştim, çok ayrı bir havası vardı benim için o şirkette kapandı gitti :( private serverı falan varmıdır yahu cidden mazi anılarım kabardı.. Bide böle skill kasmak için healera skillin üstüne çakmak koyar bırakırdım hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dimi hocam ya of ne güzel günlerdi benimde hiç unutamadıgım bir oyundur . valla aslında cok da oynamadım 20 level filan kasmıslıgım varda o tadı hiç bir rpg de alamadım . ferentustan sonra koreliler mi ne herrcot diye cıkarmıslar aynı oyunu sonra o da kapanmıs sonra yine koreliler galbia :d xerrcot adıyla aynı serveri acmıslar ama o da kapanalı 3 yıl filan olluyor sanırım suan ferentus.com adlı forum var orada insanlar yatırımcı arıyolar oyunu geri getirmeye calısıyorlar ama pek sonuc yok . oynamak istiyorsan runes of magic öneririm baktıgım kadarıyla bizim ferentusumuza benziyor onu denicektim ama orjinal serverda türklerin girmesini engellemisler türkiye versiyonu cıkıcak yakın zamanda ona bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 aa bakayım o zaman rom'a hiç dikkat etmemiştim Aynen dün bende bakayım dedim oyunu açan şirket kapanmış lanetlimidir nedir oyun anlam veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dc universe online oyna. f2p felan, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Aylardır Uthgardda Daoc oynuyorum valla. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 doac bende yükledim hangi server'ı seçmek lazım? ywain ler filan var rastgele seçtim birini hangi realmdasın?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar